Städa...



Mitt rum ser förjävligt ut, så nu ska jag gå upp & städa! :)

Idag ska vi äta tacos här hemma och ikväll är det Musik-Direkt med Lisa, Linn, Anne-Sophie & Alexander som gäller :D ska bli riktigt kul.

Kameran är på laddning för tillfället & den ska med ikväll, så bilder kommer imorgon eller på Måndag antagligen :D.

Vad ska ni göra i helgen? =)

Puss & Kommentera<3

Allt gör mindre ont sen.



Precis så heter låten jag lyssnar på nu! Allt gör mindre ont sen - Markus Krunegård ;).

Idag har jag varit på Coop med Stefan, Caroline & Jan och äntligen träffat min handledare Ingalill och Ulla. Det känns bra att ha det gjort! Nervositeten försvann rätt fort och jag kände att jag kunde slappna av, vilket var väldigt skönt :). Vi satte oss ner vid restaurangen och gick igenom lite viktiga saker. Jag har ju piercing i näsan men den får jag snart ta ut pga praktiken, men det är det lätt värt det :). Tror att vi alla tre kommer trivas bra på Coop och att Jan följde med idag kändes väldigt bra. Kommer praktisera på Coop varje Torsdag-Fredag fram till sommarlovet och jag längtar redan nu tills det blir Torsdag ;).

Efter Coop åkte vi tillbaka till skolan. Jag och Stefan väntade på bussen tillsammans och åkte sen tillsammans till torget där jag gick av & han fortsatte att åka! Jag passade på att gå runt & kolla i lite affärer :D tog lite egentid för kände att det behövdes (a). Min foundation tog slut imorse så jag köpte en ny på Åhlens, så nu är jag nästan helt pank >.< menmen, som tur är får jag pengar redan på Söndag igen :D. På 21an, bussen alltså, träffade jag Elin och vi pratade om ikväll :). Hoppade av vid Willy´s och hämtade Macho<3.

Har precis ätit lunch, toast och oboy blev det idag, gottgott! Ska boka ett spinning-pass till mamma och sen kolla runt på internet lite, läsa lite bloggar & kolla bdb och facebook. Efter det ska jag duscha, gå ut med Macho och vänta på mamma & pappa så att vi kan äta xD haha.  Ikväll blir det antagligen mys hemma hos mig med tjejerna ;) och imorgon&Söndag är det Musik Direkt som gäller, ska bli himla kul! :D <3

Bilder kommer! :)

Puss & Kommentera<3

28 Januari 2010



Fett ovärd dag i skolan idag "/. Gick från 8:15 - 11:30 och lyssnade på treorna som redovisade! trodde vi skulle få fika men det fick vi inte :/ (a). Jag vet inte var jag fick det ifrån xD haha, tyckte Mariam sa det, menmen. Jag tyckte att lärarna kunde ha planerat dagen lite bättre i alla fall :o för först lyssnade vi på två redovisningar, sen fick vi rast och så höll det på från att vi började tills vi slutade "/ de kunde ha tagit alla redovisningar på en gång för då hade man slutat ännu tidigare! =)

Efter skolan åkte jag till farmor&farfar och hämtade Macho. Gjorde i ordning lite mat till mig själv och sen satt jag en lång stund vid datorn ;). Efter det gick jag och Macho ut på en lång promenad. Det var hur mysigt som helst, skönt att få släppa alla tankar och nervositeten man har inom sig för en liten stund. Vi var ute i en halvtimma, nästan 40 minuter och det var så skönt att bara gå där, dock var det lite kallt! "/

När mamma&pappa kom hem blev det mat och maten idag var jättegod haha! =) Pappa är duktig på att laga mat han :).

Har inte gjort så mycket mer idag, bara tagit det lugnt, fett skönt :)<3.

Imorgon är jag ledig! Ska bara åka med Jan, Caroline & Stefan till Coop för att träffa våran handledare. Jag är nervös >.< men hoppas att det kommer gå bra ;) det gör det säkert.

Ska gå in & kolla bdb, fejjan och försöka gå upp i level på farmville, happy pets & happy aquarium och när jag har suttit här ett tag ska jag kolla på tv tänkte jag =).

Puss & Kommentera<3

Är helt slut :/



Är helt slut efter en dag med tjejerna. Har haft jättekul som vanligt, det har vi verkligen =). Åkte ner till stan vid ett som sagt och gick & åt på Thai-Singbar direkt när vi kom ner till stan :). Träffade Lovisa så hon följde med oss och käkade, haha, det var väldigt flummigt inne på restaurangen ett tag och samtidigt väldigt mysigt! Det var första gången jag åt där & jag säger som så här att jag gärna går tillbaka dit^^. När vi hade ätit gick vi runt på Oden och kollade i lite olika affärer. Lisa var den enda som shoppade, vi andra bara provade en del kläder :). Åkte hem från stan vid fem någonting och sen gick vi hem till Elin. Elin ville ha kaffe och tog fram lite muffins åt oss, sjukt goda var dom<3. Efter att vi hade fikat gick vi ut på en promenad och sen gick alla hem till sig! :) Jag & mamma tog ut hunden, sen gick jag ner och duschade & nu sitter jag här! :) Lyssnar på låten Day ´N Night nu, den är verkligen bra ^^ haha. Ska kolla på andra avvan sen och efter det ska jag gå upp & läsa lite tänkte jag! :)
Imorgon blir en chill dag. Vi ska bara lyssna på treorna när de redovisar om sina praktikplatser och sen ska vi fika & efter fikan slutar vi, vid 11:30 ungefär, riktigt chill! =)

Blev inte så många bilder tagna idag, så jag har inget att ladda upp (a).

Puss & Kommentera<3

Stan, brb! =)



Idag är det stan med tjejerna som gäller! ;) ska bli riktigt kul<3. Dock kan jag inte köpa något eftersom att jag inte har så mycket pengar för tillfället, fick lite pengar av pappa förut så det räcker till mat i alla fall. Vi ska äta thai-mat om de har något vegetariskt, vilket jag tycker att dom borde ha ;). Hur som helst, jag ska ta 13:00 bussen ner till stan och innan det måsta jag ta ut Macho på en liten promenad :D så ska snart stänga av datorn och gå ut med honom...

Ska ta med mig kameran & bilder kommer upp här på bloggen redan ikväll antagligen?! :D

Puss & Kommentera<3

Skolan. Gymmet. Tv :)



Den andra och sista "riktiga" skoldagen denna veckan är avklarad! :) Känns riktigt skönt att slippa tänka på skolan & allt som har med den att göra i några dagar. Imorgon har vi studiedag & tordag och fredag är vi i princip lediga också :D. Det enda vi ska göra på torsdag är att lyssna på treorna när dom berättar hur de har haft det på sina praktikplatser & på Fredag ska vi besöka våra egna praktikplatser! Jag klagar inte ;) haha.

Har varit & tränat med mamma ikväll! Riktigt kul var det, aerobic, precis som förra veckan. Den här gången kände jag att jag hängde med mer ;) så det var hur kul som helst verkligen. Dock tror jag att jag kommer att ha världens träningsvärk imorgon men det är det värt :o.

Imorgon är det ju som sagt studiedag, så idag passar jag på att vara uppe lite längre än jag brukar, typ som på loven, haha. Vanligtvis när det är skola brukar jag lägga mig vid 23:00 - 00:00 men idag ska jag lägga mig när jag blir trött xD. Ska ner till stan med Linn, Lisa & Elin imorgon men innan vi åker dit måsta jag dammsuga i källaren & ta ut hunden ;) ska bli riktigt skönt med en ledig dag i alla fall! <3

Puss & Kommentera<3

Deportees - Under The Pavement - The Beach




I feel sure
I've been here before
So I kissed my ugly gang goodbye
Walked out the door
I'll start the love
If you give me a go
I'm not fine
Waiting in line

Put the changes Put the changes On me
Under Pavements Under Pavements The Beach

I feel bored
Just like my friend
We talked about the wasted years
And how we'd pretend
That the changes would come

Put the changes Put the changes On me
Under Pavements Under Pavements The Beach

What if I die here? What if i remain?
Its not tasting like it used to do
its not feeling the same
I saw a crack in the concrete
I saw a new rose
I look fine with the wind in my hair

Put the changes Put the changes On me
Put the changes Put the changes On me
Under Pavements Under Pavements The Beach
Under Pavements Under Pavements The Beach


http://www.youtube.com/watch?v=Ja04EEmLWU4

11:09



Sitter i skolan och har arbetsmiljö&säkerhet! är hungrig som ett as så hoppas verkligen att det är god mat idag :). Slutar 14:25 idag, och då ska jag nog hämta hunden för farmor och farfar har inte hört av sig än, sen ska jag & pappa eventuellt åka ner till biblioteket och låna en bok till mig. Vill så gärna låna Snabba Cash, så hoppas dom har den och att den finns inne.

See ya later.

Puss & Kommentera! <3

Grattis Jens =)



Höll nästan på att glömma det (a) men jag kom ihåg!

Jens i Kid Down fyller år idag, grattis på 25 årsdagen.
(tror inte att han kommer läsa detta men ändå).


Bild från förra årets Run The Show, som för övrigt var för exakt förra året. :)
24 Januari 2009 ;) en dag man aldrig glömmer :D.

Say hello to my little friend :)<3



Tog lite nya bilder på Harryponken igår efter att jag hade städat hans bur, enjoy!  =)



Harry mumsar på godiset jag la in till honom ;)....



.... Igen, visst är han söt?! =) <3




Min lilla tjockis xD



<3



Sött att man bara ser ett huvud som sticker upp xD haha :)<3


Puss & Kommentera <3

Dom Kallar Oss Artister :)



En av mina förebilder, Markus Krunegård, var med i Dom Kallar Oss Artister i Onsdags. Dock missade jag avsnittet så kollade på reprisen som gick idag istället :) värt att se  för er som precis som mig missade avsnittet och inte har sett det än! :D och för er som tycker att Markus Krunegård är bra ;) haha.

http://svtplay.se/t/102920/sasongstart__dom_kallar_oss_artister

bilder från idag =)<3





När vi väntade på bussen till Tygladan passade vi på att ta kort på några bilar som åkte förbi xD




Skulle få med bilen som Frida vinkade till, men det blev inte så lyckat...


... Inte denna gången heller men....

... Frida är söt i alla fall<3



Tredje gången gilt brukar det ju heta! <3




En bild jag tog när vi gick från tygladan till vänersborg igen. tyckte det var fint med allén där! :)




It´s Fridas way! <3

En dag med Frida <3



Idag har jag äntligen fått träffa min barndomsvän Frida igen. Sist gång vi träffades var i somras?! om jag inte minns helt fel, alldeles för längesen i alla fall! "/ <3

Idag var det i alla fall dags igen xD haha. Vi har haft sjukt skoj. Först var jag i skolan, vi förberedde oss inför praktiken, fick göra lite uppgifter och så... Gick med Emelie & Mariam till matsalen och åt, och skolmaten var god för en gångs skull (a). När vi hade käkat tog jag bussen till torget för att sedan åka till Vänersborg och träffa Frida :)<3.

Jag kom till Vänersborg vid ett och träffade Frida halv två, det var en kall, lång väntan "/, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som det brukar heta^^. När Frida kom gick vi i alla fall till torget & började sedan leta efter Tygladan, vi frågade en tjej & hon sa att det tog ca 45 minuter att gå dit men att man kunde ta bussen istället. Så vi gick och väntade på bussen och sen åkte vi iväg. Gick runt där inne i värmen och pratade om allt möjligt & Frida letade efter ett bra tyg till sin kjol ;). Hon hittade det och det var sjukt fint, beigeaktigt för den som undrar^^. När vi var klara inne på tygladan tänkte vi åka till Överby/Trollhättan så vi gick ut och väntade på bussen. Men bussen kom aldrig! xD Så istället passade vi på att roa oss med att vinka till alla som åkte förbi, hahahaha, ja så dålig humor har vi xD men kul var det i alla fall<3. Till slut bestämde vi oss för att vi skulle gå tillbaka till torget och ta bussen därifrån till Överby istället, så vi började promenera :). Frida ville att jag skulle ta kort på henne när hon slängde upp snö ;) så jag fick agera fotograf och det gick bra har jag hört, hahahahaha xD. Tredje gången gilt! :D Vi tog oss fram till torget igen och väntade på bussen, Frida gick in och köpte en glass... Ja ni läste rätt en GLASS, mitt i vintern :o haha hon är för go hon<3.  Bussen kom 16:05 och vi åkte till Överby. Gick runt där ett tag och Frida hittade ett sjukt snyggt linne på Gina Tricot, nästan så jag blev sugen på att köpa ett jag med (a). När klockan var tjugo i sex ungefär ringde pappa och sa att han var klar med att handla, så vi gick till Ica Maxi där han väntade & sen var det dags att säga hejdå! "/ <3 Vem vet när vi ses nästa gång?! Tycker det får bli snart i alla fall! :D <3

Har haft en sjuuuuukt bra dag med Frida, det har jag verkligen, och bilder kommer upp här direkt när jag har uppdaterat detta inlägg! :D

Puss & Kommentera<3

Grattis =)



Sandra fyller 18 år idag! :D

Grattis som fan & hoppas du har/har haft en bra födelsedag, för det är du värd<3


Skolan. Gymmet. P3-GULD.



Idag har varit en lång dag... Lång dag i skolan, från 8:15 - 16:00 & jag hade åtta lektioner. Det kändes som att skoldagen aldrig skulle ta slut, så för en gångs skull var det riktigt kul att ha engelska =). Gjorde inte så mycket på den lektionen heller, för det var folk som redovisade. Nästa vecka är det min tur! xD

Nu sitter jag här & kom alldeles precis ut från duschen. Har varit på sportlife med morsan idag^^. Aerobic blev det och det var sjukt kul. Dock var det lite svårt att hänga med bara för det gick alldeles för fort "/ men jag ger det några gånger så kommer jag säkert in i det sen ;).

Om en timme ungefär är det P3-Guldgalan & jag och mamma ska kolla på den, det har blivit lite av en tradition tycker jag :p haha. Funderar på att göra lite varm/eller kall oboy & göra i ordning några mackor med vitlöksbröd till det, myyyys! :)

Imorgon har jag sovmorgon & börjar inte förrän 10. fast jag funderar på att gå upp 6:30 som vanligt, för då hinner jag kolla på hela Vakna Med The Voice, får se hur jag gör ;).

Puss & Kommentera<3

Helgen^^.



Min helg har varit helt okej & nu tänkte jag berätta för er vad jag har haft för mig =).

I Fredags var det spelning som gällde som sagt. Innan jag drog ner till stan chattade jag med Frida och vi bestämde att hon skulle hänga med mig och Anne-Sophie på spelningen & sova hos mig efteråt. Jag åkte ner till stan vid 18:00, träffade Anne-Sophie kvart över sex och sen gick vi in på Max, för Anne-Sophie skulle äta! Inne på Max träffade vi Moni & hon berättade att hon precis hade hämtat en hamster ;). När Anne-Sophie hade ätit klart skulle vi gå till torget för att möta Frida, men när vi var vid Tre Luckor såg jag att Frida satt där inne. Hon hade fått skjuts istället^^. När Frida hade käkat klart gick vi iväg till M15. Det var inte så mycket folk & inte så många bandnamn man kände igen, så det var spännande att se vad det var för band. Jag tyckte att tre av banden som spelade var sjukt bra :) dock kommer jag inte ihåg vad något av dem hette "/. Efter spelningen gick vi runt på stan ett tag & såg Håkan, Kide & Viktor inne på Olearys, dock var vi bara utanför så vi kunde inte snacka med dom :/. Kide kom ut senare så Frida fick pratat med honom i alla fall, hahaha jag fegade ur xD. En trevlig kväll var det i alla fall! :D

Igår gick vi upp vid elvatiden jag och Frida. Åt frukost och sen gick vi iväg till Alexander :D. Han var nyvaken när vi kom, men satte på sig kläder & följde med oss ut till Överby =). Jag fick tag på ett par jeans och blev supernöjd med dem! <3 När vi var klara ute på Överby väntade jag och Alexander med Frida på hennes buss ;) Jennie var också med, men hon åkte hem tidigare...

