Västerås imorgon =).



Annandag jul idag då & det var tänkt att vi skulle åka till Västerås idag. men vi kom aldrig iväg, på grund av vädret, så vi åker imorgon istället! =) Ska bli kul att åka upp dit och träffa större delen av släkten som bor där uppe för jag har saknat dom. så det kommer bli kanoners detta. Dock suger det att jag missar spelningen på Café Mic på måndag >.< wellwell, ibland får man offra sig lite (a). Det kommer ju mer spelningar som tur är :D. Kameran ska i alla fall med & om jag tar några bilder laddar jag upp dom här när vi är hemma igen.

Vi får se om jag har tid till att blogga när jag är i västerås. har jag det uppdaterar jag självklart! =)

Over and out!
Emma

25 December 2009.



Nu är julen över känns det som, bara nyår kvar! =)

Jag hade en helt okej julafton igår hemma hos farmor och farfar. Det var sjukt mysigt, alla tre familjer, Moster Ines & Rolf var där, och jag kunde nog inte ha haft det bättre faktiskt. Blev nöjd med mina julklappar också, de flesta i alla fall. Jag fick två skivor, 'flyttahemifrånsaker', prisonbreak säsong 4 + filmen, en ko-stekpanna, pengar, en tavla, och ett presentkort på carlings! pappa hade glömt att slå in och ta med en julklapp så den fick jag när jag kom hem istället =) och det var en ganska så stor kossa, som jag ska ha i mitt rum. För er som inte vet samlar jag på kossor för jag tycker att dom är så himla söta, haha. :)

Idag blir en chill-dag! jag känner att jag varken orkar eller vill göra något, bara vara hemma. Det kan vara skönt med såna här dagar ibland, speciellt med tanke på att imorgon åker vi till Västerås, om det är bra väder vill säga. Dock verkar det som att det ska bli sämre väder imorgon. så vi får se om vi kommer iväg eller inte.

Jag har lagt in de båda skivorna jag fick igår på datorn nu, och ska även lägga in dom på mobilen, så att jag har något bra att lyssna på i bilen imorgon! :D

Hade ni en bra julafton? =)

Over and out!
Emma

23 December 2009.



Tja tja! =)

Har laddat upp bilder från i förrgår/igår nu, dock blev det inte så många som ni ser, haha.

Wellwell.

Igår blev också en lyckad kväll. Jag var inte mig själv rikitgt, för rätt som det var dök Erik upp i mina tankar :/ så jag tänkte på honom och började sakna honom massor! :( <3 men det är så det är ibland....

Sitter och lyssnar på Markus Krunegård nu, ovanligt?! haha. Men han är så himla bra, så man kan inte sluta lyssna på honom ju (a).

Idag ska vi hem till min farbror, i Nol, för han fyller år =). Kameran ska med och bilder kommer upp här antar jag. ^^

Tror inte jag kommer vara inne här något mer idag, eller imorgon, så god jul allihopa! hoppas ni får en riktigt bra julafton =) <3.

Over and out!
Emma

Julklappsbyte med tjejerna & en kväll hos Viktor, bilder. =)





Julklapparna jag fick, är verkligen supernöjd. tack tjejer! <3













2 dagar kvar... =)



Jaaao nu är det bara 2 d a g a r k v a r! =) det börjar närma sig, haha.

Igår var en sjukt mysig kväll hos Elin. Vid sjutiden gick jag dit som sagt, och vet ni vad? Jag bor längst bort, och det var jag som kom dit först, haha. :D Vi satt i Elins rum, åt muffins, som var hjärtformade, bytte julklappar & jag blev verkligen supernöjd, tack tjejer! <3 efter julklappsbytet bestämde vi oss för att spela lite kort. Linn mådde illa så vi gick en promenad till jätten & tillbaka igen. När vi kom in gick vi in på Elins rum & la oss i hennes säng och hade det supermys och superkul xD haha. Jag tror aldrig jag har skrattat så mycket som jag gjorde igår ;).

