CONFUSION!!! <3





































Detta är bara några av bilderna jag tog ^^ alla bilder finns på facebook för er som är intresserade :)

CONFUSION IMORGON!




Som ni vet ska jag på konvent imorgon. Kommer därför inte ha någon möjlighet att blogga över helgen. Tåget imorgon går 11:03 och vi är framme strax innan 12 i Göteborg. Vet inte när jag kommer hem på Söndag, men jag skulle tro att det blir någon gång på eftermiddagen/kvällen. Bilder laddar jag upp på Söndag eller Måndag, beroende på hur trött jag är när jag kommer hem. Nu vet ni det! :)

Hoppas ni får en bra helg, för det kommer jag garanterat få!:D

Ah just det, jag nås på mobilen om det är något.

/ E


pepp pepp pepp!



Och så var det bara tre dagar kvar!:) Som rubriken lyder är jag pepp, minst sagt. Vill att det ska vara Fredag nu nu nu :$ hihi. Lämnade in min ledighetsansökan igår och Jonas sa att det var helt okej. Imorgon eller på torsdag ska jag och pappa åka till resecentrum och boka/hämta mina tågbiljetter. Måste få lite pengar till mat och sånt också, men det är nog inga större problem. På Torsdag ska jag packa också, för det är en hel del saker jag ska ha med mig. Sovsäck, liggunderlag, kamera, laddare, plattång osv. Vill bara att dagarna ska gå fort nu så att det kan bli fredag :D. Ska bli enormt kul detta! <3

Anyway. det är bara tisdag idag och om en timme ska jag iväg till skolan. Börjar 13:05 och går till 16:00, så det blir en kort dag idag, vilket är skönt! Efter skolan ska jag hem, käka och ikväll blir det träning^^ ska bli skönt.

Ska ta och kolla runt lite på Internet nu. Bloggar, facebook osv, för lär inte hinna det ikväll :c. Ska även ta ett äpple så jag orkar med skoldagen.


/ E

Söndag



Har varit och tränat ikväll. Indoor Walking blev det och det var superskönt. Inte just då, för när man tränar är det så himla jobbigt och man frågar sig själv om och om igen varför man gör det, haha! Men känslan man har i kroppen efteråt är helt otrolig. Det känns så bra. Speciellt efter en lång, härlig dusch :).

Försökte ringa Elin nyss, för att eventuellt beställa tågbiljetter tills på Fredag, men hon svarade inte :/. Funderar på att ringa lite senare igen, eller så får hon ringa upp när hon ser att jag har ringt, HAHA x).

I fredags när jag bloggade berättade jag för er att jag skulle städa, rensa garderoben och köpa en ny tavla till mitt rum. Och en del av det gjorde jag igår, det enda jag inte hann med var att rensa garderoben "/. Det får bli i veckan eller nästnästa helg, för nästa helg är det som sagt Confusion! :)

Tänkte ladda upp bilder på både mitt rum och tavlan jag köpte. Men jag tar det i ett annat inlägg istället! ^^

Nu väntar fyra dagars skola och sen är det dags för Confusion. Ska satsa allt jag har på skolan denna veckan, gå dit varje dag :D. För nu finns motivationen där, det känner jag.

/ E

En vecka kvar :)




Idag är det Fredag och idag är det bara en vecka kvar till Confusion!:) Ska faktiskt bli skoj att för första gången i mitt liv åka på konvent, HAHA. Kan knappt tro det själv, att jag ska på ett konvent för det är så olikt mig :$. Men det ska bli awsome. Att träffa nytt folk, spela massa tv-spel, kolla på folk som cosplayar osv.  Jag och Elin tar ledigt på Fredag. Jag tar ledigt från skolan & Elin från praktiken, så att vi kan ta tåget tidigare till Göteborg och så att vi hinner gå runt lite på stan innan vi ska till stället där konventet är. På Fredag ska jag köpa de där tightsen jag hittade på Shock när jag och Elin var där i höstas, ångrar faktiskt att jag aldrig köpte dem då "/ menmen. Vi ska även kolla lite annat, Monki till exempel :D och köpa lite god mat/frukost till lördagen tror jag?:$ Ska ringa Elin antingen lite senare ikväll eller imorgon, så att vi kan planera!:D för det måste vi göra nu i helgen.

Anyway. Skolan har väl gått sådär denna veckan, värst är det helt klart att gå upp så tidigt på morgonen. Och ångesten, som bara blir värre och värre! Men jag har pratat med Marita (kurator) en del gånger denna veckan och måste säga att det känns faktiskt bättre när jag har pratat med henne. Hon skulle ringa till BUP och säga till dem att jag vill prata med någon där, om ångesten och i skolan ska jag och Marita prata om min situation där. Så förhoppningsvis kommer denna terminen gå rätt bra ändå :) även fast det inte känns så nu.

Nu är det äntligen helg och det känns så skönt! Har inga speciella planer mer än att vara hemma och fixa lite här. Måste städa mitt rum, rensa garderoben och rensa i mina lådor, för det lär behövas. MEN det får bli imorgon, för ikväll orkar jag inte (a). Imorgon ska jag och mina föräldrar åka ut till Överby också, för jag känner att jag vill ha något nytt tills nästa helg PLUS att vi ska köpa en ny tavla till mitt rum^^.

Förresten, har jag sagt att jag ska pierca mig i läppen nu på Onsdag? :) jag tror inte det va, men nu vet ni det i alla fall. CARE!

/ E


Dixie :)







Städade hamsterburen förut & passade på att ta nya bilder på Dixie!

har haft henne i lite mer än 2 veckor nu och än är hon inte tam :/. menmen, med lite tålamod ska det nog gå bra:). MEN jag vill så gärna gosa med henne,utan att hon springer iväg "/ haha! :$

Ignorance





Rubriken har inget med texten att göra.

Vet inte vad det är som har hänt, men jag har äntligen fått min motivation och inspirationen tillbaka! Det känns så himla skönt. Jag är motiverad till att göra saker, skolan framförallt och jag tror dessutom på framtiden. Och jag har så många idéer, fotoidéer bland annat, som jag fått inspiration till. Som jag skrev förut, jag ska visa alla att jag är starkare än de tror! För innerst inne i mig finns en stark Emma, det vet jag nu. 

{bilden är från http://weheartit.com/}

/ E

update, helgen




Min helg har varit helt okej! Elin sov över i fredags och igår var det spelning på Mic :). Dock var det väldigt dåligt planerat :c. Vi kom dit vid 19.00 då det var insläpp och första bandet började spela 20.30, så vi hann inte se The Haunted som vi kom dit för att se "/. Sånt är livet när man inte har körkort och bussarna går som de går.

Idag har jag inte gjort mycket alls. Bara pluggat och kollat tv! Skulle ha tränat, men jag & morsan struntade i det, HAHA. Vi ska ju ändå träna på tisdag och torsdag, plus att vi bokade nästa söndag istället :)).

Imorgon har jag prov i naturkunskap, så har pluggat inför det hela dagen. Önska mig lycka till? :$ känner att det lär behövas.

Det är knappt 2 veckor kvar till Confusion nu och jag är pepp som fan! :D

Ska kolla på Minuten, so I got to go.

/ E




heartbroken "/




Låg och messade med "D" igår innan jag och Elin skulle sova. Han har betett sig så annorlunda på sista tiden och jag ville veta varför. Jag "Skäms du över mig?:$" Han "Lite" Jag "Då har jag en till fråga. Varför?" Och den sista frågan var tydligen jobbig att svara på, för han har inte svarat än "/. Om han nu skäms över mig kan han inte hålla på att skriva de saker han gör nästan varje kväll :$ för det sårar mig sjukt mycket när han säger som det är. Han leker med mina känslor. Har förstått att det är något, men inte vad. För så fort jag kommenterar någon av hans bilder på EC eller Facebook så tar han bort kommentaren direkt, han svarar inte ens. Hur moget är det egentligen?

Åh, jag blir så trött på folk ibland! Folk skriver/säger/gör saker som det visar sig senare att de överhuvudtaget inte menar. Visst, jag kan ta den smällen att han skäms över mig, men om det är så jobbigt, sluta prata med mig då. Han vet mycket väl om att jag har starka känslor för honom, för det har jag talat om många gånger, men tydligen verkar han inte förstå hur starka de är. Jag vill absolut inte förlora vänskapen med honom. Men jag tror det är lika bra att jag struntar i honom ett tag. Vi kanske behöver en paus? Ibland är pauser väldigt bra, så att man kan tänka på hur man vill ha det. Och jag vet redan hur jag vill ha det, för jag förtjänar bättre än så!

{bilden är från http://weheartit.com/}

/ E

idag är ingen bra dag


Idag är ingen bra dag! "/ det känner jag redan nu. Det första jag gjorde när jag skulle gå ut till bussen imorse var att halka och jag slog mig ganska rejält. Men jag tänkte "äsch, jag tar nästa buss och åker till skolan ändå". MEN när jag kom in igen fick jag en ångestattack och bröt ihop totalt "/, så jag sjukanmälde mig. Det kanske var lika bra för nu håller jag på att få migrän också.  Hörde dessutom av mig till kuratorn eftersom vi hade bokat tid idag och hon skulle meddela min mentor om att jag kommer imorgon igen.

Sömnproblem, tvångstankar och ångest blir en allt större del av min vardag. Och värst är det med den där j*vla ångesten. Får ångestattacker för minsta lilla grej och jag känner mig så svag. Som "tur" är är jag inte ensam om att känna som jag gör, även fast det ibland känns som att INGEN förstår mig. MEN det där är helt fel, för jag har massa underbara vänner som känner precis som jag och som finns där & stöttar mig! Det är ni som gör mig starka och få mig att kämpa. Tack för att ni finns<3. Jag försöker att finnas här för er med, men ibland känns det som att jag inte räcker till.

Jag vet verkligen inte vad det är som händer med mig. Mår dåligt, psykiskt! Det kanske är för att jag tränar för lite? För det är faktiskt så att de dagar jag tränar mår jag mycket bättre än när jag inte tränar. Och ändå tränar jag 2 - 3 gånger i veckan. Får väl boka ännu mer pass då, men jag vet inte hur tiden ska räcka till med både skolan och träningen. Som tur var har jag ett bra schema så jag borde hinna med fler träningspass^^.

/ E


det känns som ett svek :/



Det är helt sjukt egentligen, hur någonting på bara några år kan bli så förändrat. Något som var helt perfekt, kan på bara några år bli helt annorlunda. Jag är mycket väl medveten om att personer förändras, för det gör man helatiden, omedvetet och medvetet. Man lär känna nytt folk,börjar umgås med dem och förändras tack vare det, man börjar gymnasiet och vips så är man en helt annan person. Mycket vuxnare och mycket mognare. Eller?

Jag förstår verkligen inte hur du kan göra såhär mot mig. Det känns som ett svek. Sedan du började på gymnasiet har allting förändrats, du har förändrats. Jag har försökt så mycket. Hälsat, varit trevlig mot dig och vad får jag tillbaka? Inget! nej, just det. Och du ska vara min kusin. Du lovade att du alltid skulle finnas där för mig. Du sa att jag kunde prata med dig om allting. Du lovade en massa, som du inte håller.

Vi har så många minnen tillsammans du och jag. Mest från när vi var små och umgicks var&varannan dag. Men även en del från nu när vi är äldre. Betyder dem inget för dig?

Ett svar på den frågan är allt jag behöver. För att kunna gå vidare och framförallt för att tankarna som rör sig i mitt huvud fast jag inte vill tänka på det.

/ E

2010, LISTA!



ÅRET 2010
Hur har året 2010 varit för dig?
– Både positivt och negativt, som alla andra år.
Bättre än förra året? – Absolut!:D
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Finns en del saker ja. 16 April,Midsommarafton, Pier Pressure, Ystad, min 18-årsdag & 25 december osv.
Har du flyttat under år 2010? – Nej, det har jag inte gjort.
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Inte bara en, massor.
I så fall vilken? – Whats the point?, Outcast, Saknade te havs m.fl.
Har du kysst en främling? – Nej, inte vad jag kan komma ihåg.

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit 2010? - Fram och tillbaka. I somras var den perfekt!
Har du varit kär? - Ja.
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja.
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja.
Har du haft ett hemligt förhållande? -  HAHA, nej.

SORG & HÄMD
Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – ja.
Har någon i din släkt avlidit? – Nej.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Inte med knytnäven (a) men jag råkade slå Elin rätt hårt när jag blev sur på henne :$ men hon gjorde så att jag har ett fett ärr på armen, så vi är kvitt antar jag.
Varit i slagsmål? – Nej.

PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? - Ångrar mycket av det jag gör.
I så fall vad? – Fel val osv. inget jag vill gå in mer på "/.
Har du skämt ut dig? – Många gånger, lol.
Har du ljugit för en vän? – Ja, men oftast bara i sådana tillfällen när jag inte orkar umgås.
Har du varit ute en hel natt? – Nej.
Har du blivit tagen av polisen? – Nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja.
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja.


SKOLAN & FRITIDEN
Vilken skola går du på? – Magnus Åbergsgymnasiet aka MÅG.
Har någon varit elak mot dig i skolan? – nej.
Hatar du någon på din skola? - Haha nej. hatar är ett väldigt starkt ord, men jag ogillar många på min skola:$.
Har du gjort något framsteg? – Jorå, en del.
Haft alla rätt på ett prov? – Nej, men nästan alla iaf.

VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? – Yesbox.
Har du förlorat en vän? – Inte förlorat helt, men har börjat glida ifrån en viss person :/.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Ja. HAHA, facebook är allt bra ändå:)
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej.
Har du ljugit för en bästavän? – Nej.
Har du haft en relation med en vän? – Nej

 


Hej ångest! "/




Sista dagen på lovet. Ge mig en vecka till någon?
jag vill inte, vill inte, vill inte!

Trots att det är min sista terminen och knappt ett halvår kvar tills studenten, har jag ingen lust med skola nu :c.

Men jag ska vara stark och jag ska klara det här. Bara positiva tankar. Älskar det nya schemat. Lång sovmorgon varje tisdag, sovmorgon på onsdag med & då slutar jag tidigt dessutom. Så det lär inte bli några större problem!:)  Men just nu känns ett halvår alltför långt borta "/.




" Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.

Skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån."

/ E

8 Januari 2011



Har varit på Överby idag & köpt en ny bur till Dixi!:) hon försökte nämligen rymma från den andra, plus att den förra var alldeles för stor för henne.

OCH så har jag nördat The Sims 2. Gjorde mig & Frida där, HAHA.


Dixi:).


Jag och Frida, haha XD. Lovade Frida att lägga ut bilden här^^.

Hade tänkt göra en årsresumé i bilder, men jag kom på att det tar alldeles för lång tid(a) så jag struntade i det.

Ikväll tar jag det lugnt. Är fortfarande lite förkyld, så det kanske är bäst att vara hemma ikväll också. Ska kolla på Fångarna på fortet sen tänkte jag:D.

/ E


twitter





Veronika tyckte att jag skulle skaffa twitter, så att hon kan följa mig där & det har jag gjort nu!:)

xKiddown @ twitter


/ E

sjuk "/


Jag är förkyld och det har jag varit sedan i Lördags kväll/natt. Natten till söndagen var en av de värsta nätterna i mitt liv. Jag sov, vaknade, sov, vaknade, sov, vaknade osv. Mådde fruktansvärt dåligt! "/ Jag knarkar halstabletter & nässpray. Tror att jag börjar bli beroende av nässpray, så ska inte ta något imorgon och några dagar framöver, och hoppas det går bra ändå, haha. Jag känner att jag missar sjukt mycket när jag är hemma & är förkyld, det är lov vafan.

MEN trots förkyldningen har jag hållt igång ändå.

I måndags åkte jag, pappa & Max ut till Överby och kikade lite. Köpte en liten hamsterbebis. dels för att jag ska bearbeta sorgen efter Harryponken lite bättre, men framförallt för att det inte ska vara så tomt här hemma!<3 Var även hemma hos Elin med tjejerna en stund på kvällen. Orkade dock inte stanna så länge "/.
I tisdags var jag i Göteborg på teater, med en stor del av släkten! Det är nämligen så att Sussi är med i "Madicken på Junibacken", så det kunde vi absolut inte missa. Efter teatern åkte vi allihop hem till Claes&Sussi och åt pizza, umgicks och jag, Adam & Ludde spelade Wii.

Igår & idag har jag bara varit hemma. Går runt helt osminkad, ofixad, i alldeles för stora t-shirtar. Men det hör faktiskt till när man är sjuk tycker jag :$. Man orkar inte fixa sig då!

Imorgon var det tänkt att jag & Veronica skulle till BS, men jag vet inte riktigt hur det blir med det. Det bästa är nog att jag är hemma hela helgen så att jag orkar med skolan på Måndag. Måste dock ut till Överby för att köpa lite nya saker till hamsterbebisen.

Innan jag började skriva det här inlägget skapade jag ett konto på http://studera.nu/. Tänkte att det var lika bra att göra det, så att jag kan anmäla mig till kurser när jag vill!:) Hade även tänkt att börja med mitt CV, men det sket sig så det gör jag en annan dag istället.


(en bild från i måndags, inte världens bästa. Men har i alla fall på mig de kläderna jag köpte på mellandagsrean i västerås.)

Det var My Life As Liz-marathon på MTV idag, så har kikat på det!:)



min nya hamster :).

förlåt för ett långt inlägg, hoppas ni orkar läsa ändå :$.

/ E

nytt år, nya möjligheter!



Nytt år, nya möjligheter!
that´s it:)


Har ovanligt många mål jag vill/ska uppnå 2011:
- Ta dagarna som de kommer.
- Confusion med Elin!
- Ta tag i övningskörningen &  skriva in mig på körskolan, och förhoppningsvis ta körkort.
- Satsa på skolan nu sista terminen.
- TA STUDENTEN!
- Söka jobb.
- Åka på festival med Anne-Sophie?
- Flytta! vart vet jag inte än, det beror på i vilken stad jag ska plugga.
- Pierca underläppen.
- Sluta vara paranoid.
- Tro på mig själv, för jag vet att jag kan så mycket mer!

Jag hoppas verkligen att 2011 blir minst lika bra som 2010! :D

/ E


hemma igen



Hemma efter en helt okej vecka i Västerås.

Min vecka har bestått av: övernattning, shopping, teater, bio, besök hos gammelmormor, nyårsfirande & massa mys! jag shoppade loss på mellandagsrean för 900:- haha. blev supernöjd med allt! :)

Det var så skönt att komma iväg ett tag, bort från allt här hemma, nu när saker & ting är som de är...

Hade egentligen tänkt att skriva ett helt inlägg om det som har hänt, men det får räcka med två bilder istället. Ni lär förstå vad som har hänt ändå.. & dessutom säger en bild mer än tusen ord brukar det ju sägas.



Världens finaste hamster finns inte längre.
R.I.P Harryponken :( <3 - 25/12 2010

/ E