Tisdag

Tisdag idag och en ganska ovärd dag i "skolan". Vi hade självstudier i förmiddags och eftermiddagen får vi spendera hemma, med att plugga. Så jag tänkte faktiskt börja med inlämningsuppgiften nu.
Duktigt Emma, duktigt! :)

Tänkte sitta med uppgiften ett tag och sen ikväll blir det träning.
Dock har jag träningsvärk sen igår, så vi får väl se hur det går. Ska bli jävligt skönt att träna i alla fall! :)

helgen :D

Har haft en riktig toppenhelg med Emelie! :) I fredags var vi i stan ett tag och sen åkte vi till överby. Jag riktigt shoppade loss, haha. Köpte lite onödigheter - men jag unnar mig det nu.

Igår åkte vi till Vänersborg för att fråga lite om tatueringar och sånt. Min tatuering går på runt 1000 - 1500:- oavsett var jag gör den.
Jag har beslutsångest för var jag ska göra den. Man har hört så mycket bra & dåliga saker om alla tatueringsstudior här i stan och att åka en längre bit känns inte riktigt värt det "/ men jag ska tatuera mig i alla fall - inom en snar framtid! :D

Nog om det.. Igår kväll var det krogen som gällde och vi träffade även Anne-Sophie. Det var en riktigt trevlig kväll igår, dock blev jag så trött på slutet "/. Vi tog nattbussen hem runt 2:15 & jag följde med hem till Emelie och sov där inatt :D.

Vaknade runt 11:30 idag. Emelie följde mig till jätten och när jag kom hem var jag helt död, så jag däckade i soffan XD.
Annars har det inte hänt så mycket idag, förutom att jag har varit på kalas för min kusin som fyller 19 i veckan :) trevligt trevligt.

Imorgon fortsätter min kurs och på kvällen blir det träning! Nu vet ni det :)

- Still lostKom på att jag hade glömt att visa dessa bilder.

- Best of you

Har en ganska rejäl inlämningsuppgift att göra, som handlar om etik och livsfrågor. Det är ett ganska komplicerat fall det handlar om så behöver verkligen tänka igenom det hela. Har varit lite duktig i alla fall och skrivit olika ords betydelser. Dessutom har jag en del instuderingsfrågor att göra - så kommer spendera en del av helgen med att plugga!
Det är fortfarande väldigt rörigt på "skolan", två av tre lärare är sjukskrivna och den tredje ska gå in pension innan kursen är slut - bra där.
En sak som är bra är att vi har träffat brukare och arbetsgivare - så nu är det bara att skicka CV och ringa runt till alla som gäller.
Var på rehab-badet i Vänersborg igår och träffade både brukare och personliga assistenter, vilket var väldigt intressant! Dock blev det en ganska spänd spänning då vi som var där inte visste vad vi skulle prata om och vilka frågor vi skulle ställa. Vi ville inte bara "klampa" in där och ta för stor plats.

Är ledig imorgon - så jag har en långhelg framför mig! :) Ska passa på att sova lite längre. Och så ska jag spendera en stor del av helgen med Emelie - imorgon ska vi till stan, näl & Överby och på lördag blir det utgång! :D

Hoppas allt är fint med er! :)

-


ny blogg :)

Jag har bestämt mig för att göra en ny blogg. Tanken är att den ska vara mer privat än den här, så just nu är den låst - bara vissa personer har fått lösenordet till den! Har fixat med designen helt själv och tro det eller ej, men jag tycker faktiskt att det är riktigt kul att designa bloggar nu när jag har lärt mig lite mer om hur man gör :).

Ska tänka lite på hur jag ska göra med bloggen, men här kommer jag absolut att uppdatera så ofta jag kan.
Den andra ska mest vara till för att skriva ner mina tankar, känslor och hur det går med träningen osv.

http://hurricaneemma.blogg.se/ - är adressen. vill ni ha lösenordet får ni säga till - så väljer jag vilka jag tycker är lämpliga & vilka som inte är. Låter lite taskigt kanske - men vill inte att alla som läser denna bloggen ska veta allt om mitt privatliv, bara vissa enstaka :).

Hoppas allt är fint med er!

bilder :)- Lika barn leka bra


- Utan dina andetag

"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. Jag kan inte ens stå när du inte ser på. Och genomskinlig grå blir jag. Utan dina andetag."

Kent - Utan dina andetag

18 Januari

Hinner knappt blogga något nu när jag går den här kursen. Jag har gått från att inte ha haft något att göra på dagarna - till att ha hela veckor planerade, och det tar hårt på en såhär i början.

Det är fortfarande aningen rörigt på kursen. Någon person stjäl kaffe, té. socker och toalettpapper, så alla är överdrivet noga med att alltid ha med sig sina värdesaker! Tycker det är helt sjukt, vi är vuxna människor allihopa XD.  Vi har fått vårat första schema - men inte mycket stämmer pga lärare som är sjuka osv. Folket är hur skönt som helst i alla fall och tur är väl det när vi har så mycket dötid :).

När jag inte pluggar spenderar jag dagarna med att övningsköra och att träna, så därför hinner jag knappt sitta vid datorn alls.

Nu vet ni i alla fall att jag lever :)

-[bilden kommer härifrån]

fredag


Fredag idag och om en stund ska jag hem till Linn för en kväll med de bästa! :)


Kan förresten passa på att berätta att jag fick en ny RFF igår, nämligen Fox :3 hahaha. Random!

trött D:

är sjukt trött efter bara en veckas plugg! kursen har knappt kommit igång ordentligt så jag undrar hur detta kommer gå "/. En positiv sak är i alla fall att jag får långelg pga två av tre lärare är sjuka :).

Förlåt för så tråkiga inlägg men jag har noll motivation & noll inspiration!

onsdag

Det känns väldigt konstigt att börja plugga igen efter ett antal månaders uppehåll. Känns både bra och dåligt! Det är skönt att komma upp på morgonen - istället för att sova bort hela dagarna.

Kan berätta lite för er som är intresserade. Vi är 24st i "klassen" både killar och tjejer i blandade åldrar. Än så länge tycker jag att hela grejen verkar lite flummig - ingen som har koll på något, haha. Men det blir säkert bra till slut, det är ju bara 12 veckor så :).

För övrigt händer det inte så mycket i mitt liv just nu.. Fokuserar på träningen, körningen & nu detta! :)

Hoppas allt är bra med er mina fina läsare :)

19:34

Första dagen på utbildningen: done!

Imorgon börjar det på riktigt och imorgon ska jag även börja träna igen efter julledigheten :).


börjar plugga imorgon igen ...

Imorgon börjar jag plugga igen och jag är inte ett dugg pepp! För er som undrar ska jag läsa en personlig assistent kurs på 12 veckor som arbetsförmedlingen anordnar... Får väl se det positiva och det är att jag kommer ha större chans till jobb efteråt! :)

Det kommer bli sjukt jobbigt att gå upp så tidigt igen - men samtidigt känns det bättre än att sova bort hela dagarna.

Jag ska försöka ha en körlektion i veckan också - så att det går lite fortare med körkortet. Och så ska jag börja träna fyra gånger i veckan nu är tanken :).

Kommer nog bli en helt okej vår ändå :).

19:27


[bild från We♥it]

Imorgon har det redan gått en vecka av 2012! Tiden går sjukt fort så man hinner knappt med. 2011 var ett helt okej år. Både bra och dåliga saker hände i mitt liv. Jag förlorade några vänner och träffade vänner för livet! Testade på en del saker jag aldrig har gjort förut - vissa av de sakerna kommer att hända igen och andra inte. Jag tog tag i saker jag länge har skjutit upp. Jag kunde bjuda mer på mig själv. Jag klarade av att ta studenten, [ett tag kändes det som att det aldrig skulle bli av], så jag är stolt över mig själv! :)

I år ska jag försöka att ta mitt körkort så fort som möjligt. Jag ska tatuera mig. Jag ska söka in till högskolan igen och förhoppningsvis flytta hemifrån också. Jag ska åka tillbaka och jobba på Putte I Parken och träffa massa härligt folk. Jag ska åka på fler konvent. Jag ska försöka att leva i nuet - istället för att tänka på saker som har hänt/ska hända. Jag ska känna och tänka efter på vad jag egentligen vill - till viss del.

tvåtusenelva

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja. Massor!
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Haha, jag hade inga så nej xD.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej.
5. Vilka länder besökte du? - Sverige och danmark.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? - Hm.. mer spontanitet och lite mer kärlek.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 2, 10 & 12 Juni! och 6 - 9 Juli! :)
8. Vad var din största framgång 2011? - Studenten, lätt! och att jag tog tag i träningen :).
9. Största misstaget? - Gjorde många misstag...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Inte allvarligt.
11. Bästa köpet? - Jag vet inte faktiskt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Cola antagligen? xD
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Finns mycket :).
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? - Svår fråga.. Resten av ditt liv - Timbuktu. Och några låtar med Veronica Maggio.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Det kan jag faktiskt inte svara på..
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Tänkt på vad jag själv ville & kände..
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Litat på människor som inte förtjänade att litas på. Och så önskar jag att jag inte hade straffat mig själv så mycket för saker som inte var mitt fel.
18. Hur tillbringar du julen? - Med min familj, farbror, faster & deras familjer och farmor & farfar.
19. Blev du kär i år? - Ja :)
20. Favoritprogram på TV? - Haha, jag vet faktiskt inte xD
21. Bästa boken du läste i år? - Jag har läst så fruktansvärt lite så jag vet faktiskt inte.
22. Största musikaliska upptäckten? - Movits! Concept Store & Skrillex :)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Minns inte vad jag fick när jag fyllde år.
25. Något du önskade dig men inte fick? - somsagt!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - Jag spenderade kvällen med mina fina bästa vänner.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Massor!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? - Haha svårt! x)
29. Vad fick dig att må bra? - min familj & mina fina vänner.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Oliwer Sykes :$

2012Nytt år, nya möjligheter!