Bilder från idag, enjoy. :)













Tjejkväll. Lindveden. Liseberg.



Heeeey!

Jag tänkte bara berätta för er om hur min helg har varit.

I fredags hade jag som sagt tjejkväll här hemma hos mig. Efter en strulig början av kvällen blev den till sist hur mysig som helst! Vi satt på träffen och åt pizza, gick till Jätten och köpte med oss lite godis, chips&dipp och sen gick vi hem till mig. Kollade på Bombay Dreams och efter det låg vi och pratade om allt möjligt tills klockan var 3 någonting, då bestämde vi oss för att sova!

Igår var det Lördag och vi låg och drog oss till klockan 12 någonting. Elin och Lisa gick hem till sig och jag och Linn följde dom. sen gick vi hem till mig igen och kollade på Festival, när filmen var slut gick Linn hem och jag fixade i ordning i källaren. Sen gick jag och mamma upp till Jätten och köpte godis till kvällen. Igårkväll var jag och massa andra folk i Lindveden, sjukt kul var det. 'Lekte' polis på vägen hem i Tim´s bil x) hahaha.

Sjukt mysiga/roliga kvällar har det varit denna helgen alltså! :) mer tjejkvällar jaaaao tack.

Idag har vi varit på julmarknaden på Liseberg. Gick runt där i några timmar och det var hur mysigt som helst verkligen. Är sjukt trött nu så det känns skönt att vi äntligen är hemma! (a) :D men en kul dag har det varit i alla fall.

That´s my weekend. Bilder från idag kommer inom kort, håll koll haha! :)

Over and out!

Emma

Tonight´s gonna be a good night.



Tjaaaao!

det stämmer fan. Ikväll ska bli en bra kväll haha. Jag ska som sagt ha tjejkväll här hemma med Linn, Lisa och Elin<3 ska bli hur kul som helst ass!

Jag råkade försova mig imorse, ganska rejält också (a), vaknade vid tio-tiden. Då hade jag redan missat en lektion och dagens andra lektion hade precis börjat. så jag sjukanmälde mig!

Åkte till ungdomsmottagningen och efter det hämtade jag ut p-pillren och köpte årets första julklappar. En till Marika, kusin, som jag precis har målat klart haha x) och en 'julstrumpa' till Harry, hamster.

När jag var klar på u-mottagningen och hade köpt allt åkte jag till farmor och farfar och hämtade hunden. sen satte jag mig och började måla på Marika´s julklapp och nu är jag klar med det. Sitter här och lyssnar på Paramore och försöker chatta med folk men dom är rätt osociala för tillfället har jag hört (a).

Tänkte ladda kameran så att jag kan ta bilder ikväll och sedan lägga upp här! skönt att det är fredag i alla fall.

Vad som händer imorgon har jag ingen aning om, det kanske blir Lindveden med massa folk?! :) om jag inte är väldigt trött och bara tar en chill-lördag hemma, vi får väl se. känner att jag vill träffa Emil också, kanske kan göra det imorgon?! :D

På Söndag ska vi i alla fall åka till Liseberg och gå på julmarknaden med Jessica (Max´s tjej), Max och Jessica´s familj, det ska bli skoj!

Kaching kaching. =)

Red Lights



Heeey!

kom ut från duschen nyss och tänkte bara blogga lite snabbt nu.

Jag har börjat lyssna på Kid Down igen, efter några månader (a). Kan nästan alla låtarna utantill så just nu sitter jag och sjunger med till låtarna. För tillfället lyssnar jag på 'Red Lights' och därav rubriken. Dom är sjukt bra grabbarna det är dom verkligen! :)<3

Imorse hade vi prov i Samhällskunskap A, jag svarade på alla frågor och det kändes rätt så bra faktiskt. Vi kanske redan imorgon får tillbaka proven? Idag på Pigge´s lektion fick vi tillbaka proven vi gjorde i Inköp&Varuhantering för några veckor sen och gissa vad jag fick?! VG, det trodde jag aldrig men blev fett nöjd med det i alla fall och det borde jag vara :D (a).

Imorgon är det Fredag igen och jag ska till Ungdomsmottagningen & fixa p-piller på lunchen! sen på kvällen är det tjejkväll med Linn, Lisa och Elin här hemma hos mig. Vet inte riktigt vad vi ska göra dock men det blir awsome tror jag<3.

Kaching kaching.

23 November 2009



Tjaaao!

tänkte uppdatera lite snabbt nu.

Bästa helgen på länge har det varit. Spelning både Fredag och Lördag. Punktering Förbjuden var lätt bäst<3 men banden i lördags var inte så dåliga dom heller. Trigger, som gick vidare, var fett bra!

Igår blev en chill dag. Gjorde inte ett skit typ, bara följde med pappa ut till överby och handlade litegranna och följde med honom när han lämnade bror på resecentrum sen på kvällen.

Idag är det Måndag och jag trodde jag hade försovit mig imorse. så jag messade Mariam och frågade om hon kunde säga det till Gun, men det visade sig att idrotten var inställd! :) så där slapp jag få ogiltig frånvaro typ yeeeah. Slutade tidigare på körkortsteorin också, fett chill.

Har varit och tränat nu och det kändes riktigt bra faktiskt. Har verkligen fått bättre kondition nu känner jag! :)

Imorgon är det Tisdag och öppet hus på skolan. Har en lektion bara, sen ska vi ha 'handelsträff' eller vad det nu heter x) det är i alla fall ett tillfälle där vi ska 'sälja' våra 'produkter' som vi har gjort i vårat övningsföretag.

Tror inte att jag kommer skriva här imorgon så ni får ha det så bra tills på onsdag! :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Punktering Förbjuden.<3

Over and out!

Emma

Klockrent xD



Anton "Okej har fett tråkigt så nu gör vi en saga. Man får säga 4a ord. Jag börjar. Det var en gång."

Lite senare skrev han "senare på kvällen stötte oliver på ett gäng tyska robotar med"

HAHAHAHA fan vad jag garvade alltså! XD Anton är smart han har jag hört ;).

Bilder från helgens spelningar. :)
























All of my dreams, are all I see, try not to wake me, can't you see


Tjaaao!

Sitter och lyssnar på Dead By April nu & därav rubriken.

Det mesta känns bättre nu så idag har jag varit i skolan. Gick dock inte på engelskan men imorgon ska jag göra det, för då har vi nationellt-prov. Det är någon uppsats vi ska göra och jag hoppas det går bra för mig! Det borde det göra för jag har inga större problem med engelskan, det enda är väl några stavfel här och där men vad gör det?! (a)

Jag är äckligt pepp inför helgen, den kommer bli awsome! Spelning i Vänersborg imorgon, Punktering Förbjuden & några andra band spelar<3. På Lördag är det också spelning, på M15, det är musikslaget delfinal 4 och det ska bli nice :D. 

Jag kommer nog inte ha så mycket tid för bloggen i helgen. kanske på söndag? och då laddar jag upp bilder från spelningarna I promise! =)

Nu ska jag läsa lite bloggar, kolla bdb och kolla facebook! bror kommer hem ikväll också och han är efterlängtad.<3

Over and out!

Emma

ångest :/



Jag vet inte vad det är som händer, men någonting är det! saker som förut var viktiga och är viktiga nu bryr jag mig inte om längre, och jag får ångest för minsta lilla fel jag gör... Saker som tidigare var och är för dom flesta självklara,som skolan, har jag tappat greppet om totalt och stannar hemma istället. Jag trivs inte i klassen heller så jag funderar på att byta till den andra istället, som att det skulle hjälpa? Jag får ångest för att åka till vissa ställen och idag bröt jag ihop på bussen när jag skulle åka till just skolan. så jag åkte hem istället! och nu har jag ångest för det "/. Jag lovade morsan och mig själv att jag skulle sköta skolan bättre efter höstlovet men det går inte framåt precis... så jag får helt enkelt satsa mer på skolan efter jullovet istället. För jag har inga krafter kvar känns det som :/ det är helt sjukt att det ska behöva vara såhär, men det är inte det enda heller. Det är nämligen så att i hela mitt liv har jag haft sömnproblem och jag tror att mycket av det gör så att jag inte har någon ork. för det är sjukt jobbigt att ha sömnproblemn vill jag lova! Jag kan gå och lägga mig vid halv-elva men kan inte somna förrän typ 00.00 - 02.00 och så är det v a r j e natt, eller ja nästan varje natt i alla fall... Jag vet som sagt var inte vad det är som håller på att hända men forstätter det att hålla på så här står jag inte ut länge till! "/

Imorgon ska jag pallra mig till skolan i alla fall, för jag har sovmorgon och inte så många lektioner så det borde jag klara av... Sen på Fredag ska jag till kuratorn och då ska jag ta upp det här som jag skrev om nu, plus att jag ska prata om en annan sak också som jag tror tynger ner mig väldigt mycket..

Over and out!

Emma

Paramore - Careful.



I settled down

A twisted up frown

Disguised as a smile, well

You would have never known

I had it all

But not what I wanted

Cause home/hope for me

Was a place uncharted

And overgrown

You'd make your way in
I resist you just like this

You can't tell me to feel
The truth never set me free
So, I did it myself

You can't be too careful anymore
When all that is waiting for you
Won't come any closer
You've got to reach out a little more
More
More
More, more

Open your eyes like I opened mine
It's only the real world.
A life you will never will know

Shifting your weight
To throw off the pain
Well you can ignore it
But, only for so long

You look like I did
You resist me just like this

You can't tell me to heal
And, it hurts remembering
How it felt to shut down

Can't be too careful anymore
When all that is waiting for you
Won't come any closer
You've got to reach out a little more
More
More
More, more

The truth never set me free
The truth never set me free
The truth never set me free
So, I'll do it myself

You can't be too careful anymore
When all that is waiting for you
Won't come any closer
You've got to reach out

Can't be too careful anymore
When all that is waiting for you
Won't come any closer
You've got to reach out
More
More
More
More, more



Fan också! "/ <3


Jag har länge känt på mig att det skulle hända, enda sen jag lärde känna honom & det var i somras... Idag hände det i alla fall "/ jag tänker inte säga vad det är för då kommer ni bara tycka att jag är patetisk som gråter över en sån sak, men jag kan inte hjälpa det. Har inte varit i skolan idag, stannade hemma och grät istället. Det låter helt patetiskt och är helt patetiskt! men fan, vad ska jag göra då?! Jag kände verkligen inte för att gå till skolan och lipa sönder där. för då skulle alla börja undra och om jag hade berättat hade jag bara börja gråta ännu mer. Fan jag blir trött på det här! :/

Skönt var det i alla fall att komma iväg och träna och slippa tänka på verkligheten ett tag! det behövdes verkligen känner jag "/.

Wellwell. det löser sig, det gör det! kommer bara ta ett tag att "glömma bort" honom :/ <3.

Pictures of the weekend.


























The weekend :)



Halloj! =)

Tänkte bara berätta lite kort om hur jag hade det igår.

Linn ringde mig vid 12 men jag var inte klar då, skulle ut och handla lite osv. så vi bestämde att jag skulle ringa henne när jag kom hem igen och det gjorde jag också! :)

Jag, Lisa och Linn tog två-bussen ner till stan & sedan 14:48 bussen upp till Skogshöjden. Dagen var hur bra som helst :). Vi bakade kladdkaka och på kvällen åkte vi till Sandhem, hem till Linn :D. Vi gick till jätten och sen kollade vi på Aristocats stavas(?) Jag stannade dock inte så länge, bara tills elva eller något, men sjukt mysigt hade vi det :).

Mer såna här dagar tack! <3

Laddar upp bilder från igår när jag har publicerat detta inlägget.

Vad gjorde ni igår? Har ni haft en bra helg? :D
det har i alla fall jag!

See ya later.


For A Pessimist, I´m pretty Optimistisc




Tjaaaao!

så heter låten jag lyssnar på just nu & det är en låt med Paramore =) vi gillar´t!

Blogg-orken har varit på botten denna veckan och jag orkar inte skriva så mycket nu heller.

Det var rätt skönt att komma hem från skolan idag och inte göra något alls, bara chilla gärnet typ :) kan vara skönt med såna dagar ibland, eller vad säger ni?! :D

Imorgon kväll blir det Skogshöjden för min del. Ska hem till Elin med Lisa & kanske även Linn. det ska bli riktigt kul :D. Vet dock inte vad vi ska hitta på men det är bättre än att sitta här hemma i alla fall! (Y)

Nu ska jag fortsätta lyssna på Paramore. För övrigt kan jag berätta att jag är sjuuuukt sugen på att gå på deras konsert den 30:e i Stockholm men eftersom att jag inte har så mycket pengar för tillfället och jag antar att biljetterna redan är slutsålda, så får jag hoppa över konserten denna gången! "/

See ya later dudes.

kaching kaching =)


Helgen.



Halloj!

tänkte bara berätta lite snabbt om min helg.

I Fredags åkte jag ner till strömmen, eftersom att jag verkligen inte ville sitta här hemma bara och inte göra något. men jag ångrar mig lite att jag drog till strömmen för det var inga roliga folk där typ. Och dessutom gjorde vi inga roliga saker heller XD hahaha. men bättre att sitta hemma var det i alla fall.

Igår kom bror hem & det var nice! för jag har saknat honom sjukt mycket sen jag träffade honom sist gång. Han var snäll och fixade Spotify till mig. Det är tur att man har bröder ibland alltså :)<3. Har pratat massor med honom om allt och ingenting! känns verkligen skönt att han kommer hem och hälsar på ibland. Jag ska åka och hälsa på honom någon gång också, det har vi bestämt, men dock vet vi inte när än...

Idag är det fars dag och vi har varit på middag hos farmor&farfar. Tina, Micke, Hanna och Adam var också där. Det var riktigt mysigt faktiskt och farmor hade gjort i ordning god laktosfri/vegetarisk mat till mig och Hanna. =)

Just nu sitter jag och lyssnar på Black Eyed Peas på Spotify. Har kommit på att Spotify är jättebra att ha, eftersom att det är olagligt att ladda ner musik, plus att man hittar massa bra ny musik också. En hiss till Spotify! =) haha.

Det är det sista avsnittet av Ensam Mamma Söker idag, så jag och morsan ska kolla på det. Ska bli spännande att se vilka alla väljer x) hahaha.

Imorgon är det Måndag och träning som gäller igen, det blir nice :D.

See ya later.

Punktering Förbjuden <3



Hittade detta klipp igår. Det är från förra veckan(?) när PF hade en akustisk spelning. Låter lika bra som alltid! :D

Kolla in?

Y.



Det är lite över ett år sen jag fick reda på att du hade flyttat tillbaka. Kvällen då du berättade att du hade flyttat tillbaka var den bästa kvällen i mitt liv. Jag var i Vänersborg då & vi messade hela kvällen. när jag kom hem ringde jag dig och vi pratade aslänge! Kommer du ihåg?! Mycket har hänt det senaste året och nu har vi så många minnen tillsammans<3. Vi blev tillsammans och var det i lite mer än en månad. Det var du som trodde på vårat förhållande, som var ett distansförhållande, och sen dumpade du mig bara... helt känslolöst, på sms "/. Du sårade mig sjukt mycket den kvällen :/ det gjorde du verkligen och jag har haft sjukt svårt att gå vidare med det här... Men nu äntligen har jag klarat det och det känns så jävla bra! dock vill jag att allt ska vara som "vanligt" mellan oss, att vi ska kunna prata om allting, såsom vi en gång har kunnat, men allt vi hade är förstört.

2 November 2009




Halloj! =)

Sitter här och kom precis ut från duschen. Har varit och gymmat idag och det var riktigt nice faktiskt!

Jag lovade er att ladda upp bilder från halloween men det kommer jag inte göra här, eftersom att det inte blev så många bilder, bara 3st och då struntar jag i att ladda upp dom här (a). Laddar upp dom på min bilddagbok istället tror jag, så ni kan ju kolla in den om ni vill. :)

Skolan började idag igen och dagen gick riktigt fort. Var med på idrotten och det var skoj faktiskt! Pratade om praktiken på lektionen efter lunchen och nu längtar jag verkligen tills praktiken börjar. det ska bli så skoj! På körkortsteorin fick vi tillbaka proven vi gjorde innan lovet och jag blev riktigt överraskad, jag fick VG på provet :D det trodde jag aldrig. men det är inte säkert att jag får VG på hela provet, för det är en del till men ser jag bara till att plugga ordentligt inför det med kanske jag får VG på hela provet & det är ju bra.

Imorgon har vi prov i Småföretagande B och jag har inte pluggat något alls inför det, men det ska nog gå bra ändå tror jag, bara man får använda miniräknare klarar jag mig nog (a). På Onsdag har vi också prov, i svenska, och det provet ska jag plugga inför imorgon. Så morgondagens planer är skolan först, hem, plugga, äta, plugga igen, datorn & sen kolla Andra Avenyn. :)

Kom på att jag har sovmorgon imorgon och den ska jag se till att njuta av! :D <3

Ha en bra kväll

puss&kommentera! <3


Halloween.



Halloj! =)

Jag lovade att berätta för er om hur jag hade det igår, och det är precis vad jag tänker göra nu.

Både dagen och kvällen var helt okej! =)

Dagen spenderades ute på Överby. Köpte en ny tröja/tunika på Carlings, underkläder, strumpor och en ny väska. Åkte hem, såg på filmen "Se upp för dårarna" och käkade efter det. Sen gick jag iväg till Linn och där var jag tills klockan var ca halv två. Det var väldigt trevligt. vi körde "snurra flaskan", spelade spel & satt och hade det allmänt trevligt bara.

Det var en kort sammanfattning om gårdagen. mer än så tänker jag inte skriva för det orkar jag inte just nu. men hur som helst hade jag en riktigt bra kväll igår och vill bara tacka alla som var med! :D

Har ni haft en bra Halloween? :) Vad hittade ni på igår? :P

Laddar upp lite bilder från igår nu också, men i ett annat inlägg.

Imorgon är det skola igen, fuck! "/ varför kan man inte ha lov i två veckor? wellwell, det är bara att stå ut.

Uppdaterar imorgon när jag är hemma från skolan & gymmet
puss så länge! =)