De e dark nu.


Fina Alina Devecerski! Lite sorglig men otroligt sann låt.
 

Sov gott♥


Har varit hos veterinären och avlivat Dixie idag. Som ni vet hade jag svårt att fatta beslutet då jag inte visste om hon hade ont eller inte. Det är tomt utan henne och mina tankar går mest till Dixie idag.
Känner en lättnad samtidigt som det är tomt och gör ont i mig. Dixie slipper ha ont och hon slipper lida.

Veterinären frågade om vi ville följa med in i rummet. Jag tvekade först men följde med ändå.
Dixie fick en spruta men hjärtat slutade inte slå så hon fick en högre dos och somnade in lugnt och stilla i sin transportbur. Fick ta med henne hem så jag hämtade ner hennes korg, la henne där i, med papper runtom och sedan begravde pappa henne ute på baksidan.
 
Vila i frid älskade lilla Dixie. Hoppas du har det bra nu♥

ångest.Har världens ångest. Kroppen skakar, tankarna är oroliga och tårarna rinner till och från.
Ångrar mig så himla mycket. Varför åkte jag ens dit? Varför skrev jag till dig att jag skulle komma?
Ljuger du för mig eller talar du sanning? Varför har du inte berättat något tidigare?
Är jag så jävla dum och lättlurad? Hur många gånger ska jag låta folk såra mig? 
Varför bryr jag mig så mycket?

Just nu känner jag mig totalt jävla värdelös och äcklad över mig själv.
Ska låta dig tråna efter mig ett tag och bevisa för oss båda att jag är värd att kämpa för.
Kommer du ens höra av dig? Jag är tveksam. Time will tell!

Nej.

 

har ett viktigt beslut att fatta...


Har ett viktigt beslut att fatta. Dixie, min guldhamster, är lite över 2 år och det är egentligen för gammalt för hamstrar. Eller ja, guldhamstrar kan bli 2-3 år gamla. Nu är det inte åldern som är problemet utan att Dixie stackarn har fått en stor knöl mellan framtassarna och jag är orolig för henne.
Hon äter sin mat, dricker sitt vatten och är ganska nyfiken fortfarande. Det är svårt att veta om hon har ont av knölen.

Har haft 2 hamstrar tidigare och de fick också knölar.
Valde att avliva Rufus (den första hamstern jag hade) ganska fort, och Harryponken hade oturen att fastna med benet i en leksak så att benet gick av och pga det var jag tvungen att avliva honom.
 
Hade Dixie visat tecken på att hon har ont hade jag inte tvekat så mycket. Så länge hon äter och dricker är det väl egentligen inga större bekymmer? Det hade varit mycket värre om hon slutade att äta och dricka. 
Djur visar sig dock aldrig svaga och att de har ont så jag vet inte hur mycket hon lider eller om hon lider överhuvudtaget... Med tanke på åldern känner jag att det kanske är bäst för henne om hon får somna in och slippa allt lidande, samtidigt är det synd att avliva ett djur som kanske inte lider.

Som sagt, det är väldigt svårt att veta om hon har ont eller inte och det gör beslutet svårare att fatta.
Vad hade ni gjort om ni var i min situation?

när solen går ner.

Jag kan inte sova något mer
allting går upp för mig när solen går ner
Kan inte drömma mig bort
jag ser problem under mitt ögonlock.

Million voices.

 

Fredag.

Hade en ganska dålig start på dagen. Fick sms av G och kan säga att han sårade mig igen.
Jag trodde att han var en vettig person men det visade sig att jag hade fel. Ska försöka glömma bort honom nu även om det inte är lät. Som tur är känner jag honom inte till 100% ännu så jag lär glömma honom rätt fort.
Han har fått mig att inse att man inte kan lita på någon överhuvudtaget. Visste det innan jag träffade honom också, men nu har jag fått bevis på att det stämmer helt och hållet.
 
Wellwell, det är Fredag idag och ikväll kommer min fina vän Veronica hit. Vad vi ska göra är dock inte bestämt ännu, vi tar det lite som det kommer helt enkelt. Ska bli trevligt att träffa henne igen. Träffade henne förra veckan med och innan dess var det ett tag sen. Är glad att vi håller på att hitta tillbaka till varandra :).
 
