- Du får prata högre, jag bär handduk.

Rubrik: min käre släkting Simon hade skrivit så på twitter och jag kände att det var lite awesome att ha det som rubrik xD.

Är lite piggare nu än imorse. Vi fick sluta tidigare från kursen så jag passade på att sova ett tag när jag kom hem - sov två timmar och det behövdes verkligen :).

Har inte gjort mycket alls idag. Städade både hamsterburen och marsvinsburen så nu är de små liven på väldigt bra humör. Så söta är de alla tre!♥  Måste städa mitt rum snart också - det får bli på söndag.

Som ni läste i förra inlägget har jag bokat tid för septum ikväll. Ska pierca mig på Barbarella i Göteborg på lördag om två veckor, alltså den 19 maj. Emelie följer med och det kommer bli kalas! :D

Nu är klockan halv tio och om en halvtimma börjar Big Brother :). Ska kolla på det och sen sova!

Imorgon bär det av till Göteborg - finfina staden! Ska dit med Emelie och väl där ska vi möta upp Frida för att dra till Slottskogen :). Ska ta med min systemkamera och fota lite, så bilderna kommer antagligen upp här imorgon kväll.

Nu har jag inget mer att skriva så jag avslutar detta med att önska er en trevlig kväll och en superdupertrevlig dag imorgon :).

Kommentarer
Postat av: Simone

Desamma :D


2012-05-04 @ 21:43:52
URL: http://haallberg.blogg.se/
Postat av: Isabellasphotographing

sv: nä det är i kalmar :)

kram


2012-05-04 @ 22:17:11
URL: http://isabellasphotographing.blogg.se/
Postat av: linah

fin blogg<3


2012-05-04 @ 23:14:08
URL: http://linahsarkodiee.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ

Jag har en väldigt lugn helg med mycket plugg framför mig. Har idag skrivit klart tenta nummer ett och kommer spendera söndag och måndag med att skriva tenta nummer två :p Sen i morgon ska jag till svärfar på lite födelsedagslunch. Nu tänkte jag lägga mig och halvsova till någon film :P Du då?


2012-05-05 @ 21:07:06
URL: http://maddisenj.se
Postat av: iiiden

trevligt :D


2012-05-06 @ 16:10:21
URL: http://iiiden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback