Dansa med vapen


Har börjat lyssna väldigt mycket på Maskinen det senaste & därav rubriken:).

Har haft en väldigt bra helg. Den bästa på länge faktiskt!:D

Ska bara skriva lite kortfattat.. I fredags var jag med Linn & Elin och chillade framför tvn. Tog en promenad med en random hund också XD. Och så pratade jag äntligen med Minna om saker & ting. saknar den quinnan btw:).

Igår var jag på marknad i Vänersborg under dagen och kvällen bjöd på utgång!
Eftersom det var halloween hade BS halloweenfest. Var där med Emelie & Anne-Sophie och träffade massa skönt folk:).
Sov över hos Emelie, men det blev inte så mycket sova, HAHA xD. När vi kom hem efter krogen kollade vi en stund på Kung Fu Panda, sen blev vi trötta & skulle sova.. men då blev vi pigga igen så vi låg & snackade om allt möjligt istället, mys!:) Sen runt 04:30 blev Emelie röksugen så vi gick ut på balkongen & träffade en random snubbe som också var vaken så sent XD HAHA! Tror vi fick 5 timmars sömn inatt i alla fall, bättre än inget.
Tack igen Emelie för gårdagen & att jag fick sova hos dig, det får vi göra om:)♥.

Nu är klockan snart åtta och jag sitter här & lyssnar på Maskinen. Ska fortsätta med det ett tag & kolla luite bloggar. Får se vad resten av kvällen har att erbjuda, ska antagligen bara ta det lugnt vilket jag behöver nu efter denna helgen:).


Fredag


Gårdagen spenderades i Göteborg tillsammans med Emelie vilket var riktigt trevligt!:)
Vi åkte runt 11 och hem igen runt 17. Köpte en top med en tiger på, 'skatestrumpor', fisknätstights, en ram & en supersöt mössa. Så nu är jag fattig igen:$.

Efter Göteborg gick jag hem till Linn & pratade med henne lite!♥

Är i en sjukt svår situation nu & jag HATAR det, vill bara att allt ska bli bra men det känns som att jag har förstört allt IGEN :c. FML! D:

Ska hem till Elin lite senare och hoppas verkligen att jag får annat att tänka på, för jag klarar inte av detta längre...

Hoppas allt är bra med er mina fina läsare!:)

18:10


Igår hade jag varken ork eller lust till att sitta vid datorn, så därför blev det inget bloggande för min del.

Gick upp alldeles för tidigt igår, klockan 6 HAHA! 07:30 hade jag nämligen dubbel körlektion & det gick rätt bra igår faktiskt! Tycker fortfarande att det är lite jobbigt med koppling/växling osv. men det är ju alltid så när man är nybörjare^^. Fick köra ute på landet men också inne i stan. Om det hade varit för något år sen hade jag vägrat att köra i stan för jag kunde inte hantera det då, men nu är alla rädslor borta och jag ska satsa på körningen:).

Var helt slut när jag kom hem igår, så la mig på soffan och kollade på tv. Låg där hela dagen nästan XD.
Och igårkväll tog jag en kvällspromenad med Linn, det behövdes verkligen!:)

Idag vaknade jag väldigt sent, så har inte gjort speciellt mycket.
Men imorgon ska jag och Emelie till Göteborg med & det lär bli nice :D.

drop dead




Är galet sugen på att köpa lite nya kläder & hittade precis de här!:D

Helgen


Har inte suttit vid datorn på hela helgen så tänkte berätta vad jag har haft för mig. Om det finns någon som är intresserad?

Fredagen började med ett 45-minuters Indoor Walking pass!:) Efter det åkte vi ut till Överby och handlade lite nödvändigheter, plus att vi laddade mitt busskort. Nu kan jag ta mig ner till stan utan att behöva låna mina föräldrars busskort & det känns bra:). I fredags kväll var det bio med tjejerna som gällde, Svensson Svensson såg vi och den var rätt kul ändå xD.

Igår var det lördag & åkte även då ut till Överby en sväng. Köpte ett par nya tights & en ny tränings-bh:). Tog det mest lugnt efter Överby och runt halv sju tog jag & Anne-Sophie bussen bort till N3, för det var spelning! Det var Musikslaget & bra band som spelade^^. Tyckte dock att fel band vann:$ de vann förra året, räcker inte det? Haha. Efter spelningen tog vi bussen in till stan & köpte oss varsin macka på Subway, sedan tog vi en promenad hem & väl hemma blev det Wallander med mamma, mysigt värre!:)

Idag har jag känt mig sjukt seg så kom inte upp ur sängen förrän kl 13:$ HAHA! Har i alla fall varit ute och övningskört & det går bara bättre och bättre om jag får säga det själv^^. Nu ikväll har jag träffat tjejerna & pratat om allt möjligt. Är så glad att jag har dem!♥

det går bra nu!


[gammal bild är gammal]

Vanligtvis brukar jag få höst/vinterdepression såhär i mitten av Oktober, men i år känns det annorlunda.
Det mesta känns bättre än tidigare. Vet inte vad det beror på, men skönt är det!:) Slipper det än så länge och jag ska inte klaga.

Har fått pengar från försäkringskassan och får snart pengar därifrån igen så just nu känner jag mig rik, HAHA!:$

Träningen rullar på som den ska & jag tränar runt 3-4 gånger i veckan nu. Mår mycket bättre av att träna så mycket och då menar jag både psykiskt & fysiskt.

Tidigare idag var jag på ett
möte på arbetsförmedlingen och det mötet handlade om utbildning för att bli personlig assistent. Jag vet inte om jag kommer få gå utbildningen, det skulle min handläggare bestämma & jag hoppas såklart på ett ja, så jag får något att göra på dagarna!:) börjar bli lite långtråkigt att bara gå hemma känner jag:$

Känner mig mycket starkare som person och har fått mer självrespekt nu än jag haft innan! Och självförtroendet blir bättre det med:).

Det mesta känns betydligt bättre nu än innan och saker har löst sig.

Även om allt inte löser sig på det sättet jag vill har jag lättare att hantera saker nu! Tänker framförallt på det här med D. Jag trodde att vi skulle ta oss igenom detta, men inte D:.
Det är sjukt svårt att släppa någon som under en period av mitt liv betytt väldigt mycket för mig, men jag ska klara det!♥
Oavsett hur det går mellan oss i framtiden har jag och kommer jag alltid att ha kvar de fina minnena vi faktiskt har tillsammans!♥

- krossa alla fönster


Lördag!

Har varit på Överby med Linn hela dagen :). Fick köpt en tröja & lite godis till Dixie.

Ikväll var det tänkt att jag & Anne-Sophie skulle till BS, men har inte så stor lust med utgång ikväll så vi gör något hemma istället :). Kan bli trevligt det med!

Hoppas allt är bra med er :)

Peace out!

Dixie :)







körlektion & indoor walking ikväll:)

Skrev in mig på körskolan igår och redan idag hade jag min första körlektion!
körde dubbellektion i sammanlagt 70 minuter & jag tyckte det gick rätt bra ändå:).

För att inte tappa körningen nu har jag bokat två lektioner till och det är på tisdag om två veckor. Ska även köra med pappa en del, för nu jävlar vill jag ha körkort:$ haha.

Är ensam hemma atm och passar hunden.. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, men ikväll är det Indoor Walking som gäller :D. Behöver verkligen träningen denna veckan känner jag, då jag har väldigt oroliga tankar :c. Försöker att inte tänka så mycket, men det är sjukt svårt dock "/♥.

gymmet & körskolan ^^

Har varit & tränat som alltid på måndagar:).
& lite senare idag ska jag åka ner och skriva in mig på körskolan!

Vad hittar ni på?:)

2 steg från Håkan



Eftersom jag missade dokumentären om Håkan i fredags såg jag den idag istället.
Tyckte den var bra & blev lite rörd av den:$ haha.

Någon mer som har sett den?:)

Har haft en sjukt mysig kväll & nu ska jag sova!

Nattliga konversationer när de är som bäst ^^

[rubriken säger allt]


Snackade med Fox igår & då berättade han om sin idé!:D
måste bara tillägga att han ska ha ett kodlås från 70-talet på sitt skåp ;) tror detta kommer bli toppen!
Go for it Fox!

Gårdagen - en toppendag!

Igår träffade jag Emelie för första gången & det var riktigt trevligt!:D
vi möttes i stan, gick runt på marknaden ett tag och sen bestämde vi oss för att åka till Överby.

När vi kom tillbaka till stan ville vi ha något att dricka, så vi satt på stålverket ett tag, tog varsin cider & satt och pratade om allt möjligt och efter det gick vi till BS!:)

Gårdagen var absolut en toppendag & jag kanske ska träffa Emelie imorgon igen:D.

Hoppas allt är bra med er & förlåt för dålig uppdatering! Jag ska bli bättre på det:$

Peace out!

fem faktan om mig

- Jag har tvångstankar. Måste göra vissa saker ett antal gånger tills det känns helt rätt. När jag köper lösgodis kan jag bara ta 4st av varje sort. Om jag inte har gjort det jag ska & någon jag känner hamnar på sjukhus tar jag på mig skulden & känner att det är mitt fel, bara för att jag inte har gjort det tankarna säger.

- Jag har sömnproblem. Har haft det nästan hela livet och testat allt! blir galen på detta snart :c

- Jag har alldeles för lätt för att bli kär.

- Jag har svårt att lita på folk & släppa in nya personer i mitt liv.

- Jag har alltid haft väldigt dåligt självförtroende.
Men nu äntligen börjar jag tro på mig själv!:)