Seize the day


Förlåt för dålig update, men jag saknar inspiration & motivation till att blogga just nu.

Åker till Mellbystrand på söndag & Linköping på torsdag och får se platser jag aldrig har varit på förut, så förhoppningsvis kommer både inspirationen & motivationen tillbaka :).

Imorgon är det Knorrfest som gäller & sen tidigt på söndag drar vi!:D

Vet inte om jag kommer ha någon tillgång till dator när jag är borta, men bilder & så kommer när jag är hemma igen:).


[bilden kommer från we♥it.]

Peace out!

tatueringsinspirationJag har äntligen bestämt mig & jag ska tatuera mig!:)
vet inte när och vet inte vad, så jag letar inspiration. Åh, jag skulle kunna kolla hur länge som helst:$ hittar så många fina.

[alla bilder kommer från we♥it]

Peace out!

Back to black


Är hemma igen, men bara i dagar.lördag är det Knorrfest & på söndag drar jag, familjen, Elin, Jessica, farmor&farfar till Mellbystrand. Sen på torsdag blir det Närcon för mig & Elin!:) Känns konstigt att det äntligen är dags, som vi har längtat efter detta^^.

Har haft det bra i Västerås btw. Blev 50-årskalas bland annat. Och jag måste bara berätta, jag har gjort ett riktigt fynd! Köpte ett par jeans som tidigare kostade 699:- för bara 49:- helt sjukt:$.

Hoppas allt är bra med er :D.

Peace out!

Västerås imorgon :)


Helgen & fallens dagar har varit helt okej!:)
ville egentligen se Oskar Linnros, som spelar ikväll, men vädret är inte det bästa just nu så det blir inget med det "/.

Åker till Västerås imorgon och blir borta en vecka och om två veckor är det äntligen dags för Knorrfest & Mellbystrand!:D Skönt att det händer saker nu :)

[Kommer antagligen inte ha tillgång till någon dator när jag är borta, men ska försöka förbereda några tidsinställda inlägg]

Peace out!

Hemma igen efter 5 härliga dagar i Karlskoga!:)


Hemma igen efter 5 härliga dagar i Karlskoga!:)
(kom hem i söndags men har inte suttit vid datorn förrän nu).

Har verkligen haft det toppen. Träffat massa nytt folk, fått nya erfarenheter & känner mig dessutom betydligt starkare som person:).

Peace out!

BRB.PUTTE I PARKEN!!!! :D[gammal bild är gammal]

Har träffat bästa Veronica idag!:) Skulle egentligen ha bokat tid för tattoo men känner att jag behöver tänka lite mer på om jag verkligen vill tatuera mig. Jag & Veronica tog en fika och kollade affärer istället! Det var rea & eftersom jag älskar reor blev det en del handlat. Nya shorts, en ny top och en ny parfym:).

Imorgon drar jag till Karlskoga för att onsdag-lördag jobba på Putte I Parken! Kommer bli awesome :D. Är hemma igen på söndag eftermiddag/kväll någon gång, nu vet ni det:).

Peace out!

Every teardrop is a waterfall


Fredagkväll och nu är det inte långt kvar till Putte I Parken!:) Fick ett mail av dem om arbetsuppgifter, schema, vad man bör tänka på osv. och nu känns det att det börjar närma sig. Åker hemifrån på tisdag och är hemma igen på söndag någon gång. Har alltid drömt om att få jobba på festival och snart vet jag hur det är!:D

Idag har vi varit ute på Överby och köpt tält & lite andra saker jag behöver nästa vecka. Ska försöka sätta upp tältet i trädgården imorgon, så jag vet hur jag ska göra på tisdag, haha xD. Wish me good luck. Det lär jag behöva (a).

Missar två födelsedagar när jag är borta, förlåt! D fyller 18 på fredag, men lär träffa honom snart, så det gör väl inte så mycket?:$ haha.

Oj, vad fort tiden går. Måste kila nu för ska kolla film. Men jag laddar upp en låt ni kan lyssna på!:D

Every teardrop is a waterfall - Coldplay♥

så sjukt fin låt! I love it♥

[antar att detta blir ett av de sista inläggen innan jag åker, men ska försöka uppdatera på måndag]

Peace out!