Igårkväll var det tänkt att jag, Lisa, Elin, Linn, Eric & Viktor skulle vara hemma hos Viktor och göra något allihopa. Men det blev inställda planer :/ så det var bara vi tjejer som träffades! Vi var hemma hos Elin och hade myskväll, kollade på film & gick upp till Jätten och köpte godis ;) nicenice! <3


Oj, det blev ett långt inlägg & jag har inte berättat om idag än. menmen, får ta det någon annanstans ;) på bdb antagligen, för jag orkar inte skriva mer nu xD.

Puss & Kommentera<3

Spelning ikväll.



Anne-Sophie joinar mig ikväll =) det blir bara hon & jag (som åker dit tillsammans alltså). Det var ingen annan som kunde, tråkmånsar (a), men jag ska ju träffa Lisa, Linn, Elin, Eric & Viktor imorgon så :D.

Jag har nästan precis kommit hem från skolan. Har hämtat Macho hos farmor&farfar och duschat och nu sitter jag här och väntar på att mamma och pappa ska komma hem, så att det blir mat.

Vid halv sju ska jag träffa Anne-Sophie ikväll och tills dess ska jag: sitta här ett tag till, äta, sminka mig & platta håret och sen vet jag inte vad som händer xD kommer la bli stressigt som vanligt så att det slutar med att pappa får skjutsa ner mig till stan (a). Haha så brukar det bli i alla fall^^. Menmen, vi får väl se hur det blir denna gången :D.

Tänkte läsa lite bloggar, kolla bdb & fejjan och göra allt som behövs göras t ex farmville, happy pets och happy aquarium. Beroende?! Jaaao (a).

Bilder från ikväll kommer antagligen upp här på bloggen redan imorgon ;).

Puss & Kommentera <3

Grattis =)




Världens bästa BÄKKA fyller 18 år idag, grattis som fan & hoppas du får en bra födelsedag! :D


Får även passa på att säga grattis till min syssling, Johanna, som också fyller år idag =) vet dock inte hur gammal hon blir :/ men grattis till er båda i alla fall! :D

Puss & Kommentera<3

Skolan snart då...



Ska alldeles strax stänga av datorn & gå ut till bussen för att åka till skolan. Det känns konstigt att börja så sent och bara ha två lektioner :o. Efter skolan funderar jag på att stanna kvar i stan ett tag och gå in på Hobbyhörnan & eventuellt köpa lite scrapbooking-saker. Hittade nämligen massa kort från förra året/somras igårkväll som jag ska pyssla med tänkte jag! :D

Hinner inte skriva mer nu, måste springa iväg.

HA DET GOTT! :D

13 Januari 2010



Jag orkade inte plugga mer, orken tog slut och jag gav upp. Ska fixa klart den sista uppgiften på samhällskunskapen imorgon istället, tur att den ska vara inne på Fredag och inte imorgon ;).

Nu sitter jag och lyssnar på Miss Li - Oh Boy, en riktigt skön låt det där! :D

Jag var inne på facebook innan jag åkte till skolan imorses och fick se att på Fredag är det spelning på M15 och jag funderar på att gå på den, om jag hittar någon som vill joina mig vill säga :). Har inte varit på spelning sen... I December? Och jag saknar det verkligen, det gör jag. Så jag hoppas att det finns någon som kan hänga med, men det borde det ju göra tycker man ju (a). Tänkte ringa Anne-Sophie och kolla med henne, för sist gång jag träffade henne var alldeles för längesen. så jag ringer nog henne redan ikväll. om jag inte lånar mammas mobil och messar henne istället xD haha, för jag har inga pengar på mobilen som vanligt (a).

Wellwell... Vet inte vad jag ska skriva nu, så det är bäst att jag slutar.

Har sovmorgon till 13:25 imorgon, asgött! <3 så den ska jag verkligen njuta av och för en gångs skull sova ut på en v a r d a g, helt otroligt ass.

Aja, puss & kommentera<3

plugg.plugg.plugg



Håller på att plugga nu och därav rubriken.

För tillfället håller jag på med min hemtenta i samhällskunskapen, sen ska jag renskriva det vi har i näthandel så att jag är riktigt förberedd inför redovisningen och efter det ska jag även förbereda mig inför morgondagens redovisning i Engelska B. Ganska mycket plugg som ni märker, wellwell, det är bara att stå ut! haha.

Ska fortsätta att lyssna på Kid Down<3 & skriva klart samhällen nu.

Skriver mer ikväll antagligen ;).

Puss & Kommentera<3

Fireflies :)


Fireflies - Owl city. sjukt bra låt för er som inte har hört den! :D Sitter & lyssnar på den för tillfället.

Värkerna jag hade i halsen & magen har släppt och jag har inte längre några "problem med magen" om man säger så. Tror de flesta fattar vad jag menar med det faktiskt^^ så mer än så måste jag inte skriva.

Imorgon ska jag till skolan igen =). Eftersom att jag inte har någon körkortsteori nu längre börjar jag klockan tio och då har jag webbdesign. Ska prata med den nya lärarn och visa de uppgifter jag gjorde under lovet.

Nu ska jag sitta här vid datorn ett tag & sen blir det tvn med mamma.

Puss & kommentera <3

hemma från skolan idag...



Idag är jag hemma från skolan. Har ont i halsen & ont i magen, plus att jag nyser nästan hela tiden :o. Tror att jag börjar bli förkyld också, inte kul alls :/. Känns det bättre imorgon går jag till skolan igen, vilket kan behövas nu med tanke på allt jag missade i höstas när jag mådde så dåligt...

Har suttit här vid datorn ett tag och nu orkar jag inte sitta här längre xD. Ska gå upp & fixa mat nu för min mage börjar kurra snart. Sen ska jag bara lägga mig i soffan, sätta på tvn & riktigt myyyysa :).

Skriver mer ikväll skulle jag tro ;D.

Puss & kommentera<3

Bilder tagna & redigerade av mig =)


Före:

(bilden är tagen av min kusin, Hanna)

Efter:





Före:


Efter:



Före:


Efter:



Före:



Efter:



Jag skulle bli jätteglad om ni kommenterade & skrev vad ni tycker om bilderna.
Är dom bra? Är dom dåliga? Kommentera vad ni tycker om dom =).

Puss<3

10 Januari 2010.


Sitter och lyssnar på Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down, för tillfället.

Jag följde med pappa till Skövde idag när han lämnade Max. Så nu är det tomt här hemma igen. Bara jag, mamma, pappa & djuren hemma =) ganska skönt faktiskt. Fast ibland saknar jag förstås min bror, och då blir det för tomt här hemma "/ <3.

Wellwell...

Vi stannade inte i Skövde så länge jag och pappa. Bara följde med Max & Jessica till någon affär där Max bytte sin xbox mot en ny, för den gamla har nämligen slutat fungera :o. Sen åkte vi till Maxi där Max handlade saker han behövde, mat osv. Efter det åkte vi till Max´s lägenhet & kollade så att den nya xbox:en fungerade och det gjorde den. Så jag och pappa åkte hemåt igen! =)

Ikväll blir en riktigt chill kväll framför tvn :), fast först ska jag sitta här ett tag har jag tänkt^^. Måste göra allt som ska göras på facebook, typ petville, happy aquarium & farmville (a) hahaha. Jag har blivit helt beroende av det ass :o och nu vill jag bara komma upp till en högre level i allt! :D

puss & kommentera. <3

Harry <3






Bara för att Harryponken är söt^^.

Dock tror jag att han inte kommer att leva sålänge till "/. Det är sjukt tråkigt, men så är det i alla fall! Han äter inte lika mycket längre, dricker inte lika mycket längre & orkar inte lika mycket längre. Plus att han har fått en knöl för ett tag sen & hamstrar brukar få cancer-knölar... Menmen, vi får väl se hur länge han orkar leva. Han verkar ha ont stackarn, så om han skulle få ännumer ont får vi ta med honom till veterinären & ge honom en spruta. Men jag vill inte, för det kommer bli så tomt utan honom! :/ <3

En riktigt bra låt =)



Tänkte bara tipsa om en bra låt.
Nämligen Emiliana Torrini - Jungle Drum =)

Har ni inte hört den så tycker jag att ni ska kolla in videon här under :D.


Grattis! =)


Grattis Eric Höjdén, sångare i Kid Down & en av mina förebilder dessutom! =)

Hoppas du har haft en riktigt bra dag och hoppas att kvällen också blir bra :D.
(tror inte han kommer läsa detta men ändå).



En bild på Eric som jag redigerade för inte så längesen. Vad tycks? :)

Engelska


Sitter i skolan och har engelska nu.
Slutar om en halvtimma ungefär.
Då har jag håltimma, så jag passar på att åka hem och käka lite!
Sen åker jag tillbaka till skolan igen, vid 11:30, och har de två lektioner som är kvar & sen efter det slutar jag.
Vid 14:25 tror jag? är inte riktigt säker dock...
Det är lite jobbigt att ha koll på tider & så nu, eftersom att jag precis har bytt klass :o.
Men som tur är har ju Mariam schema, så jag får kolla på hennes tills vi får nya scheman. =)

Har ingen aning om vad som händer i helgen, men ikväll blir det antagligen en myskväll med chips & cola. Känner mig trött & schleten, så en hemmakväll blir perfekt ikväll! :) <3 Min bror & hans tjej, Jessica, kommer också hem ikväll så då kan jag ju passa på att umgås lite med dem också :D (Y).

Later! =)

min största hemlighet...



Det är min absolut största hemlighet.
Ingen förutom jag vet om det.
Jag vill inte att det ska vara hemligt längre.
Jag vill bara berätta för alla hur det ligger till.
Men problemet är bara att jag inte vet hur folk kommer reagera när jag säger som det är.
Antingen kommer de säga "det var väl ingen nyhet? det har vi förstått!"
eller så kan dom inte acceptera att det är som det är och bli väldigt chockade.
Något som för mig är så uppenbart! det borde väl märkas lite i alla fall?!
Jag tycker det är hur tydligt som helst!
Jag ska berätta det snart, behöver bara lite tid att tänka ut h u r jag ska säga det till alla...

Walking With Strangers - Buried Dead And Done


WWS nya musikvideo! =) fett awsome är den.

så kolla in? :D

Cadillac



Jag vet att jag har varit dålig på att blogga nu det senaste. men det har varit så mycket med jul & nyår och allt vad det heter. Men nu är det ett nytt år, så jag samlar nya krafter & sätter igång med bloggandet igen =).

Sitter och lyssnar på BD nu och därav rubriken. Har precis duschat & ska snart kolla bdb och så :p.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt. Jag har gått runt helt osminkad & utan att platta håret, har haft på mig tights och den nya tröjjan jag köpte igår. Dagen har varit helt okej nu när jag tänker efter! Det kan vara skönt med såna här dagar ibland, speciellt när man vill att det ska vara lov längre, haha.

Imorgon är det sista dagen på lovet och jag och mamma ska upp tidigt, för vi ska nämligen åka till gymmet! Har inte varit där på evigheter känns det som, så det ska bli skönt att börja träna igen tycker jag =).

Nu ska jag som sagt kolla bdb, lite bloggar & facebook!

Ha en bra kväll! =)

Puss & Kommentera.

Bilder från Julafton/Västerås =)