20!

(Tidsinställt inlägg)
 
Idag fyller jag 20 år! Ett litet grattis kanske ? :)

Marsvin :)

Kuro & Prinsessan Hana!

Hamster :)

Dixie!

Måndag

Spenderade helgen i Trollhättan, vilket jag verkligen behövde.Gjorde inte mycket alls och det var väldigt skönt. Passade hunden i lördags kväll/natt så jag fick lite tid för mig själv, vilket jag tror jag behövde.
 
Igår åkte jag ner till Halmstad igen så nu befinner jag mig i "The burning city" - om det brinner fortfarande har jag ingen koll på riktigt, jag har inte sett eller känt lukten av brandrök i alla fall.
 
Wellwell, det är Måndag. Ny vecka och nya möjligheter.
Jag fyller 20 på Onsdag, på Torsdag ska jag och resten av klassen till Småland och tälta och på Fredag kommer Anne-Sophie hit & stannar över helgen, ska bli kul! :)
 
Har huvudvärk of d00m så ska sova en timme eller två innan det är dags att plugga.
Ska till gymmet och måste handla lite också men har inte bestämt vilken ordning jag ska ta det, men det löser sig.
 
Hoppas ni får en bra start på veckan mina fina läsare :)
 
Peace!

Sprid vidare!

Min vän Sebastian aka Acid Hoff tyckte att jag skulle sprida vidare detta så passar på att göra det nu.
Han drar vers 2 för er som undrar :).

11:33

God morgon!
 
Tog sovmorgon idag också, gjorde detsamma igår. Igår vaknade jag runt 12 och idag runt 11 men tror jag behövde det, för känner mig rätt utvilad nu för en gångs skull :).
 
Ska sätta på en tvättmaskin, gå in i duschen och sedan sätta mig och plugga ett tag.
Efter det funderar jag på att gå in till stan och ta en liten shoppingrunda och kanske träna ikväll :).
 
Imorgon har jag föreläsning 13-15 och efter det tar jag tåget till Trollhättan igen. Det är skönt att vara där på helgerna faktiskt och jag är tacksam över att det ligger såpass nära Halmstad.
 
Nu ska jag kila men vi hörs senare bloggen :).
 
Peace!

tumblr


alla bilder kommer från http://hplyrikz.tumblr.com/

-

Efter några få timmars sömn är jag nu vaken igen och ska snart gå till bussen som ska ta mig till skolan. Har en föreläsning och efter skolan tar jag tåget hem till Trollhättan, vilket jag behöver mer än någonsin nu.
 
Har haft två nästintill sömnlösa nätter i rad då jag legat ocg gråtit och försökt lugna ner tankarna. Och nej, det beror inte på hemlängtan, det beror på något helt annat. Just nu känns allt bara kaos och förstört. Jag vet varken ut eller in och om ni frågar hur jag mår kan jag säga att jag bara vill försvinna härifrån. Känner mig äcklig.Känner mig ful. Känner mig sårad. Känner att jag är värdelös och vet nu varken ut eller in.
 
Är hungrig som ett as men har ingen lust att äta något idag, så tänker inte göra det heller. Varför ska jag stoppa i mig massa skit, gå upp i vikt så att han vill ha mig ännu mindre ? Låter patetiskt men det är så jag känner. Förresten har jag ingen direkt aptit heller. Igår fick jag tvinga ner mig en liten skål pasta med pesto - som jag annars kan äta hur mycket som helst av..
 
Pratade med Minna en stund innan jag försökte sova i alla fall och det hjälpte väldigt mycket. Är så glad att jag träffat Minna, hon är den absolut bästa som finns. Så jävla snäll och hur fin som helst. Minna är en vän att lita på och det betyder så jävla mycket att hon finns här för mig! Så tack Minna, du är verkligen bäst!♥
 
Ska gå till bussen strax men först vill jag önska er en bra Fredag och hoppas ni mår betydligt bättre än mig!

Säkert!


12:17

Läste en grej på fb igårkväll som fick tårarna att börja rinna och tankarna att börja snurra direkt. Egentligen är det ingen stor sak men blev ändå orolig, vilket resulterade i att jag knappt sovit något inatt. Somnade runt tre och vaknade elva, men däremellan har jag vaknat varannan timme och inte kunnat somna om för att tankarna har varit så jobbiga och oroliga.

Kollade fb för ett tag sen men inget hade hänt så nu känns det lite bättre i alla fall. Dock är jag fortfarande väldigt trött så förmiddagen tänker jag spendera med att äta frukost, som idag består av godis & cola, inte så nyttigt men jag behöver det och några avsnitt av Andra Avenyn. Ska försöka sova lite till också, tror inte det lär vara så svårt med tanke på hur trött jag är.
 
Efter det får vi se vad som händer. Kanske drar till gymmet en stund och tränar lite. Skaffade nämligen gymkort igår. Det blev Actic som ligger 5-10minuter härifrån och där man kan bada också. Tror det kan bli bra bara jag sätter igång och gör upp ett schema. Har pratat med Jonna också och hon ska hjälpa mig att planera träningen & kosten så att jag kan gå ner i vikt med. Har kommit en bit på vägen men är fortfarande inte riktit nöjd.
 
Vi hörs senare, peace!

-

Har inget vettigt att skriva om och inga nya bilder att ladda upp heller.
 
Mår inte bra idag. Har ont i nacken och magen. Är trött. Vill sova. Vill gosa med mina djur. Vill färga håret.
Måste fixa klipptid. Måste skaffa gymkort. Vill hitta en egen lägenhet så jag kan ta dit mina djur.
Är galet sugen på godis, jag äter inte ens godis. Ska köpa godis sen. Känner mig ensam.
Saknar två personer enormt mycket, vill träffa dem nu!♥
 
Just nu är det lite mycket, så många känslor och så många tankar.
Återkommer när jag får mer klarhet över saker & ting.

Nya skor :)


:)

god natt :3


Klockan är snart elva och jag ska alldeles strax sova!
 
Dagen idag har varit chill. Har inte gjort mycket alls mer än föreläsningen, men det är skönt det med ibland.
Att bara vara och inte ha några krav alls på sig.
 
Alarmet står på 9 och tåget mot Trollhättan går runt 13:).
Men som sagt, ska sova nu så godnatt!

6 September

Kom hem från skolan för en liten stund sen, har satt på en tvättmaskin och nu sitter jag här
Ska gå in till stan och handla lite mer käk lite senare och även försöka mig på att hitta till Friskis & Svettis, enligt mina beräkningar ska det inte ligga så långt härifrån men jag kan ha fel ;).
 
Såg att CSN-pengarna gått in på kontot så nu är jag riktigt rik,not,  haha
Tänkte åka hem till Trollhättan i helgen igen för det är tråkigt att vara här nere när jag än så länge inte känner så jättemånga och när det inte finns sådär jättemycket att hitta på här. Visst, jag har pratat med de andra tjejerna som bor här och några i klassen, men känner ingen ännu, sånt kommer med tiden. 
 
Än så länge känns det som en bra början i alla fall och jag tror bara det kommer bli bätre ju längre tiden går! :D

21:32

Klockan är inte mycket alls, men jag är sjukt trött så ska ladda ner någon bra film eller kolla några avsnitt av Andra Avenyn och sova till det! Alarmet står återigen på kl 6 och imorgon väntar ännu en föreläsning :).
 
Hoppas allt är fint med er mina fina läsare.
God natt :3

New in :D


Tänkte bara dela med mig av grejerna jag köpte på Junkfest i Lördags :).

22:53

Mår lite bättre nu än förut. Det hjälpte verkligen att skriva av sig, sånt behöver man ibland.
 
Har kollat Kristallengalan och nu tänkte jag kolla några avsnitt av Andra Avenyn innan jag somnar.
Alarmet står på kl 6 för imorgon är det dags för min första föreläsningen. Måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös, men det kommer gå fint. Ska bli spännande att se vad jag gett mig in på och kul att få rutiner i vardagen igen:).
 
God natt mina fina läsare! :)

-

Jag är på sjukt konstigt humör för tillfället. Tankarna snurrar runt i mitt huvud, om allt och ingenting.
Jag försöker att tänka positivt men de negativa tankarna tar över dessvärre,  så är det ibland.

Läste en grej på en fd. väns blogg igår och det är det som satt igång mina tankar.
Lärde känna henne förra hösten och har umgåtts rätt mycket med henne nu det senaste.
Jag har upplevt oss som rätt nära vänner och trodde att hon kände likadant. Men efter det hon skrivit om mig i sin blogg vet jag att hon bara utnyttjade att jag brydde mig om henne och det är fan inte okej någonstans.
 
Jag har brytt mig om henne sjukt mycket för vet att hon mår dåligt. 
Hälsade till och med på henne när hon var inlagd på akuten och vad får man för det ?
Ingenting.
Följde med henne på konsert i somras och såg ett band jag inte ens gillar. Fick jag något tack ? Nej.
 
Kan inte förstå hur dum jag varit som inte fattat att hon bara utnyttjat mig.
Hon går in med inställningen att alla kommer lämna henne, sedan hittar hon något hon kan klaga på och som gör att hon kan lämna personen när den mår som sämst/är som svagast, om personen i fråga inte lämnar henne först vill säga.
 
Det är inte lätt att umgås med någon som mår så psykiskt dåligt. Och det blir inte lättare om man är som mig och tar åt sig så mycket av hur andra mår osv. Har blivit helt förändrad på grund av att jag umgicks med henne men jag ska ta mig upp igen! Jag vet att jag är starkare än såhär, måste bara bearbeta det hela först.
 
Just nu orkar jag inte bry mig om det händer henne något, det känns hemskt att skriva så, men så är det.
Hon har fått mig att må så jävla dåligt och hon lämnade mig när hon visste om att jag mådde som sämst.
 
Sättet hon sa upp vänskapen på gör mig bara mer förbannad och att hon inte accepterar att jag vill prata om det öga mot öga, utan bara ignorerar mig istället, det vill jag inte ens tänka på. Det är inte okej.
Har man en åsikt ska man kunna stå för den också oavsett hur konflikträdd man än är.
 
"Vår vänskap var kortvarig, och inte särskilt minnesvärd. Jag har några minnen ifrån det hela, men inga stora jag kommer minnas om några år. Och när man inte klickar med någon, så är det heller ingen idé att vara vän med den. Det måste vara en ömsesidig vänskap, och det var inte denna." 
- Blir bara så förvirrad när jag läser detta. För hon har skrivit att hon älskar mig och att jag betyder mycket för henne. Hon har till och med sagt att hennes katt är lika mycket min som hennes.
 
Hon har tydligen inte menat ett ord hon sagt till mig utan ljugit mig rakt upp i ansiktet. Förstår inte hur man ens kan med att säga saker man inte menar och just nu känner jag mig bara så dum som gått på allting, som blivit så lurad.
Åh, vilken lättnad att bara kunna skriva av sig här. Det känns lite bättre nu och som sagt: jag ska ta mig upp igen! Jag är mycket starkare än såhär..
 
 

Junkfest 2012














Bilder från i Lördags :)

Tillbaka i Halmstad.

Efter några dagar i Trollhättan är jag nu tillbaka i Halmstad igen. Det känns mer som hemma nu när jag har mina möbler här och börjar lära känna staden lite, men har inte riktigt förstått än att jag faktiskt ska bo här i ett halvår till att börja med. Jag börjar om helt och hållet. Börjar leva mitt eget liv. Blir mer självständig och börjar tänka på mig själv. Det känns lite skrämmande men jag ska klara av det! Har ju länge känt att jag måste ha förändring och jag vet att detta kommer löna sig i längden även om det inte känns så nu.
 
Wellwell.. Nu ska jag gå och köpa mig en Pizza och sen sitta och fixa med lite bilder från helgen :).