Imorgon var det tänkt att jag skulle till Göteborg för att fira en kompis som fyllt år, men just nu verkar det inte som att det blir av :/. Den som lever får se vad som händer.

Nu ska jag inte tråka ut er längre.
Hoppas ni får en fin helg alla fina läsare så hörs vi när vi hörs :).
 
 

Starlight.

 

Little talks.


Blir lika glad varje gång jag hör denna låt. Tack för tipset Minna!
 

några datorfria dagar.

Har bestämt mig för att ta några datorfria dagar.
Jag ogillar att vara beroende av facebook, ogillar att känna krav på att besöka den och den hemsidan, behöver komma ifrån det här lite. Det var bra när jag bodde i Halmstad för då hade jag ingen lust att sitta vid datorn så mycket, men så fort jag flyttade hem och blev arbetslös igen kom suget, eller beroendet kanske jag ska säga, tillbaka.

Vet inte hur länge jag blir borta från datorn  & alla hemsidor men skulle tro att jag är tillbaka efter helgen.
Jaja, vi hörs när vi hörs helt enkelt :).

Samma himlar.


Hästpojken!♥
finaste låten jag hört på riktigt länge.
 
 

måste skriva av mig lite.

Vill varken träffa dig, dig, dig eller dig just nu. Ni har på olika sett sårat mig och nu ser jag saker och ting annorlunda än tidigare. Det är sjukt hur alla tankar, känslor, funderingar man har kan förändras på bara några dagar.
 
Jag är trött på att ni två alltid dömer mig. Ni ifrågasätter allt jag gör här i livet. Varför jag gör si, varför jag gör så. Varför jag inte gör si, varför jag inte gör så. Ni jämför mig med andra och får mig att känna mig otillräcklig, att jag inte är lika bra som de andra. Kanske är det som en av er sa, att jag inte känner dig. Att jag inte känner er. Att vi inte känner varandra. Måste bara säga att det du sa sårade mig väldigt mycket.
 
Jag är trött på att jag alltid duger när du vet att jag ska komma till staden du bor i. Annars då, varför hör du inte av dig då? Har du tänkt på att det finns en väg åt andra hållet med? Det verkar inte så och ändå kan du åka till personer som bor ännu längre ifrån. Men hit hör du inte av dig och hit kan du inte komma. Vill bara veta varför det är så och vill att du ska veta att jag är trött på det. Någon gång kan väl du fråga hur jag mår, eller måste det alltid vara jag som tar första steget?
 
Till sist vill jag bara säga att jag är trött på dig. Jag har ställt upp för dig men nästan aldrig fått något tillbaks.
Och om det kommer fortsätta såhär, vad är det då för mening alls med att jag ställer upp för dig? Jag har alltid trott att du och jag står varandra väldigt nära, men du kanske inte upplever det så?
 
Någon gång ska jag ta upp detta med er och någon gång vill jag att ni inser hur det känns för mig.
Ni är inga tankeläsare det vet jag, men ni måste förstå att jag är trött på det här och inte orkar med det längre.
Jag vill reda ut det här med er och det är bara för att jag bryr mig om er, ni alla betyder mycket för mig och jag vill inte gå miste om er.
 
Jag nämner inga namn men känner ni er träffade när ni läser detta/om ni läser detta vet ni hur jag känner.
Dock tror jag inte att någon av dessa personer kommer att läsa detta inlägg så det spelar egentligen ingen roll. Behövde bara skriva av mig och det hjälper lika mycket varje gång.
 

läsa upp mina betyg.

Ringde min handledare på af igår angående vad jag ska ha för aktivitet. Hon skulle höra av sig till de som har hand om den allmänförberedande utbildningen så kommer antagligen läsa upp mina betyg i Matte B och Engelska B fortare än jag trott. Praktik hade också varit bra men då jag får aktivitetsstöd ändå om jag väljer att läsa upp mina betyg kändes valet självklart. Känns väldigt bra måste jag säga :).

New in.

Ugglehalsbandet köpte jag på mellandagsrean i Västerås och det kommer från Glitter.
Smyckesträdet kommer från Guldfynd och köptes idag.

Beslutsångest

Var på öppet hus för ungdomar igår på AF och nu har jag ett viktigt beslut att fatta. Antingen praktikplats eller att läsa upp mina betyg. Jag har beslutsångest.
 
Väljer jag praktik får jag testa på vad som känns rätt/fel för mig, plus att jag har möjlighet till jobb efteråt.
Väljer jag att läsa upp mina betyg slipper jag läsa på folkhögskolan och kan söka in till fler utbildningar tidigare än jag tänkt. Behöver er hjälp, vad hade ni valt?
 
AF ville ha svar senast imorgon så jag har några timmar till att fundera...

gosisar♥

Jag vet några marsvin som trivs väldigt bra i sin nya korg!♥

2013 - första veckan.

En vecka har gått av det nya året och jag har hunnit med en del.
De första dagarna innehöll en del bråk och var inte de bästa men från och med i fredags har det flytit på bra.
 
I fredags hämtade vi äntligen(!) mina grejer i Halmstad. Städade ur rummet och lämnade tillbaks nycklarna.
Åkte till gymmet för att säga upp gymkortet och till högskolan för att lämna in en lapp om att jag valt att hoppa av. Sen bar det iväg till Trollhättan igen.
 
I lördags packade jag upp en del saker efter flytten och fixade på mitt rum. Höll på med det nästan hela dagen och gav upp runt 18 eller något. Folk drog i mig, frågade vad jag hade för planer, ville att jag skulle hit och dit. Fick världens beslutsångest men bestämde mig till sist för att hänga med Anne-Sophie och Jessica till BS. Efter BS hade jag en mysig stund med en person jag saknat väldigt mycket. Ett perfekt avslut på natten/början på dagen om man nu väljer att se det så.
 
Igår gjorde jag inte mycket alls. Fixade det som behövdes fixa och rummet blev så gott som klart. Det är sjukt mysigt nu och jag vill inte lämna det, haha. Allt som saknas är ett smyckesträd och en ny matta, sen är jag nöjd!
 
Idag är det Måndag och idag har jag skrivit in mig på arbetsförmedlingen igen. Hade tur och blev inskriven i samma program som innan jag började plugga. Håller på att tvätta också och det behövdes verkligen.
 
Imorgon är det Tisdag och då ska jag till arbetsförmedlingen igen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda.
Från och med imorgon ska jag försöka bli lite nyttigare och försöka komma igång med träningen så att jag kan nå min målvikt någon gång (eller åtminstone gå ner de kilona jag gått upp under jul & nyår).
 
Nu ska jag avsluta det här inlägget men innan dess vill jag bara önska alla god fortsättning.
Hoppas ni haft en bra start på det nya året. 
 
 

Min tatuering!

Har glömt att visa er min tatuering. Den 16:e Januari har jag haft den i två månader.
Vad tycks? :)

2013!

Nytt år och massor av nya möjligheter!

kort sammanfattning av 2012!


Fick en ny urgullig kusin som jag dessutom är stolt gudmor till. Skaffade marsvin. Jobbade på Putte I Parken för andra gången. Kom in på högskolan i Halmstad och flyttade hemifrån. Fick se Markus Krunegård live igen.
 
2012 är ett år värt att minnas. Har väldigt många minnen från året och det är så mycket som har hänt.
Jag har vuxit mycket som person och bevisat för mig själv och många andra att jag faktiskt kan klara mig själv!
Jag har upptäckt massa ny musik. Jag har träffat nytt folk & vissa har en stor plats i mitt hjärta idag, andra vet jag inte var jag har dem. Jag har gjort saker jag aldrig gjort/vågat förut.
 
Vissa minnen jag har från 2012 kommer jag bära med mig väldigt. väldigt länge både på gott och ont.
Nu är det 2013 och jag hoppas att det här året också kommer att bli ett år värt att minnas.