helgen :)


[we♥it]

Tänkte mest bara berätta om min helg. Den var toppen!:)

Träffade Linn i fredags & pratade ut om saker, vilket vi verkligen behövde♥. Har knappt träffat henne i sommar så är glad att det bara var vi i fredags kväll.

I lördags var det Junkfest som gällde hela dagen & natten med. Vädret var inte det bästa, men allt var bra ändå :D. Det var rea & jag hittade mycket jag ville ha, men hade inga pengar dessvärre "/ det är jobbigt att vara arbetslös, haha x).

Efter Junkfest åkte alla hem till sig, käkade och gjorde sig i ordning för kvällen. Gick nämligen på efterfesten också!:D Kändes lite jobbigt i början med tanke på att D var den första personen jag såg :c. Gick in på toaletten, bröt ihop & letade efter honom. För jag måste verkligen prata ut med honom!♥ Men det slutade bra i alla fall. Jag fick prata lite med honom. Jag frågade om jag hade gjort något fel & han sa att han bara hade haft en dålig dag "/ det syntes på honom att han mådde dåligt... Fick en kram av honom och kände mig som världens lyckligaste! :)♥


Bäst av allt var att jag fick se Familjen! Shit vilket ös han har på scenen den killen alltså:). Fick ett lyckat avslut på kvällen trots allt.

Peace out!

Musiktips: Sounthesia :)


[klicka på bilden för att komma till deras myspace & lyssna gärna på låtarna!]

Peace out!

Serenades


Serenades!♥

Just nu sitter antagligen min största förebild, Markus Krunegård och signerar skivor för fullt!

och här sitter jag & har precis kommit ut ur duschen "/.
Jag gjorde allt jag kunde för att försöka få tag på folk som ville följa med mig till signeringen, men det var ingen som nappade "/.
Det suger verkligen att inte kunna vara där :c men förhoppningsvis kommer det fler chanser :D.

[bilden kommer från http://rodeo.net/]

Peace out!

Möte med min jobbcoach & träning ikväll


Imorse gick jag upp tidigare än vanligt för att ha möte med min jobbcoach!
Mötet gick fint:). Vi kollade på mitt CV & hon tyckte det såg bra ut. Några förändringar ska jag göra på det och sen är det bara det personliga brevet kvar.

Ikväll är det Indoor Walking som gäller, precis som vanligt på tisdagar :D.

Hoppas allt är bra med er.

Peace Out!


det går bra nu :)


Skolan ringde idag angående mitt betyg. När jag hade sökt in till högskolan & fått antagningsbesked stod det nämligen att jag var obehörig. Blev väldigt fundersam och kollade på mitt slutbetyg & upptäckte då att en kurs jag har läst inte alls stod med där :c. Så häromveckan ringde jag skolan och frågade om det. Nu har det äntligen löst sig & det känns hur bra som helst! :) Ska hämta mitt slutbetyg imorgon och då står rättskunskapen med.

Har dock ett litet problem.. Vet inte om jag ska tacka ja eller nej, om det nu skulle vara så att jag blir antagen till någon av de högskolor jag har sökt - eller om jag ska söka i vår/nästa höst igen?! :) Får fundera på det ett tag. Tror dock att det blir så att jag söker in till högskolan till våren/nästa höst igen och satsar på att övningsköra nu^^.

Känns i alla fall väldigt bra att det har löst sig nu :D

Peace out!

en liten update bara ^^


Pappa fyllde år igår och det firade vi med Liseberg & god mat! :) Vann en del priser och hade en väldigt trevlig familjedag! :)

Idag har jag äntligen fått tillbaka min telefon efter att den har varit på lagning^^.  & nu ikväll har jag varit och tränat, Indoor Walking blev det & det känns superbra att komma igång med träningen igen :D.

Peace Out!

NÄRCON 2011 :)Mellbystrand :)
I´m home :)


Tänkte mest bara säga att jag är hemma igen & har haft det super!:D

bilder kommer imorgon, då jag förhoppningsvis är lite piggare :)

[längtar redan tillbaka till Närcon känner jag "/]

Peace out!