sista dagen på lovet[bild från http://weheartit.com/]

Sista dagen på lovet idag! Sista dagen på mitt sista sportlov. Lovet har varit helt okej:) men nu har jag som vanligt ångest-för-att-skolan-börjar-imorgon-igen. Trodde att det skulle vara annorlunda denna gången, men inte :C.

Young Dad

Bjuder på dessa två, nytagna bilder och en superskön låt!:)

[Vet äntligen hur man lägger in låtar nu. Tack söta Lisa för hjälpen!:D]

Hoffmaestro & Chraa - Young Dad


Glasgången!

I fredags släpptes Punktering Förbjudens första skiva Glasgången och det firade de med en spelning på MIC och självklart var jag där!:) Det blev en riktigt bra start på mitt sista sportlov.

/ E

KOMSI KOMSI TILL MIC IKVÄLL :D
Tycker alla som läser detta borde komma till Mic ikväll.

Jag ska dit & det lär bli gryyyymt!:D  TAGGA!


Grattis Max! <3
Min bror fyller år idag, så om du läser detta grattis Max! jag älskar dig :)<3.

[bild från http://weheartit.com/]

/ E

söthamster!H E L G : )Jaha, då var det Fredag och helg igen!:) måste bara säga det att jag mår betydligt mycket bättre idag. Mycket tack vare att jag var inne hos Marita och pratade med henne om allt mellan himmel & jord, men också på grund av träningen igår. Det är det som är så bra med träningen. Man kan må så himla dåligt innan, och efteråt märker man knappt av ångesten (Y).

Har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på ikväll. men antar att det bara blir till att vara hemma. Det är storm här utanför, så jag vill inget hellre än att vara inne i alla fall!:) Måste dock ut med hunden om någon timma eller så :c menmen, det får bli korta promenader idag, hihi :$. Imorgon ska jag och pappa åka ut till Överby och köpa presenter till mamma och Max, som fyller år nästa vecka. Har redan köpt en present till Max, men funderar på att köpa en till x) HAHA! Och sen imorgon kväll blir det förhoppningsvis tjejkväll hemma hos Emelie.

Nu vet ni det! vet inte hur det blir med uppdateringen under helgen, men är jag hemma ikväll kan ni räkna med några inlägg^^. Blir det tjejkväll kommer bilderna upp här på Söndag/Måndag beroende på hur mycket jag sitter vid datorn, haha! xD

Ska kika lite bloggar nu tänkte jag och göra en ny spellista på spotify!

/ E


Your tears don´t fall, they crash around me


[random bild, bara för att]

Det är helt sjukt hur fårt någonting kan gå från att ena dagen vara så bra, till att nästa dag vara ett rent helvete.
Häromdagen kände jag mig lycklig för första gången på väldigt länge! Och idag mår jag skit och vill bara försvinna härifrån. bort från allt. Jag känner mig svag. Och det känns som att allt, precis allt håller på att gå åt helvete.

När jag vaknade imorse hade jag ångest och på en skala 1 - 10 var den helt klart på 10. Jag gick ändå upp i tid så att jag skulle hinna till lektionen. Försökte få i mig något att äta MEN det var hopplöst. Gick upp och la mig i sängen och somnade om istället. Tänkte gå på lektion nr 2, men jag sov bort den. Vid halv elva tog jag i alla fall bussen till skolan och gick på samhällskunskapen. det blev för mycket för mig så jag åkte hem och sjukanmälde mig istället! Jag är stolt över mig själv för att jag tog mig till skolan, men samtidigt är jag så jävla besviken på mig själv, för att jag åkte hem igen. FAN! Jag som skulle visa alla att jag är stark. Allt bara faller ihop.

Och något som inte gör saken bättre är att jag och D (vill inte nämna hans namn här, för det är han inte värd just nu) inte längre är vänner. Vi har sårat varandra väldigt många gånger och förra veckan var det den absolut sista gången. Vi båda var hemma från skolan och han dök upp hemma hos mig. När han väl stod här utanför min dörr fick jag panik! och jag släppte inte in honom :c. Jag bröt ihop totalt och han sa att jag hade fått min chans! Men jag sumpade den :/. Fast och andra sidan gjorde han precis samma sak och han lovade mig till och med att vi skulle snacka om det. När han stod här utanför hade vi inte bestämt att vi skulle träffas och snacka, så det var faktiskt skillnad. Antar att det var lika bra att det hände. För jag tror inte att någon av oss vill ha det som vi har haft det sen i somras :/ jag vill i alla fall inte det! Vet inte hur jag känner för honom längre...
Just nu önskar jag bara att vi kunde snacka. För D om någon förstår mig verkligen! vi är för lika, men samtidigt så olika.

Wellwell. ska inte skriva mer om det nu. nu vet ni i alla fall vad som har hänt. eller, en liten del av det som har hänt. Kände bara för att skriva av mig.

Lite senare ikväll ska jag träna. Ska köra Bodycombat och jag hoppas verkligen att min ångest går över. Det lär den göra, för Bodycombat är ett utmärkt pass att ta ut sina aggressioner på! det är ett kampsport-pass skulle man kunna säga.

/ Eheartbroken[en bild säger mer än tusen ord]

nu är jag trött på det här & jag vet att jag förtjänar så mycket bättre. så många gånger jag har blivit sårad av dig, detta var den absolut sista! :/
CONFUSION!!! <3

Tänkte först ha både bilder & videos i samma inlägg. men gjorde såhär istället ^^

Enjoy:

Danstävlingen!


Awesome snubbe det där :)


(minns inte vad dansen hette, men underhållande var det i alla fall!)