Torsdag


[gammal bild]

Har varit ledig idag och inte gjort mycket alls. Sovit nästan hela dagen.
Tror jag börjar bli sjuk då jag känner mig allmänt nere, har en feberkänsla och ont i halsen "/.

Ska sitta här tills Big Brother börjar och efter Big Brother blir det sängen!

Hoppas det är lite bättre med er:)

Peace out!

Svar på kommentarer



Svar: Tack för din kommentar! Jag vet att det är värt när man tänker så, men just nu känns det bara så hopplöst och det känns som att jag inte kommer någon vart. Vill bare ge upp men får försöka tänka på hur glad jag kommer vara när jag äntligen fått mitt körkort:)


Svar: Det är lite svårt att kommentera din blogg då du har gästlösen. Men tack ska du ha! Och som svar på frågan angående bloglovin: jag följer inga randoms, bara folk jag pratat med ett tag xD. Och utmaningen hoppar jag över.


[Av olika anledningar kunde jag inte svara på dessa kommentarer så gjorde ett inlägg istället]

jag ger upp snart...

Har haft körlektion tre dagar i rad och det har gått sådär. Körde med en ny körlärare idag och hon sa "du vet att det här körkortet kommer bli dyrt va?" - och ja, det är jag medveten om.
Har funderat ett tag på intensivkurs men mina föräldrar verkar inte gå med på det. De tycker att jag ska fortsätta på körskolan men grejen är att jag tror att en intensivkurs skulle passa mig bättre!
Alla är vi olika och jag vet att om jag bara har en sak att fokusera på, då klarar jag saker.

Just nu har jag andra tankar och annat att ta tag i så har ingen direkt motivation till körning om jag säger så.Just nu vill jag bara ge upp allt som har med körning att göra. Just nu känns det inte värt att kämpa för något jag inte har tillräckligt med motivation för. Just nu tvekar jag mer än någonsin vad gäller körningen.

Ska prata med mina föräldrar igen om en intensivkurs och försöka övertala dem och säga att det är det rätta för mig. Annars ger jag upp.


19:43

Satt knappt något vid datorn i helgen. Har haft fullt upp med annat!
I lördags var jag i Göteborg med Emelie och Anne-Sophie hela dagen/natten och igår var det mors dag så då blev det middag hos farmor och farfar:).

Lördagen var helnice verkligen även om det var en sak som dämpade stämningen lite - men kvällen var hur kul som helst!
Vi drog till Rockbaren runt sju och tjugo i ett gick tåget hem. Träffade väldigt skönt folk på Rockbaren och vi ska lätt dit snart igen:).
Påväg mot centralen kände vi oss väldigt dragna alla tre, men vi tog oss hem till Trollhättan ändå, haha. Började nyktra till på tåget men mådde mysko resten av kvällen.
När vi var framme på resecentrum här hemma mötte vi upp Viktor och Mattias och gick ett tag nere på cruisingen. Hade nästan glömt bort att det var cruising men blev påmind så fort vi klev av tåget - det var nämligen fullt med raggarbilar överallt xD. Vi gick runt på cruisingen i några timmar och sedan tog vi en promenad hem.
Träffade på några killar som gick på samma grundskola som mig, så vi blev stående vid dem ett tag. De ville följa med på efterfest men det blev inte så.
Följde med Emelie hem och stannade där över natten! Men vi fick inte så mycket sömn. Jag somnade 06:30 och Emelie somnade några timmar senare:).

Kom hem runt två tiden igår och gjorde inte mycket alls. Låg mest i soffan hela dagen xD.
Kvällen bjöd på middag hos farmor och farfar och sedan blev det BB-live.

Idag gick jag upp kl 6 trots att jag är ledig. Hade körlektion nämligen och det kändes helt okej.
Har varit ute på Överby också och fixat ny mobil till mig - då min gamla mobil slutade fungera helt i helgen.
En Samsung Galaxy Young blev det i alla fall:).



Peace!

måste köpa ny mobil snart..

Min mobil är helknasig. Lämnade in den i somras pga knapparna på höger sida inte fungerade - nu har knapparna på vänster sida slutat fungera. Dock inte alla, men de viktigaste. Kan inte svara när någon ringer om jag inte öppnar telefonen, sen kan jag inte skriva vissa bokstäver plus att menyknappen är helmysko också.

Självklart har garantin gått ut och har ändå haft den i ca 1½ år, så jag antar att det är lika bra att kolla efter en ny telefon. Får börja kolla lite smått efter någon mobil som passar mig och köpa när jag har lite mer pengar för just nu är jag nästan pank... Igen.

Fredag:)

Äntligen Fredag och äntligen sista dagen på kursen. Eller ja, sista dagen innan den individuella coachningen i alla fall. Har gått här på Miroi i sex veckor varje dag. Från och med nästa vecka är det två halvdagar i veckan som gäller och det ska bli så skönt att slippa gå upp klockan 7 varje dag:).

Kommer kunna planera mina dagar bättre och framförallt fokusera mer på träningen och övningskörningen - vilket verkligen behövs! :)

Det är den 25 Maj idag och min fina vän Emelie fyller år, grattis ännu en gång vännen. Du är bäst och jag hoppas du får en finfin dag!♥

På lunchen idag ska jag som sagt gå in till Fidos och höra lite vad de har att säga om att Kuro fäller hår. Vad som händer i eftermiddag/kväll vet jag inte ännu så det återstår att se.
Imorgon blir det ett besök i fina staden, med andra ord, Göteborg. Det blir lite shopping och på kvällen ska jag, Anne-Sophie och Emelie till Rockbaren för att fira Emelies födelsedag:)♥.

Kuro fäller hår :c

Hade uppe marsvinen idag som vanligt. Först Kuro och sen Hana. Upptäckte att Kuro fällde väldigt mycket hår så har försökt googla lite om marsvin men hittar ingen direkt förklaring då alla skriver olika.
Är det någon som vet om marsvin brukar fälla ? Har de någon vinterpäls som vissa andra djur ?
Blev lite orolig men tror inte det ska vara någon fara med henne. Hon äter och dricker normalt i alla fall och springer runt, så jag tror hon mår bra, det verkar så.
För säkerhetens skull ska jag gå in på Fidos imorgon och höra vad de säger där - om det är normalt att unga marsvin fäller mycket päls.

09:56


Klippte och färgade håret i tisdags så äntligen är det gjort! :)

Gårdagen var helt okej. Jag och Emelie tog en sväng till Överby där jag köpte nytt puder, en ny puderpuff och ett linne för endast 30:-, tror at jag ska ha linnet på Lördag när vi firar Emelie faktiskt:).

Efter Överby åkte vi hem till mig och spelade lite datorspel - nostalgi! När vi inte längre kom någon vart i spelet bestämde vi oss för att ta en liten promenad i det fina vädret istället. Vi hamnade hemma hos Viktor och var inte hemma förrän 22 någonting.

Idag är det Torsdag och jag sitter på kursen. Det är näst sista dagen och jag tycker det är skönt att det snart är över. Kursen har inte gett mig så mycket och jag är mest här för att jag måste ha något att göra x).
Har dock individuell coachning kvar, två halvdagar i veckan fram tills Oktober, om jag inte kommer in på högskolan och lämnar Trollhättan vill säga, haha.

Wellwell, får försöka lyssna lite nu på vad som sägs här. Ville mest bara uppdatera så ni vet att jag lever, haha.

Dag 6 – Min favorit idol och varför


Min största förebild är Markus Krunegård helt klart!

Anledningen till det är för att han inspirerar mig så mycket på många sätt.  Känner igen mig väldigt mycket i hans låtar och blir så berörd av dem. Dessutom verkar han vara så himla trevlig och omtänksam.

Har sett honom live 2 gånger och fler ska det bli:).

PIP 2012



Som de flesta av er vet jobbade jag som funktionär på Putte I Parken förra året och i år ska jag tillbaka! Blir väldigt taggad när jag ser de här videosarna. Hoppas på en lika grym festival som förra året :)

Dag 5 – Ett foto på en plats jag varit på


Ystad:)

Har piercat septum nu :D

Större delen av gårdagen spenderades med Emelie och Anne-Sophie i Göteborg!:)
Tog tåget dit vid 11 och var inte hemma förrän 18:30. Som ni redan vet piercade jag septum igår och jag är supernöjd. Var osäker på hur jag skulle göra med den piercingen jag redan har och jag valde att behålla den. Köpte en finfin bikini på Carlings också - hade ju presentkort och bikinin var så fin att jag var tvungen att köpa den, haha. Passade även på att köpa ett nytt par fishnet-tights inne på Shock:).

Det var tänkt att vi skulle till BS igår kväll men hela kvällen spenderades i Emelies lägenhet istället. Det var riktigt mysigt! Vi satt och pratade om precis allt mellan himmel och jord. Jag är så glad att jag har Emelie och Anne-Sophie, de är så fina!♥Anne-Sophie gick hem runt 02:30 och jag stannade kvar hos Emelie och sov där. Tror att vi däckade runt 03:30.

Idag har jag inte gjort ett skit. Har varit sjukt trött så har sovit större delen av dagen :c. Det var tänkt att jag skulle hem till Moni för fixning av håret men hon var också trött och mådde lite dåligt, så vi ska antagligen färga och klippa mitt hår imorgon istället:).

Ska kolla på Big Brother om en timme och tills dess ska jag sitta här och kika de dagliga bloggarna, fb osv:).

Imorgon är det Måndag och dagen börjar med en körlektion och sen är det dags för sista veckan på Miroi.

Hoppas allt är fint med er och att ni haft en fin långhelg:)

Peace out!

nya bilder






fotade lite igår och idag och såhär blev det:)

Dag 4 – En dålig vana jag ha


bilden förklarar väl ganska bra ?$:

Dag 2 – Meningen bakom mitt bloggnamn


Finns väl ingen direkt "mening" med mitt bloggnamn.. Anledningen till att bloggen heter som den gör är att jag hade en period då jag i princip bara lyssnade på Kid Down - därav namnet.

Finns inte så mycket mer att säga.

Dag 1 – Ett nytaget foto på mig själv och 15 intressanta fakta om mig själv


- Jag är vegetarian - har varit det sen slutet av nian.

- Jag har väldigt bred musiksmak.

- Jag är väldigt målmedveten - har jag något att klara av sätter jag upp mål för att nå dit.

- Jag tycker det är skönt att vara helt ensam ibland, men oftast föredrar jag att ha folk omkring mig.

- Jag ogillar homofober och folk med dubbelmoral.

- Jag är mörkrädd.

- Mina största fobier är folk med vita masker, båtar, hamnar, fåglar och älgar.

- När jag var yngre kallades jag "Kakan"
.
- Jag skrattar åt mina egna skämt.

- Jag har tvångstankar - om jag inte gör vissa saker och det skulle hända något med någon jag känner tar jag på mig skulden och då känns det som att det är mitt fel eftersom jag aldrig utförde handlingen.

-  Jag kommer hellre en halvtimma för tidigt än försent oavsett vart jag ska.

- Ibland är jag väldigt spontan av mig och vid andra tillfällen helt tvärtom.

- Jag måste sova med ett glas vatten vid sängen.

- Jag fantiserar om massa saker jag vill göra - men gör dem inte.

- En sak jag hatar är personer som dömmer en när de inte ens känner en.

Indoor Walking 60min :)


Efter några veckors uppehåll från träningen är det dags för ett 60min Indoor Walking pass igen!:D

DANSA, PAUSA


shopping-cravings




http://shock.se/




http://www.kandeeshop.se/


Blev galet sugen på att shoppa helt plötsligt.

låtar :)






3 låtar som går på repeat i mitt huvud nuförtiden:)
härligt med lite ny musik!

Måndag

Det är Måndag och jag har huvudvärk "/. Dagen hitills har varit enormt seg. Den "läraren" vi brukar ha är sjuk så vi har inte gjort mycket alls. Innan lunchen var det kaos och nu sitter vi och har "jobbsökaraktiviteter" men jag orkar inte.

Är sjukt sötsugen och funderar på att köpa med mig något gott hem innan vi slutar. När vi nu gör det..
De sa att vi skulle sluta klockan ett istället för halv fyra, men klockan är redan två så det blir väl halv fyra ändå :c.

Har fått mina pengar idag så nu är jag rik ett tag igen! Ska försöka spara ihop lite pengar till en West Coast Riot biljett :D. Dock ska jag ju pierca septum nu på lördag, plus att jag har en del körlektioner att betala, så vi får se hur det går med sparandet xD.