Idag har jag inte gjort så mycket, låg & sov väldigt l ä n g e. Tog en dusch, tog kort på julklapparna jag fick igår och sen satte jag mig här! Ikväll ska jag, Linn, Lisa, Eric och f ö r h o p p n i n g s v i s Elin hem till Viktor. Vad vi ska göra och vilken tid vi ska vara där har jag ingen aning om, men kul ska det bli i alla fall :).

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och på att Viktor ska höra av sig om tider & så. Tänkte spela lite wii efter maten :D haha.

Over and out!
Emma

No One Sleeps When I´m Awake



Heeeey!

Nu är det bara 3 dagar kvar till julafton och jag har äntligen börjat få lite julkänsla :).

Idag har vi varit ute på Överby. Jag fick tag på en mössa på Carlings =) en svart mössa med en liten 'boll' på, jag tycker 'bollar' på mössor är så charmigt alltså, haha.

Ikväll ska jag, Linn, Lisa & Elin byta juklappar hemma hos Elin. Ska dit vid sju, det är ca 4 timmar dit, och jag vet inte vad jag ska göra tills dess. :p kanske ska ta och spela lite wii igen? :D Det är hur kul som helst, någon mer som tycker det? ^^ haha.

Jag lyssnar på The Sounds nu, för tillfället är det låten No One Sleeps When I´m Awake. Ett bra musiktips om ni inte har hört låten förut :), fast jag tror de flesta har gjort det haha.

Tänkte läsa lite bloggar, kolla bdb & facebook nu, måste spela lite happypets, happy aquarium & farmville också, har blivit helt beroende av det (a).

HA EN BRA DAG! :D

Over and out!
Emma


Bilder från helgen. ^^





















Miracles do happen! <3


Jag kommer ihåg dagen då vi träffades första gången, det var någon gång i Maj, minns inte exakt vilket datum det var menmen. Det var i folketshus och du hade på dig en f a i r f e s t t - s h i r t. Det första jag tänkte när jag såg dig var: 'oh shit vilken söt kille, det är inte ofta man ser såna söta killar & det är inte ofta man ser dom HÄR!'. Så jag bestämde mig för att börja prata med dig och det som kom fram var: 'du var på fairfest va?' hahaha. Vi började snacka och vi pratade väldigt länge! sen var du tvungen att åka till jobbet "/ & när du hade åkt trodde jag att jag aldrig skulle få se/träffa dig igen... MEN jag hade fel! Vi träffades igen, minns inte exakt var och när, men tror det var i somras någon gång. då pratade vi också massor & det kändes så bra, för jag kunde öppna mig för dig! <3 & även denna gången trodde jag att jag aldrig mer skulle få träffa dig... Fast vi träffades igen, den 6:e Augusti för att vara mer exakt & den gången var det mer speciellt! jag kände att jag hade starka känslor för dig, jag började gilla dig mer och mer för varje gång vi träffades. Den 6:e Augusti var också dagen då jag tänkte berätta det för dig... men jag hann inte göra det, för du berättade att du skulle flytta från vänersborg "/. Självklart blev jag lite ledsen, för det är inte ofta det händer att man känner så för någon, och så får man reda på att personen ska flytta och l å n g t b o r t dessutom. men vi träffades igen & nu känner jag att vi har blivit h u r b r a v ä n n e r s o m h e l s t och vi kan verkligen prata om allting! <3 det känns så himla bra alltså.

O m  j a g  i n t e  h a d e  s e t t  d i g.
O m  j a g  i n t e  h a d e  s e t t  d i n  t - s h i r t.
O m  j a g  i n t e  h a d e  b ö r j a t  p r a t a  m e d  d i g.
Då hade  det varit helt annorlunda, men nu är det som det är & M I R A C L E S  D O  H A P P E N! <3

Neverstore - Summer



Älskar denna låten! har gjort det sen jag hörde den första gången. <3

Åtta dagar kvar.



Heeey!

nu är det bara åtta dagar kvar tills julafton, någon som längtar? =)

Idag var det bowling på Buddys med skolan. Innan vi skulle dit blev jag asnervös och jag visste inte varför heller. men sen, när jag och Mariam kom in förstod jag varför, sist gång jag var där fick jag det där messet av Y. & Efter det har det varit ett rent helvete mellan mig och Y. I början hade jag väldigt svårt att slappna av inne på Buddys, var väl rädd att Y skulle messa mig igen eller något, sjukt jobbigt var det i alla fall! Tiden gick och inget mess från Y kom, så till slut kunde jag slappna av och jag hade riktigt kul dessutom. :)

Har inte gjort så mycket mer idag... bara varit i skolan & så. Fick reda på vad jag har för betyg i körkortsteori, och jag fick VG, så det är jag sjukt stolt över. Det borde jag väl få vara? haha. yeeeeah!

Ikväll händer inte så mycket mer än att jag och mamma ska kolla på 'Bonde söker fru' & bara ta det lugnt.

Vad ska ni göra ikväll? :)

Over and out!
Emma


Myshelg =)



Heeey!

Tänkte bara berätta för er om min helg.

I fredags var det dags för Lusserocken på Café Mic i Vänersborg så jag, Linn, Lisa och Alexander åkte dit. Ingen av oss hade hört något av banden förut så vi var nyfikna på vad det var för musik de spelade. men det var inget vi gillade så vi stannade bara ett litet tag. Sen tog vi bilen hem till trollhättan igen & de fick för sig att äta. så vi stannade och till slut bestämde de sig för att de skulle äta på järnvägsgrillen, heter den så?! haha. Vi gick i alla fall in där, de åt kebab och jag köpte en Cola. sen åkte vi hemåt igen! :) en lyckad kväll ändå, bara man umgås med trevligt folk så. ^^

Igår var jag först ute med mamma på Överby och köpte lite julklappar! fick tag i det mesta igår faktiskt^^. Sen åkte vi hem, åt mat, jag duschade och sen ringde Linn. Jag gick iväg till henne vid sju och sen sov jag där som sagt. Simon & Eric kom dit. Vi kollade på film & det var riktigt mys, tack alla för en bra kväll/natt! <3

Idag vaknade vi först vid halvnio. Elin pratade någonting om kl 10:45, så jag trodde att klockan var så mycket :o men sen sa hon att den bara var halvnio så alla somnade om sen. Vaknade vid typ 10 eller något igen? Gick upp och gjorde i ordning oss och sen gick jag, Elin & Lisa hem igen. Jag och mamma gick ner till stan och köpte de sista julklapparna, plus att vi köpte lite nya kläder till oss själva. det kan vi faktiskt behöva tycker jag! (a) & sen kollade vi på lucian & tärnorna när de sjöng, fett mys var det. Pappa kom och hämtade oss och sen gick vi iväg till farmor och farfar. Vi har nämligen gjort marsipan-figurer  idag xD haha. Tina, Micke, Hanna och Adam var också där.

Nu sitter jag här och har precis duschat&tvättat håret. Jag är på sjukt konstigt humör, har massa humörsvängningar & shit >.<. Känner bara för att sätta på Punktering Förbjuden och lyssna på dem hela kvällen, så det tänkte jag göra nu! <3 Sen blir det film med morsan.

Over and out!
Emma

Överby & tjejkväll.



Heeey!

Idag har jag och mamma varit ute på Överby och köpt lite julklappar. Har fått tag på julklappar till de flesta nu. Har bara mamma och Macho kvar att köpa till. ^^ Träffade massa nice folk förut. Marcus hade handlat en present till systern hans och Sandra & Fredrik var bara ute och shoppade, haha. :D

Nu väntar jag på att vi ska äta mat och på att Linn ska ringa. Vi ska nämligen ha tjejkväll hos henne jag, Linn, Lisa & Elin! :D Jag ska ta med kameran & lägger in bilder på bloggen imorgon eller något skulle jag tro. Imorgon förresten är det lucia och jag & mamma ska som vanligt åka ner till stan då! :) gå runt där, kolla på lucian och tärnorna och fixa de absolut sista julklapparna, det ska bli mys! ^^

Ha en bra kväll! :D för det lär jag få.

Over and out!
Emma

Dance with somebody



Heeeeey! =)

Sitter här och lyssnar på Mando Diao atm. & därav rubriken.

Har precis fixat lite med designen på bloggen, kände att det var på tiden. Jag har aldrig fattat hur man ändrar bakrund här förut, men det var lättare än jag trodde xD haha.

Vad tycker ni om min nya bakrund? :D själv tycker jag att det blev ganska bra att ha den bilden som bakrund. men jag kanske tröttnar på den och i så fall byter jag. det lär ni märka, haha.

Har ni tänkt på hur sjukt underbart det bara kan vara att ligga och läsa innan man somnar?! Det gjorde jag igår. Jag kände verkligen att jag kunde släppa allt runt omkring och bara ligga där i sängen & tänka på boken jag höll i handen och undra vad som skulle hända härnäst. haha. Sjukt mysigt var det i alla fall! och jag blev trött och somnade nästan direkt när jag hade slutat läsa. :) sjukt skönt vill jag lova, jag som alltid annars har såna problem med att somna.

Wellwell.

Det är onsdag idag och jag längtar verkligen tills på Fredag & Lördag. På fredag är det spelning på Café Mic i Vänersborg. ärligt talat så har jag inte hört något av banden som ska spela men det ska bli kul att höra dom! :) På Lördag ska jag, Lisa och Elin sova över hos Linn. Jag har längtat tills på Lördag enda sen vi bestämde det. <3 Ska bli hur kul som helst verkligen. ^^

Men än så länge är det ju bara Onsdag.... hoppas morgondagen går fort! :D haha (a)

Over and out!

Emma


Evil xD








Visst är han söt? :)
men jag bara varnar er, han är evil också. det har han varit idag xD hahaha.

Harry kom ut från sitt hus, jag skulle ta upp honom från buren men då bet han mig i fingret. i pekfingret! så jag började blöda & nu är jag tvungen att ha plåster till och med. (a) haha.

Markus Krunegård, fotad&redigerad av mig.



Har precis redigerat en bild på Markus Krunegård, vad tycks? :)

Blev rätt nöjd med bilden i alla fall. ^^


Före




Efter.

Puss & kommentera! <3

<3




Jag älskar er! det var bara det jag ville säga. <3




Musikslaget, final.







 





Wasteland




Innocent Fall



Trigger



Trigger kom tvåa.


& vann gjorde:

Pluskompis.


Pato Pooh ft. Adam Tensta - Follow me


Jag förstår mig inte på folk ibland...



Jag förstår mig inte på folk ibland alltså. jag gör verkligen inte det!

Häromdagen, igår, hade jag och en kompis en diskussion på msn om att hennes syster inte vill att jag ska följa med henne och två andra kompisar på en kommande spelning. Anledningen till det är att jag råkar ha kontakt med min kompis systers föredetta pojkvän. Om hennes syster nu har så stora problem med att jag har kontakt med hennes ex kan hon väl säga det till mig rakt ut istället? Istället för att skicka hennes syster, min kompis, och ta det på msn. Allt blir så fel när man diskuterar saker på msn tycker jag! Om jag ska vara helt ärlig tycker jag att det är fegt också. för det är precis som att man inte vågar mötas 'face to face' och diskutera någonting! Förresten ska varken min kompis eller hennes syster lägga sig i vilka jag umgås med eller inte. Jag förstår hennes systers reaktion, för hon kanske tycker att det är som ett svek. men varför inte bara tala om det för mig istället för att hålla på att skicka massa privatameddelanden och shit? Det är väl lättare om hon ringer och pratar om det, eller att vi bestämmer träff? Det tycker jag i alla fall. Men nu är det så här att jag tänker gå på spelningen ändå, för dom kan inte hindra mig från att göra det, och dom kan verkligen inte bestämma över vilka jag ska umgås med och inte. Det är bara jag själv som gört sådeså! 

Är så trött på sånt här nu. jag har fått nog.

Over and out!
Emma