Nytagna bilder på Kuro & Hana :)


15:13

Är ensam hemma tills på Tisdag då jag sticker till Karlstad! :)
 
Mamma, pappa och min käre bror är påväg till Västerås just nu. Jag var där förra helgen så valde att stanna hemma. Det hade ändå bara blivit bökigt att släpa med marsvinsburar och hamsterburen och det kan vara skönt att vara ensam några dagar.
 
Tänkte skriva ut några ackord och sen sätta mig och spela lite gitarr - det var längesen så nu är det dags igen! :D
Ska även testa lite grejer med kameran, men vad det är tänker jag hålla hemligt sålänge - tror det kommer bli nice i alla fall :).
 
Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin fortsättning på denna Fredag.
 
Peace out!

Nytagna bilder :)


Några bilder jag tog när jag var i Västerås :)

12:39

Har inte bloggat på snart en vecka och det beror på att jag dagen innan midsommar tog tåget upp till Västerås. Firade midsommar där med mormor, morfar, min morbror, hans fru och två av mina kusiner - det var mysigt! :)

I Lördags träffade jag Sanne, en kusin till mig, och fick se hennes fina lägenhet. Marika var också med.
Sannes lägenhet var sjukt mysig och nu längtar jag mer än någonsin tills det blir min tur att flytta hemifrån.
 
I Söndags åkte jag och Marika ner till stan i Västerås och shoppade lite, det var väldigt mysigt. Vi köpte oss varsin smoothie och hade det allmänt trevligt!
Är så glad att jag har Marika. Vi är kusiner men hon känns mer som en syster till mig♥.
 
Igår åkte jag hem till Trollhättan igen, dock blev det massa förseningar med tåget och skit "/.
Skulle byta tåg i Katrineholm och när jag kom dit fick jag reda på att det tåg jag skulle åka med var inställt - så fick åka buss från Katrineholm till Hallsberg istället.
I Hallsberg blev det problem med spårändringar osv. men till slut kom jag på ett tåg som gick till Göteborg. Skulle vara framme i Göteborg 14:20 men förseningarna gjorde att jag var där två timmar senare, alltså 16:20.
Kom hem till Trollhättan runt 18 och då stod pappa vid resecentrum och hämtade mig. Vi köpte med oss mat hem och efter maten spenderade jag resten av kvällen framför tvn! :)
 
Idag är det Tisdag och jag sitter på Miroi. Tänkte att det var dags att blogga lite, haha.
 
Ikväll ska jag träna igen och det ska bli superskönt! :)
 
Hoppas ni haft en fin midsommar och att allt är bra med er.
 
Peace out!

från idag


fotade lite förut:)

Tisdag


Sitter på Miroi, som vanligt.
Dagen har börjat helt okej förutom att jag stod och väntade på bussen i tjugo minuter och till sist insåg att de har bytt till sommartid nu, alltså går min buss bara halv - det innebar att jag kom försent.
Menmen, nu är jag här i alla fall och det är sjukt segt som alltid. Idag är det extra segt med tanke på att det är soligt och hyfsat varmt ute. Helst av allt skulle jag bara vilja vara ute i solen och njuta - men det går inte "/.

Fick ett brev hem igår från min handledare på arbetsförmedlingen. I brevet stod det att hon skulle vara på semester vecka 27 - 30, hur kan de gå på semester när vi inte får någon ?! Vi är tvugna att vara här två halvdagar i veckan medan de får 4 veckors semester. Inte okej.

Som tur är sticker jag till Putte I Parken om lite drygt 3 veckor, så då slipper jag skiten.
Ska bli så skönt att få komma bort ett tag. Får träffa Minna och Solveig igen och dessutom få massa nya erfarenheter och få göra något jag tycker är superkul.
Jobbade på Putte I Parken förra året med som vissa av er vet. Då jobbade jag med Säkerhet och fick bland annat visitera folk och kolla så att ingen plankade in.
I år ska jag jobba inom Säkerhet Scen och Backstage och det ska bli superkul! Jag, Minna och Solveig hamnade i samma grupp i år igen och det ska bli så jävla grymt att träffa dem igen. Har verkligen saknat dem. :)♥

Nu ska jag vara duktig och försöka få något gjort, dvs kolla om det finns något ledigt sommarjobb att söka. Svaret är nog nej, men sånt är livet. Det är inte lätt när det är svårt.

Ikväll blir det träning. Har saknat det! :3

Peace out!





Kuro och Hana


Måndag

Idag är det Måndag och jag är sjukt trött & seg. Låg i sängen till klockan 12 så har bara hunnit äta frukost och duschat, och sen hamnade jag här.

Vi får se vad denna dag har att erbjuda. Det är tråkigt väder ute så jag funderar på att kanske kolla någon film.
Såg att Toy Story 3 hade kommit in på digitalboxen så tror jag ska se den faktiskt - ja, så får det bli! :)

Kanske ska träffa Simon lite senare idag också, han skulle höra av sig så vi får se hur det blir.

Hoppas ni får en fin dag mina fina läsare:)

Peace out!

Favoriter i repris


Sum 41, Paramore & Dead By April :)

Fredag

Fredag idag och jag har precis kommit till Miroi, min jobbsökarkurs, men det är ingen annan här typ, haha!
Vet inte om vi börjar tolv eller halv ett, men tolv verkar det inte vara i alla fall xD. Får sitta här och kolla bloggar eller något medans jag väntar in de andra, lol.

Måste erkänna att det känns väldigt segt och väldigt onödigt att faktiskt vara här. Dels för att det nästan aldrig är någon som kollar till en och dels för att jag bara väntar på besked från högskolan om jag har kommit in eller inte.

Får mitt besked den 12 juli, alltså om ca en månad och hoppas verkligen jag kommit in! :) I Trollhättan vill jag inte bo längre, vill härifrån och börja leva mitt eget liv istället för att stanna kvar och bry mig om så mycket annat och andra.

NU KOM DET NÅGRA ANDRA!!!!! :D Dock inga andra från min grupp men jag slipper vara ensam i alla fall.

Wellwell, min bror kommer hem idag så ska passa på att umgås med honom lite. Han stannar till onsdag eller torsdag nästa vecka och det blir awesome:).

Imorgon kanske det blir en sväng till fina staden för lite shopping och lite förtäring av alkohol;).

Är galet sugen på att fota så ska nog göra det när jag kommer hem :D.

Har inte så mycket mer att säga nu mer än att önska er en trevlig dag!

Peace out!

Ganska awesome


Måste bara dela med mig av en dröm jag hade inatt.
Drömde att jag träffade Hayley Williams i Paramore!
Förstod inte rikigt att det var hon först men sen slog det mig att det faktiskt var hon.
Det måste ha varit på någon random festival eller något.
"Can we take a picture togheter?" - frågade jag henne och det fick jag göra också :)

Vaknade upp senare och förstod att det bara var en dröm, segt! D:

flower power :)

Före:

Efter:

Före:


Efter:


Studentbalen 2012


Studenten 2012



Min finfina kusin och en massa andra jag känner tog studenten igår så därför var det dåligt med uppdatering här! Här är i alla fall några av de bilder jag tog på utspringet :)

Eftermiddagen/kvällen spenderades hemma hos farmor och farfar där det blev firande av Hanna - trevligt trevligt!:) Efter firandet träffade jag Emelie och Anne-Sophie en stund och det var lika trevligt som alltid.

ett år sen - studenten!





(några bilder från studenten)

Imorgon är det ett år sen jag tog studenten. Det har gått ett helt år sen jag var sådär förväntansfull inför vad som skulle ske. Det har gått ett  helt år sen jag gick upp klockan fem på morgonen för att fixa mig. Det har gått helt år sen jag satt där på champagnefrukost i ösregnet hemma hos Sofia med större delen av klassen. Det har gått ett helt år sen jag åkte runt på flaket med hela klassen och bara levde livet. Det har gått ett helt år sen jag sprang ut och tog studenten!

För ett år sen hade jag ingen aning om hur mitt liv skulle se ut idag.
Jag hade planer på att läsa vidare på högskolan och flytta hemifrån några månader efter studenten men eftersom det strulade till sig lite med mina betyg blev det inte som jag hade tänkt mig - jag blev arbetslös och har varit det sen dess. Har som vissa av er redan vet sökt in till högskolan igen och nu kan inget hindra mig, betyget och det är fixat! Nu väntar jag bara på svar på om jag har kommit in eller inte.

Nu i efterhand kan jag ha lite ångest över att jag inte tog tillvara mer på skoltiden och tryggheten jag hade då. Kan även ha lite ångest över att jag inte tog tillvara på själva studentdagen och balen, menmen sånt är livet.

Imorgon är det 93:ornas tur att ta studenten. Jag vet hur nervösa många är just nu och jag vet vad de har att se fram emot. Om jag skulle ge ett tips till alla som tar studenten i år är det att de ska se till att njuta av både studenten & balen för det händer bara en gång i livet!:)

beslutsångest..


Har fått jobb som funktionär på både Peace and Love & Putte I Parken i år och har världens beslutsångest över hur jag ska göra "/. Funderar antingen på att åka på båda eller bara på en av dem, men vet inte vilken i så fall.

Skulle lätt kunna åka på båda festivalerna om jag hade haft mer pengar. Det kanske går ändå, det vet jag inte riktigt än. Peace and Love äger rum i Borlänge 26-30 Juni och Putte I Parken är i Karlstad 4-7 Juli.

Karlstad ligger mycket närmre än Borlänge och jag jobbade på Putte I Parken förra året så jag vet vad jag ger mig in på. Samtidigt känner jag att jag vill utmana mig själv lite och åka längre bort, plus att jag vet en del som ska jobba på Peace and Love och dessutom inom samma område!

Åker jag på båda festivalerna blir det dyrare, plus att jag får ha med mig betydligt mycket mer kläder och tvätta på Putte I Parken.

Om jag bara åker på bara Peace and Love tar det sjukt lång tid att åka och det blir dyrare, men som sagt jag känner folk som ska jobba inom samma område och det hade varit jävligt kul att jobba tillsammans med dem! :)

Om jag bara åker på bara Putte I Parken blir det inte lika långt att åka och betydligt mycket billigare och då får jag träffa Minna och Solveig igen - har saknat dem mycket!

Har världens beslutsångest just nu och det blir inte lättare av att det finns fördelar och nackdelar med alla val. Ska ta mig tid att fundera ut hur jag ska göra. Oavsett hur det blir tror jag att det kommer bli ett bra val! :)

19:30



4 Juni


Det är Måndag idag och jag är superförkyld! "/

Skulle egentligen kört bil halv åtta imorse men jag avbokade både dagens och morgondagens lektion pga förkyldningen. Nästa körlektion har jag på Torsdag och då är jag förhoppningsvis frisk.
Skulle kunna köra imorgon egentligen men väljer att vara hemma och vila istället. Anton, min körlärare, tyckte att det lät klokt:).

Har inte gjort speciellt mycket idag mer än att ligga i soffan och kolla tv/film. Såg filmen "Love and other drugs" och den var sådär. Jag har hört att den ska vara så himla bra, men den var bara helt okej.

Om jag mår lite bättre imorgon och om vädret tillåter ska jag fota lite! Vi köpte nämligen nya blommor till trädgården häromveckan, så jag tänkte att ni ska få se dem:).

Just ja, igår var det som sagt final i Big Brother och för er som missat vem som vann kan jag berätta att Hanna J gjorde det! Ville helst att Amandus skulle vinna så ringde och röstade på honom, men Hanna är helt klart en värdig vinnare! =)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva och inlägget är lite osammanhängande men det får ni leva med.
Hoppas allt är fint med er mina fina läsare:)



final ikväll


:)


löshår :)


Tidigare i år fick jag svart löshår av min fina vän Emelie!
Trodde att jag skulle använda det varje dag men om sanningen ska fram har jag inte använt det ofta alls. Det matchade inte till mitt riktiga hår utan det såg mest bara dumt ut och sen har jag inte alltid orkat sätta i det heller.
Nu har jag färgat mitt hår svart och löshåret är svart - så det borde matcha!
Har tänkt att jag ska sprätta upp trådarna så att det blir 4st längder istället för 2st som det är nu. Jag ska försöka hitta något ställe där det finns billiga clips och pyssla med det så jag kan använda löshåret lite oftare nu:).