Wellwell, efter kursen idag ska jag hem och städa. Hamsterburen ska städas, marsvinsburen ska städas och mitt rum ska städas - så jag har att göra. Vill dock att min huvudvärk går över snarast för annars orkar jag inte "/

Känner mest bara för att köpa med mig något gott och dra hem och sova!$:

helgen :)

I fredags åkte jag som sagt till Göteborg med Emelie. Det var tänkt att vi skulle träffa en kompis till henne men hon hörde aldrig av sig så vi gick runt i Nordstan ett tag innan vi åkte tillbaka till Trollhättan. Gick in på Hemköp och köpte oss lite gott, sen satt vi vid "emotrappan" - det var allt typ :).
Kom hem runt 21:30, lagom till Big Brother. Kollade på det med min käre mor och efter det gick jag och la mig..

Igår gick jag upp rätt så tidigt och runt 12 bar det iväg till Nol. Hälsade på Claes och Sussi - min farbror och hans fru, och Ludvig - sötkusin!♥
Fick även se min tre veckor gamla kusin för första gången och han var enormt söt. De har inte kommit på något namn till lillgrabben än men det lutar mot Alfred :).
Hela gårdagen spenderades i Nol och det var riktigt trevligt! :D

Idag har jag varit på en arbetsintervju angående ett sommarjobb i Göteborg! Det kändes helt okej men jag vågar inte hoppas för mycket. De hade valt ut 30 av 250 sökande så det känns stort att vara en av de 30 utvalda i alla fall. I slutet av veckan får jag reda på hur det gick :).

Ska kolla lite bloggar och så nu innan Big Brother börjar tänkte jag.

Hoppas ni har haft en fin helg, peace!

BRB



lista


Senaste

Låt du hörde: Rocken spelar ingen roll längre - Markus Krunegård♥

Film du såg: Svinalängorna

Mat du åt: Nudlar med räksmak.

Kram: Mami.

Puss: Hm.. Räknas Kuro ?:$

Bråk: Senaste ? hm.. mina föräldrar antagligen...

Resa: typ... i somras när jag åkte till Mellbystrand & Linköping - tror jag! :)
För Göteborg räknas väl inte som en resa ? Haha xD

Glädje: många fina kommentarer:).

Längtan: Sommaren -längtan efter spelningar och festivaler, och längtan efter D♥

Dröm: Minns faktiskt inte xD

Gången du var utomhus: Innan kursen idag.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Igår.

 

Antingen eller

Storstad eller landet: Storstad:)

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Fisk - äter inte kött.

Hund eller katt: Katt

Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet ?

McDonalds eller MAX: Äter det inte så ofta men donken är godare :D

Vin eller Öl: Vin.

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Beror på.. Utlandet!

Sport eller nyheter: Nyheter

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar:

Sommar eller vinter: Sommar :3

 

5

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp? Mjölk, ägg, ost, juice och kallt vatten.

Fyra saker du inte kan vara utan? Musik, vänner/familj, träning och mina djur.

3 saker du inte kan äta? Allt vad kött heter - vegetarian, gelatin och bearnaisesås :c

Två saker som gör dig glad? Alltid musik och vänner/familj.

En sak du gör oftast flera gånger i veckan? Bloggar eller tränar:)


Fredag:)


Fredag idag och jag sitter på kursen atm. Kollar på någon film, men orkar inte koncentrera mig riktigt$:.
Mina tankar är någon annan stans...♥

Slutar halv tre och då ska jag hem, käka och kl 16 ska jag ta bussen ner till resecentrum med Emelie - sen blir det Göteborg! Tåget går halv fem och när vi är nere i Göteborg ska vi antagligen träffa en kompis till Emelie, om hon nu hör av sig :).  Hoppas hon hör av sig snart och att hon kan träffa oss, för det är alltid kul att träffa lite nytt folk.

Hoppas ni får en härlig Fredag så skriver jag här ikväll/imorgon:)

Peace!

teenagerposts




alla bilder kommer från - http://teenagerposts.tumblr.com/

rubrik


Det är Onsdag och jag har varit ledig. Har inte gjort mycket alls idag. Vaknade runt 11 men kom inte ur sängen förrän 13.00 - jag var så seg imorse att jag egentligen bara ville ligga i sängen hela dagen.

Ringde och avbokade nästa möte med psykologen - kom på att jag har körlektion det datumet och den tiden och just nu prioriterar jag körningen framför psykologsamtal.. Hoppas dock att min psykolog ringer och bokar en ny tid med mig snarast, annars får jag vara på henne.
På tal om psykologen: jag var där igår och hon fick mig att må lite dåligt pga det hon sa. jag som trodde att psykologer var till för att hjälpa en ?! $:

Wellwell. Jag och pappa åkte ner till stan förut och lämnade tillbaka några böcker jag lånat på biblioteket.
Vi passade på att ta en sväng förbi körskolan så att jag kunde skriva upp några nya tider. Just nu har jag 11 körlektioner inbokade, vissa är en halvtimme och vissa en timme. Ska satsa stenhårt på körningen nu och köra massa hemma så jag kan få mitt körkort fortare! är i alla fall ett steg närmare nu och det känns bra :).

En annan sak jag också ska satsa stenhårt på är träningen. Måste nå det mål jag har satt upp där.
Eftersom att jag är en så målmedveten person tvekar jag inte, utan jag vet att jag kan klara både körkort och att gå ner i vikt. Jag ska klara det! :D


Kuro & Hana :)





Mina små bebisar :).

Ellos


har beställt den här supersnygga baddräkten från Ellos!
ni hittar den här :)

kort liten uppdatering bara...

Det är måndag och en riktigt seg dag "/. Det var fullmåne inatt och som alltid när det är fullmåne ute hade jag svårt att somna - jobbigt! somnade runt 02:00 och gick upp kl 7 imorse D:.Är rätt trött nu men det går förhoppningsvis över snart. En energidricka hade inte vart helt fel xD.

Slutar om två timmar och då åker jag direkt hem. Har ingen aning om vad jag ska hitta på i eftermiddag/kväll men tänkte fixa lite med bilderna i det förra inlägget i alla fall - de är för små så jag ska göra dem större :).

Har inte så mycket mer att skriva nu. Nu vet ni att jag lever i alla fall xD.

Skriver antagligen mer ikväll :)

Peace!






På äventyr i Slottskogen :D




- Du får prata högre, jag bär handduk.

Rubrik: min käre släkting Simon hade skrivit så på twitter och jag kände att det var lite awesome att ha det som rubrik xD.

Är lite piggare nu än imorse. Vi fick sluta tidigare från kursen så jag passade på att sova ett tag när jag kom hem - sov två timmar och det behövdes verkligen :).

Har inte gjort mycket alls idag. Städade både hamsterburen och marsvinsburen så nu är de små liven på väldigt bra humör. Så söta är de alla tre!♥  Måste städa mitt rum snart också - det får bli på söndag.

Som ni läste i förra inlägget har jag bokat tid för septum ikväll. Ska pierca mig på Barbarella i Göteborg på lördag om två veckor, alltså den 19 maj. Emelie följer med och det kommer bli kalas! :D

Nu är klockan halv tio och om en halvtimma börjar Big Brother :). Ska kolla på det och sen sova!

Imorgon bär det av till Göteborg - finfina staden! Ska dit med Emelie och väl där ska vi möta upp Frida för att dra till Slottskogen :). Ska ta med min systemkamera och fota lite, så bilderna kommer antagligen upp här imorgon kväll.

Nu har jag inget mer att skriva så jag avslutar detta med att önska er en trevlig kväll och en superdupertrevlig dag imorgon :).

har bokat tid för septum nu :)


Har äntligen bokat tid för min septum piercing :D
lördagen den 19 maj klockan 12:45, kommer bli awesome!

det är två veckor kvar så jag hinner fundera över vad jag vill ha för storlek och hur jag ska göra med min nuvarande piercing. vet inte om jag ska ta ut den eller inte - hej beslutsångest xD

09:11

Det är Fredag och jag sitter på kursen. Är rätt trött och seg för tillfället men det går nog över snart.
Idag ska vi jobba med våra CV och personliga brev hela dagen och som tur är fick jag med mitt USB-minne :D.

På lunchen ska jag gå till försäkringskassan för att se när mina pengar kommer och så att jag kan boka tid för min septum senare idag. Vill ha septum nununu:). Skulle vilja pierca dermal anchor också men tydligen läker det inte om man piercar på mer än två ställen samtidigt - plus att det är för dyrt att pierca alla tre samtidigt :c.

wellwell, nog om det.. nu ska jag gå och kopiera massa papper.

Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi ikväll! :)


to myself

note to myself: jag måste komma ihåg att gå till försäkringskassan imorgon på lunchen och kolla när mina pengar kommer så jag kan boka tid till min septum :).

seg torsdag :c


[gammal bild]

Dagen har varit allmänt seg. Åkte ifrån mitt USB-minne hemma så kunde inte söka några jobb alls på kursen idag. Bra Emma, bra! Hittade dock några intressanta jobb så antar att jag kommer söka något av dem i helgen.

På tal om helgen så har jag absolut ingen aning om vad jag ska hitta på. Vill göra något, inte bara sitta hemma.. Kanske blir ett besök hos Frida och i så fall även en sväng till Slottskogen - men vi får se hur det blir :).

Måste ha en fotodag snart i alla fall. Är galet sugen på att fota, dock vet jag inte vad.
Lite inspiration vore inte helt fel:$

Känner för att göra lite spontana grejer också, typ resor hit och dit :).

Har inget vettigt att skriva nu så det är bäst jag slutar innan det blir för långt xD.


Utmaning :)

blev utmanad av Bambi

1. Vilka hårfärger har du haft?
- Ljusbrunt, mörkbrunt, svart, brunt med ljusa slingor och mörkbrunt med röda slingor.

2. Du vinner en resa till varfri land, vilket land skulle du besöka och varför?
- USA, lätt! har aldrig varit där men alltid velat åka dit.

3. Du är fast på en öde ö, vad tar du med dig?
- Haha, hur mycket får jag ta med mig ? XD Mat, dricka, sovgrejer, en vän och musik!

4.
Om du fick medverka i en film, vilken skulle du välja?
- Någon superhjältefilm. Att ha superkrafter skadar aldrig :).

5.
Alla blir till zombies och du ska leta reda på överlevare, vilket vapen, förutom pistol etc, använder du?
- Ett lasersvärd såklart.

6.
När blev du senast ledsen och varför?
- I lördags.. tänkte på framtiden och folk jag saknar väldigt mycket som flyttat långt bort "/

7.
Vad blir du glad av?
- Musik, vänner & familj, mina djur och träning :) finns mer saker men orkar inte rabbla upp allt xD

8.
Nämn tre saker som skrämmer dig.
- Fåglar, vatten och folk med vita masker D:

9.
Mario kommer hem till dig och påstår att du har kidnappat hans prinsessa, vad gör du?
- Är ärlig och säger som det är att det inte alls var jag, men hjälper Mario att leta efter prinsessan :D

10.
Du blir förvandlad till en man, vad är det första du gör och varför?
- Hm.. ha sex ? bara för att känna hur det är att ha sex som man.

11.
Nämn ett roligt skämt du har hört, som har fått dig att skratta.
- Kommer inte på något nu xD.


De jag utmanar är: Emelie, Fox, Frida , Sabrina, Sofia , Lisa, Matilda, Frida , Frida Amanda och Elin.
Läs om reglerna här. Frågorna ni ska svara på är:
1. Vilken är din favoritlåt för tillfället ? 2. Om du fick vara en kändis för en dag, vilken kändis skulle du då vara ?
3. Vilket är ditt favoritdjur ? 4. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig om det var gratis ? 5. Vilken är din favorit kroppsdel ? 6. Har du någon dold talang och i så fall, vad är det för talang ? 7. Brukar du sjunga i duschen ? 8. Favorit maträtt ? 9. Skulle du kunna tänka dig att vara med i någon dokusåpa om priset var en resa till ett land du alltid velat åka till ? 10. Vilken festival vill du helst åka till i sommar ? 11. Vilken är din favorit årstid ?

fint väder :D

Har inte suttit något alls vid datorn sen i fredags. var ganska naturligt att ta en paus från datorn men nu är jag tillbaka! :)

Hade en liten fråga till er om vad jag kunde döpa mitt andra marsvin till men då det har kommit in väldigt få svar lägger jag ner den. Bara så ni vet alltså.

Wellwell, idag är det Tisdag och jag ska träffa Emelie och Anne-Sophie. Vi ska ut och grilla i det fina vädret, kommer bli kalas :D Kameran får följa med så om jag tar några bilder lär de komma upp här senare ikväll :)

Hoppas allt är fint mer er :D

Peace!