studiedag:)Studiedag idag och det är verkligen superskönt att få lite ledigt från skolan nu när alla läxor/prov/inlämningsuppgifter osv. kommer på en och samma gång:).

Jag har bestämt mig för att städa rummet idag, ska även dammsuga hela mellan-våningen och förhoppningsvis får jag lite pengar för det:$.

Idag kan man även börja söka in till högskolan, men jag ska vänta tills helgen och jag tar pappa till hjälp & passar
på att söka lägenheter samtidigt. Har hittat en del bra utbildningar som jag ska söka & jag tycker att jag borde komma in på någon (a) haha!

Förresten, jag måste bara berätta en sak! Jag har börjat lämna in mitt CV på lite olika ställen nu & det känns bra. Passade på att börja lämna in mitt CV i helgen, då jag och Elin var ute på Överby. Ska lämna in på 2 - 3 ställen till och hoppas att någon nappar på det, haha x).

Kan passa på att berätta en till sak när jag ändå håller på:). Jag ska börja ta tag i övningskörningen ordentligt nu, för jag vill så gärna ha körkort innan jag flyttar, eller åtminstone försöka få körkort innan:$ så tänkte passa på att köra mycket nu när snön/isen har så gott som försvunnit.

Tror inte det var något mer jag skulle skriva nu?:$ Laddar antagligen upp före-efter bild på rummet sen. men innan jag städar ska jag sitta här ett tag tänkte jag (a)

Peace out!
Kommentarer
Postat av: madde

sv: hihi:D Ja, hade inte mycket annat att göra. Gjorde du det? Nope, det tycker jag inte... han kan inte ens uttala popular haha:P Störde mig väldigt på det.Åh, fan vad gött med ledigt! Jag älskar studiedagar haha:D♥


2011-03-15 @ 18:43:50
URL: http://lifeaccordingtomem.blogg.se/
Postat av: hanna ♥

va gör du nu då? :)


2011-03-15 @ 19:42:28
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: madde

sv: haha okej:D Men, det var väl inte kul... städa haha:( Jag hatar att städa, fast bäddade sängen i morse tydligen iallafall, ser lite fint ut:D ♥


2011-03-16 @ 17:31:17
URL: http://lifeaccordingtomem.blogg.se/
Postat av: hanna

najs :)


2011-03-16 @ 19:18:24
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Klara

Sv: Jag kollar på Grey´s Anatomy :)Har du planerat något spec för helgen då??


2011-03-16 @ 21:28:19
URL: http://klarawestby.blogg.se/
Postat av: Michaila

Alltid nice att va ledig :DSv. Ja jag bor i Frankrike just nu :D


2011-03-17 @ 11:25:15
URL: http://michaila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback