annandagen



Tänkte att jag skulle uppdatera lite, har ändå inget annat bättre för mig.

I onsdags efter julavslutningen tog jag bussen hem. Spelade lite Wii med bror & resten av eftermiddagen/kvällen städade jag HELA mitt rum. Slängde massa gamla saker & rensade alla lådor osv.

Torsdagen var en ganska chill dag. Gjorde inte så mycket, spelade lite Wii och kollade tv mest. På eftermiddagen åkte hela familjen + farfar till Claes&Sussi i Nol. det är nämligen så att min farbror, Claes, fyller år dagen innan julafton. Och kalas är ju ett måste! :) hihi

Julafton var den värsta, men samtidigt en av de bästa julaftonar jag har haft. Jag ska berätta allt för er så ni förstår vad jag menar.. Vaknade vid 9:30 av pappa som kom in & väckte mig. Vi har en fin tradition här hemma att hela familjen äter julfrukost på julaftonsmorgonen. Det är alltid lika mysigt! MEN i år hade jag andra tankar. Berättar i ett annat inlägg om vad som har hänt :/ <3. Kan i alla fall berätta vad jag har fått i julklapp: trislotter, pengar, presentkort, en prydnads-kossa, godisskål, ljusstake OCH det bästa av allt, en ny mobil! :)

Igår, juldagen var den absolut värsta dagen på länge! tänkte egentligen att jag skulle berätta för er, men jag orkar inte just nu.. det är för mycket för mig & tårarna bara rinner :/. Vet inte HUR mycket jag har gråtit det senaste dygnet, men otroligt mycket! Ögonen värker sjukt mycket pga alla tårar... Men vi tar det i ett annat inlägg.

Som jag skrev tidigare så kommer jag inte att sitta vid datorn så mycket under jullovet. Jag ska ta bilder på julklapparna & laddar upp bilderna här på bloggen när jag orkar.

Imorgon blir det Västerås! firar nyår där. ska bli otroligt skönt att få komma bort, nu när saker & ting är som de är...

/ E  

God Jul! =)




God jul & gott nytt år allihopa!
kommer inte ha så mycket tid över till datorn nu under lovet. men hoppas att ni alla får en underbar jul & ett gott nytt år :)

/ E

Mitt sista jullov!



Mitt sista, riktiga jullov har precis börjat & det ska bli det bästa jullovet!:)

Kommer antagligen inte sitta så mycket vid datorn nu under lovet, så får passa på att säga God Jul & gott nytt år nu :).

/ E

Julbak & Musikhjälpen!





(bild från http://weheartit.com/)

Jag & mamma har bakat här hemma idag. Mozartkulor, någon slags rulle med choklad & nötter OCH choklad-doppade-cornflakes, supersmarrigt! Dagen har verkligen varit supermysig. Vi fick besök av farmor&farfar också, så tog en liten fika med dem.



Under ca en veckas tid har Musikhjälpen varit i gång. man har kunnat lyssna på det i P3, P4 och kunnat kolla på det på internet & tvåan. Precis  som tidigare år har jag följt det och kollat nästan varje dag/kväll/natt. Nu har de släppts ut & kan ni gissa hur mycket pengar de fick in i år? 12 236 417:- helt otroligt. That´s a really good job! :)

Ska snart gå & kolla på någon Wallander-film. Imorgon & Tisdag blir det praktik! Imorgon kväll är det julklappsbyte & julmys med tjejerna som gäller och på tisdag träning. På onsdag är det julavslutning i aulan & sen är det jullov! :)


/ E


Fix You



Ljusstöpning, före & efter :)
 
(klicka på bilderna för att göra dem större)











Lite nytagna bilder. Vad tycks? :)

/ E

friendship ends



Allt började så bra mellan oss. Vi blev snabbt bästa vänner du och jag.
Vi träffades minst en gång i veckan och jag kände att jag kunde prata med dig om precis allt. Och du förstod mig!
Vanligtvis har jag väldigt svårt att öppna mig inför folk, men när jag träffade dig var det annorlunda.

Jag kommer så väl ihåg första gången vi träffades.
Vi skulle ner till 'strömmen' båda två. Tim, jag och några andra skulle in på Oden för att göra något, minns inte exakt vad, men det är inte så viktigt heller. Tim & de andra hade ju träffat dig förut, så de gick fram till bänken där du satt och presenterade dig för mig och sedan joinade du oss. Jag tänkte direkt att "det här var en snäll tjej, henne vill jag lära känna" och så blev det också. De första gångerna vi träffades var på 'strömmen', vi bytte nummer och pratade om att göra något utöver 'strömmen'.

Vi hördes av då och då och bestämde oss för att träffas "utanför strömmen". I början blev det mest en massa missförstånd, vi hade svårt att hitta dagar & tider då det passade oss båda. men till slut lyckades vi planera in det bra och vi träffades helt själva. Det kändes himla bra, för vi kunde verkligen prata om allting! Och dessutom förstod vi varandra så bra.

Åren gick och vi lärde känna varandra bättre & bättre för varje gång vi träffades. Vi började planera saker som vi skulle hitta på tillsammans. Vi hittade på precis allt man kan tänka sig, och snart upptäckte vi att vi hade mycket gemensamt, bla så gillar vi båda att gå på spelningar osv. Vi har gått igenom sjukt mycket tillsammans. Skratt & gråt, långa telefonsamtal, festivaler, spelningar, mysiga hemmakvällar, tågresor, utflykter och massa annat! vi har haft både bra & dåliga stunder. Vi har haft våra bråk, men alltid blivit vänner igen.

I början hörde vi båda två av oss till varandra, men nu känns det som att det alltid är jag som ringer. Det är alltid jag som frågar om du vill göra något. Det är alltid jag som skickar sms & frågar om du vill följa med på spelningar, eller bara ha en hemmakväll. det är alltid jag som ringer/skickar sms och frågar hur du mår. Jag är trött på att det är så här nu. Du kallar mig din "bästa vän", men du kan inte höra av dig till mig, det sårar mig väldigt mycket ska du veta.

 


(bilder från http://weheartit.com/)

/ E



Outcast




"so who's it gonna be, what am I gonna do as an outcast?
and how am I gonna know, is someone gonna show me the outcast?
and though I may seem confident the plain truth is that I'm scared,
yeah, shitless, ohh
I'm losing sight"

det börjar närma sig..



Västerås var toppen!
Jag fick träffa underbara personer, lära mig att stöpa ljus & framförallt samla nya krafter.
Bäst av allt är nog att jag snart ska dit igen, över nyår tror jag det blir. Jag trivs i Västerås & har gjort det enda sen jag var liten. Västerås har blivit mitt andra hem på något sätt. det är dit jag åker när jag vill komma bort från allt här hemma, det är dit jag åker när jag vill samla nya krafter och bara slappna av.

Tog några bilder, men jag vet inte om jag ska ladda upp dem här eller inte? har inte riktigt bestämt mig än^^.

Michael skickade ett mail till mig på fejjan btw & han sa att han kanske kan göra klart bloggen någon dag nästa vecka :D hoppashoppashoppas.

Är hemma från praktiken idag eftersom min kropp inte är riktigt 100, ska försöka dra dit imorgon igen. Musikhjälpen får bli mitt sällskap idag! :)

/ E

BRB. Västerås!





Svenska uppsats, håltimma, projektarbete, rättskunskap. That´s the day.
passade på att prata med kuratorn på håltimman och nu känns det jättebra, vi håller på att lösa det.  :)
Fick även reda på att jag fick VG på provet vi hade förrförra veckan i Personlig Försäljning, I´m proud!

Antar att detta blir sista inlägget innan jag åker till Västerås.  Åker direkt efter skolan imorgon & är framme runt tio, om tåget inte blir försent vill säga. Hemma igen på Söndag :) laddar upp bilder då, om det blir några tagna vill säga^^.

/ E

redigerat!:)


Före:


Efter:


Före:


Efter:



Redigerade dessa nytagna bilder förut, vad tycks? :)

/ E

Ingen praktik idag



Igår var jag & Susanna ensamma på Yesterday!
Elisabeths son är tydligen väldigt förkyld, så hon vågade inte lämna honom ensam, om något skulle hända.
Det blev en kort dag igår. Egentligen skulle vi bara haft öppet till 16 men vi hade kunder i butiken tills klockan var 16:45, så vi stängde runt 17 istället.

Jag skulle egentligen ha varit på min praktik nu, men när jag vaknade imorse hade jag fått ett meddelande från Susann och vet ni vad?! Susannas sambos son är tydligen också förkyld, så Susann sa att vi ska ha stängt idag. Men jag hoppas att vi kan ha öppet på Måndag igen, för nu börjar det verkligen närma sig slutet. Imorgon & Fredag har jag skola. Sen praktik hela nästa vecka, plus Måndag & Tisdag vecka 51. Skulle vart där på onsdagen också egentligen, men då är det julavslutning i skolan istället :).

/ E

det är alltid lika svårt att komma på rubriker...


(gammal, oredigerad bild, men den bjuder jag på:p)


Skulle egentligen ha varit på Yesterday just nu, men när jag kom dit för ungefär en timme sen, fanns en lapp på dörren. På lappen stod det "Öppet 12:00 - 16:00 pga personalbrist". Så jag får åka tillbaka med 11:30 bussen och se om det är någon där då :). Tycker det är dåligt att varken Susann eller Elisabeth har hört av sig. Om de hade gjort det kunde jag SOVA mycket längre & inte vara så stressad ut till bussen.. menmen, vad ska man göra? Skönt att det blir en kort dag idag i alla fall, för jag har huvudvärk & är trött :c.

Innan jag börjar sen ska jag köpa något jag kan käka, och en ny foundation, för min är slut! :) Ska även, på min lunch antagligen? kika lite efter de sista julklapparna, har bara 2st kvar, eller ja, till två personer alltså xD haha.

Wellwell, hörs ikväll! :D

Peace out!

tågbiljetten är bokad!






(bilder från http://weheartit.com/)

Pappa hjälpte mig att boka biljett förut så på Fredag åker jag till Västerås! :)
är så trött på allt här hemma, så det ska bli underbart att bara få komma iväg över en helg. OCH få träffa personer jag tycker så mycket om dessutom. det ska bli supermysigt! <3

Harryponken<3





 
(sött att Harry har massa mat i kinderna på sisa bilden, haha:p)

Harryponken är tokig i gurka! varje gång jag har städat buren & ställt in en skål med gurka blir han bokstavligt talat galen & börjar äta direkt, så sött.

Peace out!

from yesterday



Lovade att jag skulle berätta om igår/inatt. Har tid över nu så nu ska ni få veta vad som hände. Jag tar det från början, det blir enklast så.

Jag, Alexander, Linn & Lisa tog bussen ner till stan och mötte Frida på torget. vi gick till Grillplace och käkade! rätt som det var fick Lisa för sig att hon ville gå på bio och eftersom det blev som det blev förra helgen tänkte jag att jag skulle joina henne :). Så vi frågade de andra om det var okej & alla sa att det gick bra. Jag och Lisa gjorde upp en bra plan. Vi skulle följa med till BS, få en stämpel, gå till bion och sedan komma tillbaka in på BS, det låter väl inte så konstigt? Problemet var bara det att vi inte fick någon stämpel :c. Menmen. Vi gick till bion, köpte biljett & såg Harry Potter & dödsrelikerna del 1. den var bra, mycket bättre än jag trodde.  när filmen var slut skulle vi gå in på BS igen, MEN det kostade pengar & varken jag eller Lisa hade lust att betala 60:- inträde för att se ett band vi inte gillar. Så vi ringde ut Linn & Alexander, stod och snackade med dom hur vi kände & de förstod oss. Vi träffade Barkis och hon och en kompis till henne skulle till Meza. jag, Linn & Lisa ville joina Barkis & hennes kompis, eftersom att ingen av oss gillar FSX, som spelade på BS. Alexander tyckte inte det var så roligt inne på BS för han ogillar också bandet. Så han sprang in och kollade med Frida om det var okej att han också joinade oss istället, men det var det tydligen inte?

Vi fick beslutsångest. kom på att "triangeldrama" var fel ord att beskriva det med, händelserikt passar bättre xD.

Det slutade i alla fall med att jag, Lisa, Linn, Alexander, Barkis och hennes kompis drog in på Meza! Jag träffade Simpa som tydligen jobbar där. Fredrik var där & var aspackad, haha. Han trodde att vi spelade kort xD lol. Linn träffade några från hennes "gäng" så hon lämade oss.

Vi smsade Frida och sa att vi skulle mötas utanför BS vid 01.30?! för hon skulle sova över hos mig. Så vi gick dit efter ett antal Smirnoff och det dröjde lite innan Frida kom ut. En snubbe kom fram & snackade med mig och Lisa om hur vi skulle ta oss hem, trevligttrevligt :). Ett tag tänkte jag att han kunde joina oss, men han försvann, haha. Frida kom ut och sa att hon hade hittat en kompis där inne som hon kunde sova hos istället. så allt löste sig till sist i alla fall!

Det var väl det hela tror jag, fast känns som att jag har glömt något :$.

Later!


02:10



BS, bio, triangeldrama & Meza! det är så min kväll har ser ut.
berättar mer imorgon.

Back on track!




Förlåt för dålig update.

Denna veckan har jag knappt suttit vid datorn någonting. har varit helt slut efter praktiken & inte haft någon lust heller! men tänkte bara göra en update nu så att ni vet att jag lever.

Pratade med min kurator idag och fick några papper som jag ska fylla i tills nästa gång vi ses. Det känns så sjukt bra att vi tar tag i detta nu, det är på tiden känner jag. nästan alla lärare vet hur jag mår, plus att mamma också gört.så detta ska jag klara av (Y) känner att jag är påväg upp igen!

För övrigt har det inte hänt så mycket. är tillbaka på praktiken igen & det känns jättebra, det är aningen tomt med kunder så det enda vi gör är att spela kort nästan, men ändå :).

Är sjukt trött & aningen förkyld, men ska iväg och träna ikväll ändå. Imorgon blir det BS med Sötfrida och på lördag ska jag, mamma & pappa handla julklappar & troligen passa min underbara kusin Ludvig! Lär bli en nice helg detta :D.


Ah just det, höll på att glömma:





kaching kaching :)