- Flickan och kråkan


Kommentarer
Postat av: Alinas foto

sv: tack så jättemycket! :) ditt med!


2011-12-21 @ 12:36:24
URL: http://alinasfoto.blogg.se/
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Sv: Ja det är ju det :) Jag kom från en väldigt stor familj så var van vid mycket ljud och rörelse så blev väldigt tyst och tomt när jag flyttade hemifrån haha. Perfekt med en katt då. Katter kräver lagom mycket och är inte så dyra :) En hund kräver mycket mer, och så länge man inte köper någon miniras så kostar de mer också. Har ju hund nu men det hade aldrig fungerat när jag gick i gymnasiet (som jag gjorde när jag flyttade hemifrån)Tack, hoppas jag med. Inte så kul att vara sjuk då. Räcker att jag var sjuk när jag firade jul med mamma och dem :o Okej, är det något speciellt eller är det bara att det inte har blivit helt bra än efter exet? :o


2011-12-21 @ 12:37:13
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack det skulle vara snällt :)


2011-12-21 @ 12:40:27
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Postat av: JOZ♡

sv: haha ja, jag ser att du gillar rött på din blogg ;) Ja, de förstår ja! Bodde i andra hand i en möblerad lägenhet först när ja flytta från mitt ex. De va de värsta ja gjort tror ja xD bodde där i knapt ett år sen orka ja inte mer. Hyrde sen en lägenhet och fick inreda själv och de va mkt bättre, men fortf jobbigt att man inte fick tapetsera å lägga golv å så som man ville ha.. Nu bor ja i en lägenhet som ja köpt själv och de är jätte skönt att få göra precis som man vill här hemma :)


2011-12-21 @ 15:28:36
URL: http://bedeliciious.blogg.se/
Postat av: al

Det var det inte heller =) . Det tog sin lilla tid, men det var det värt! Fick passa på medan man var ledig.al


2011-12-21 @ 23:12:32
URL: http://aljohansson.blogg.se/
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Sv: Ja men precis. Jag är uppväxt med djur så blir jättekonstigt, hehe.Ja och ändå kan vissa kosta nästan lika mycket att köpa :o Eller det är väl mest blandraser som kostar lika mycket som raskatter och blandraser är ju billigare än renrasiga hundar i försäkring och sånt. Renrasiga hundar kostar ju mer att köpa också men ändå. Rätt sjukt. Men som sagt, köper man en liten hundras så äter den nog ungefär lika mycket som min katt, haha.Okej. Det tar säkert tid men så småningom kommer du må bättre och allt kommer kännas mycket bättre :) Det är jag övertygad om! Ni träffades så länge så därför tar det tid att vänja sig och smälta allt :)


2011-12-22 @ 11:16:38
URL: http://liivahliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback