Bildbomb, midsommarhelgen 2011 :)


Här är bilderna som jag lovade. Blev faktiskt riktigt nöjd med vissa :).

Peace out!


Hemma!Hemma från Västerås igen, har haft det bra där uppe!:) Det är faktiskt så att Västerås är lite som "mitt andra hem" så att komma dit är väldigt bra för mig. Kan slappna av och glömma alla oroliga tankar, vilket jag verkligen behövde nu i helgen:).

[Bilder kommer imorgon, om jag orkar lägga in dom vill säga]

Hur har eran midsommar varit?:)

Peace out!

2 veckor kvar :)


Onsdag idag & om exakt två veckor är det dags för Putte I Parken! Fick ju funktionärsjob där och är väldigt taggad:). Hoppas det blir bra väder bara, för sova i tält i regn & lera är ingen höjdare :c.

Tänkte bara göra en liten update, för det har det varit dåligt med på sistone.

flakfix, studentfix, studenten, kalas, utgång, fotografering, åka runt i en awesome bil, bal, arbetsförmedlingen, fixat nytt ID-kort, telefonsamtal, West Coast Riot, roadtrip med Veronika, finbesök, jobbsök - är grejer som har tagit upp min tid nu det senaste :).

Både studenten och balen var awesome!:D fick en systemkamera på studenten, så är världens lyckligaste nu:). Har fotograferat och när jag tänkte lägga in bilderna blev det strul. Datorn hittade inte kameran -.- nu är det problemet löst som tur är, tänkte lägga in bilder nu egentligen men jag tar det en annan gång istället :).

Snart är det midsommar och den spenderas i Västerås! Åker imorgon och blir borta över helgen:).

[laddar antagligen upp bilder från studenten, balen och midsommar på söndag eller måndag]


Vad ska ni göra på midsommar?

Peace out!

WEST COAST RIOT :)Veronika smsade mig i onsdagskväll & frågade om jag hade lust att följa med henne på festival på torsdagen! Det hade nämligen blivit strul med biljetterna, hennes kompis kunde inte och jag tackade ja :). Så igår blev det festival för min del, West Coast Riot och det var superkul :D.

Här är bilderna + en video, enjoy:


Peace out!

Countdown - 2 dagar kvar! =)


2 dagar kvar till studenten:).
har varit på vårdcentralen idag & lite senare i eftermiddag ska vi fixa släpet! Lär bli nice, aiight? :)

[gammal bild är gammal btw.]

Countdown - 3 dagar kvar!Långhelgen började fint, väldigt fint faktiskt!♥ Och slutade med förkyldning, halsont, huvudvärk & magont för min del :( men den har varit bra. Speciellt torsdagen:$.

Idag är det tisdag & bara 3 dagar kvar till studenten
. Tror ni jag är nervös? Ja! Men som jag och Bambi pratade om igår kväll så känns det som en lättnad :). 

Har varit i skolan en kortis idag och planerat lite inför morgondagen och inför fredag. Imorgon vid halv tre hämtar Maria upp mig för att åka till Grästorp & fixa flaket! sen imorgon kväll ska klassen träffas hemma hos Zanne & festa lite :). Låter kul men vet inte hur jag gör då jag vill bli frisk tills på fredag! Funderar på att vara med ett litet tag i alla fall och sen dra hem igen, men får se hur det blir :).

Vi får se vad dagen har att erbjuda. Jag skulle egentligen ha tränat, men mår inget vidare så jag skippar det idag :(. Funderar på att ringa till D och kolla om han har lust att komma hit ett tag kanske? men han är säkert i skolan så jag vet inte riktigt hur det blir med den saken. Annars får jag väl bara lägga mig på soffan, kolla tv och vila! för jag måste vara frisk på fredag! :)

Imorgon ska jag upp tidigt för att gå till vårdcentralen. Har ett födelsemärke på ryggen som jag är lite orolig för :/, plus att jag ska ta upp lite andra saker med.

Det var väl det jag skulle skriva om tror jag? Det var något mer, men har glömt vad det var så det tar vi en annan gång :$

Peace out!

The final countdownNu är det inte långt kvar. På Söndag avgörs det vem som vinner Big Brother.Kollar ni på Big Brother & i så fall, vem tror ni vinner?:)
Simon, Peter eller Martin?
Själv hoppas jag att Peter eller Simon vinner, mest för att de varit mina favoriter hela tiden, men vi får se:).

Peace out!