heartbroken "/
Låg och messade med "D" igår innan jag och Elin skulle sova. Han har betett sig så annorlunda på sista tiden och jag ville veta varför. Jag "Skäms du över mig?:$" Han "Lite" Jag "Då har jag en till fråga. Varför?" Och den sista frågan var tydligen jobbig att svara på, för han har inte svarat än "/. Om han nu skäms över mig kan han inte hålla på att skriva de saker han gör nästan varje kväll :$ för det sårar mig sjukt mycket när han säger som det är. Han leker med mina känslor. Har förstått att det är något, men inte vad. För så fort jag kommenterar någon av hans bilder på EC eller Facebook så tar han bort kommentaren direkt, han svarar inte ens. Hur moget är det egentligen?

Åh, jag blir så trött på folk ibland! Folk skriver/säger/gör saker som det visar sig senare att de överhuvudtaget inte menar. Visst, jag kan ta den smällen att han skäms över mig, men om det är så jobbigt, sluta prata med mig då. Han vet mycket väl om att jag har starka känslor för honom, för det har jag talat om många gånger, men tydligen verkar han inte förstå hur starka de är. Jag vill absolut inte förlora vänskapen med honom. Men jag tror det är lika bra att jag struntar i honom ett tag. Vi kanske behöver en paus? Ibland är pauser väldigt bra, så att man kan tänka på hur man vill ha det. Och jag vet redan hur jag vill ha det, för jag förtjänar bättre än så!

{bilden är från http://weheartit.com/}

/ E

Kommentarer
Postat av: Kassandra

Idag så händer det inget speciellt :)

Dudå?


2011-01-15 @ 17:44:12
URL: http://kaassssyy.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag älskar dig min gumma!!! Och jag vet hur deet e när det e så, kanske inte med att ha så starka känslor, men att bli "lekt" med. Det e verklgien det värst som finns!!! Finns här för dig om du vill prata!!! Pussss<33


2011-01-16 @ 15:16:23
URL: http://fridaaans.blogg.se/
Postat av: Kassandra

Jo, det är bra :)

Aa, det har i alla fall rört på sig haha

Händer idag?


2011-01-16 @ 15:23:33
URL: http://kaassssyy.blogg.se/
Postat av: Alexandra

snygg bild :)


2011-01-16 @ 16:14:07
URL: http://alexandrareichert.blogg.se/
Postat av: l inh t o p huong

du har en fin blogg!


2011-01-16 @ 18:52:53
URL: http://twelves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback