Nya skor :)


:)

Kommentarer
Postat av: frida

Skitsnygga! Vart hittade du dom någonstans? (Tänker inte köpa likadan, don't worry, fortfarande för lång och fick ganska nyss reda på att min pojkvän tidigare tyckte att "to tall" var en turn-off.. Känns.. underbart..)


2012-09-10 @ 23:13:43
URL: http://illusivemind.blogg.se/
Postat av: Sofie

SV/ Jaaa en/två veckor är lite skillnad emot mina än så länge 4 månader :O Och taaack, man behöver massa tummar till sånt här hahah!

Åh oki! Är det långt mellan Trollhättan och där du går i skolan?

Mina planer är att jobba, köra bil och göra massa läxor! Kul va? ;) Vad är dina?


2012-09-11 @ 06:37:46
URL: http://themusicneverstops.blogg.se
Postat av: Sofie

SV/ Haha åh, hoppas hon klarar det nu då!

Äsch det var ju inte alls långt, då är det ju värt att åka hem på helgerna. Skulle jag nog också göra. Men du lär säkert känna någon så småningom. (:

Ohh gymkort, bra där! Jag hade också det förut, på Sats, från 2007-2011, var typ aldrig där .. Dyrt och onödigt :( Men jag är nog ingen gym-människa heller. Hoppas det går bättre för dig med gymmandet haha!!

kram


2012-09-11 @ 16:22:40
URL: http://themusicneverstops.blogg.se
Postat av: Sofie

SV/ Jaa teoriprovet är ju så himla knepigt, alla svar kan typ vara rätt, man måste tänka vilket som är mest logiskt osvosv. Blää :/

Ja men du ser, det känns om att alla är mer chill på universitetet, mer öppna för nya människor och så :) Mer "vuxna" liksom. (HAHA man är ju iofs äldre, men du förstår nog vad jag menar)

Det kostade ca 350 kr i månaden, galet dyrt tycker jag :o Men sats är dyrt också! hmm jag har aldrig hört talas om någon av de där, men ta den som är billigast tycker jag.

Kram


2012-09-11 @ 19:47:53
URL: http://themusicneverstops.blogg.se
Postat av: Sofie

SV/ Åh bra jobbat ju!

Näää typ alla står i gäng och kollar snett på en haha usch. Hatar när man ska göra högskoleproven, då gör jag oftast i min gamla gymnasieskola, får flashbacks blööh!

Det kanske är det det kostar i dagens läge? Sats har säkert höjt sitt pris sen jag tränade där .. Men det är ju helt klart värt om du vill träna, och verkligen gör det sen också. :D

kram


2012-09-12 @ 11:03:48
URL: http://themusicneverstops.blogg.se
Postat av: claudia

åhhh va fina


2012-09-12 @ 18:20:51
URL: http://claudiaia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback