no time for usStruntar i praktiken idag med, jag orkar inte just nu. måste få skriva av mig idag igen :$

Alla har vi bra och dåliga perioder här i livet, det är något man får lära sig att leva med.
Just nu är jag inne i en dålig period och jag mår psykiskt dåligt!
Oroliga tankar, sömnlösa nätter, saknaden av Erik, obesvarade frågor som måste få svar och massa andra saker (som jag inte vill ta upp här) är det som är jobbigt just nu. Plus den jävla ångesten, eller ja, ångestattackerna. Får ångest över minsta lilla grej. Visst jag har fått mycket ångestattacker förut, men nu får jag det över allt känns det som & varför vet jag inte. Allt känns bara så jobbigt. Ska det alltid vara såhär? Är det så här det känns att bli vuxen? Varför just jag? "tur" är det väl i alla fall att det inte bara är jag som känner som jag gör, jag vet många fler som gör det. MEN ibland känns det som att ingen förstår!

Jag känner att jag behöver någon att prata med just nu, men de flesta är i skolan, så det går inte. Jag skulle kunna ringa till mamma i och för sig, men hon skulle säkert inte förstå mig. Ser att D är inne på msn och honom skulle jag kunna prata med, men vi har bråkat så det känns inte så bra. men han förstår mig i alla fall! Får väl vänta tills ikväll då jag ska ta en promenad med tjejerna. men det är nu jag behöver prata med någon, nu och inte sen. Hade jag haft pengar på mobilen hade jag kunnat smsa dom, men nu har jag inte det. Ska nog försöka ringa Elin om en liten stund och kolla om hon har tid att snacka. För jag måste!

Brukar inte öppna upp mig så som jag har gjort de här dagarna i bloggen, men just nu känns det bra att göra det. Bloggen ska vara som en dagbok & man ska kunna ta upp personliga saker. förresten har jag ju inte skrivit ALLT. Jag tänker inte berätta allt för någon heller, för vissa saker vill jag bara hålla inom mig. men skönt är det att skriva av sig ibland, kände att det behövdes nu.
jag trodde att jag var starkare än jag är :/

Kommentarer
Postat av: emmi

svar: tack vad roligt! kan lägga till dig med lite senare. är så stressad just nu för hinna svara på alla underbara kommentarer innan jag måste fixa inför min london resa! :)

kramar till dig <3


2010-11-17 @ 15:46:33
URL: http://fashiontwisted.blogg.se/
Postat av: al

Okej, lycka till med pluggandet och ha så kul med vännerna =)) !al


2010-11-17 @ 16:21:58
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: Nadina

under veckan så vet jag nt vad som kmr hända :o

sjdå,några planer inför denna/nästa vecka :d?


2010-11-17 @ 16:49:31
URL: http://whatsoever.webblogg.se/
Postat av: Cissi

sv: okej soft:)

haha hata baxning xd


2010-11-17 @ 18:37:13
URL: http://memyselfandii,blogg.se
Postat av: al

Hehe, tack ska du ha =)) ! Jag ska göra mitt bästa på alla ställena =P !al


2010-11-17 @ 22:31:56
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: madde

sv: Det har du nog rätt i... man ska våga vara sig själv. Men självklart inte FÖR personlig kanske.Livet suger ibland, den som kom på det är ett jävla geni! Jag tycker det i alla fall. Få ut dig allting bara så tror jag nog att snart, kommer du känna dig bättre♥
2010-11-18 @ 16:34:31
URL: http://lifeaccordingtomem.blogg.se/
Postat av: Laura

Åj.. Du er sterkere enn du tror ! Men du må bare tro det selv :)Lykke til <3


2010-11-18 @ 18:26:08
URL: http://lulusthu.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback