Höstlov.Hejhej.

Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu. Jag har höstlov nu och det känns riktigt skönt att slippa tänka på skolan i veckan. sova länge på mornarna och hitta på saker på dagarna, och framförallt ta det lugnt! :)

Imorgon åker jag till Västerås vid elva-tiden och kommer hem igen på tisdagkväll någon gång. ska hälsa på mormor&morfar, för det var ett tag sen jag träffade dom sist! ska även åka till stockholm med morbrorhasse och min kusin Marika, och där ska vi hälsa på Leif(morbror), Alex (hans fru) och Leona (min kusin). Så det blir riktigt nice detta =). Bilder från Västerås & Stockholm kommer antagligen på Onsdag om jag har tid/ork och lust vill säga. Ska även uppdatera er om hur jag har haft det under de här dagarna.

Nu ska jag ta och kolla lite bloggar, bdb och facebook tänkte jag! sen blir det mys med mamma framför tvn och efter det ska jag sova. ska ju upp tidigt imorgon :).

Ha det bra, puss&kommentera<3


Punktering Förbjuden - White Flag up:)

Punktering Förbjuden @ folketshus, Vänersborg :)
Min min min<3Markus Krunegård har släppt två skivor idag och jag har köpt en! :)

Sitter och lyssnar igenom den nu, har lagt in den på mobilen också.

Prinsen av Peking heter den och det jag har hört av den än sålänge är bra, jag är hur lycklig som helst! <3
Ska ta och köpa den andra skivan någon annan dag, kanske på Fredag?! när jag har köpt den har jag alla 3 skivor, pusspådet. <3

För övrigt kan jag berätta att jag längtar sjuuuukt mycket efter att få se honom live igen! vet dock inte när det blir, för han ska inte spela något i höst vad jag vet i alla fall. Så det blir nog nästa år, på våren hoppas jag! :D


Miike Snow - Animal :) <3Jag tycker den låten är så himla bra. När jag lyssnar på den får jag minnen från sommaren, så underbart!
Första gången jag hörde den var nämligen i somras, i bilen, påväg hem från Skåne :) & jag har gillat låten sen den första gången jag hörde den. Har ni inte hört den tycker jag att ni ska lyssna & sedan skriva vad ni tyckte om den :).

:) <3

Photobucket

Walking With Strangers @ M15 <3Igår var det spelning igen & kvällen var helt fucking underbar :D <3! Tack till allt folk som gjorde min kväll så bra & ett stort tack till arrangörerna av spelningen & grabbarna i Walking With Strangers, ni är och kommer alltid vara bäst helt enkelt! :) <3 Tog en del bilder under spelningen igår, inga på You ate my dog eller Jessiah, alla bilder är på Walking With Strangers. :D Orkar/vill inte ladda upp alla bilder här på bloggen, men här har ni i alla fall några bilder jag tog igår, enjoy! :)


A night for the outcastJaaaao precis så hette spelningen igår och den var verkligen awsome! :) Först ut var cabinett, från skövde. det var första gången de spelade i trollhättan och jag tyckte dom var riktigt br. Efter dom var det dags för Punktering Förbjuden, fett jävla bra som alltid var dom, och det var för att dom spelade jag åkte till spelningen<3. Sista bandet & också arrangörer till hela kvällen var Innocent Fall och dom är riktigt grymma för att vara så unga, jag menar de är ju trots allt bara 15 år och gud så bra dom är! :D Det är er vi ska tacka, så tack Innocent Fall för en sjukt bra kväll igår & tack till er jag var med, ni vet vilka ni är<3. Tog lite bilder på spelningen igår och här kommer några, enjoy!
Punktering Förbjuden :) <3

Innocent Fall :) <3