Jag ska dansa fastän hjärtat brister




(http://weheartit.com/)



Biljetten är bokad! :)





Så, då var NärCon-biljetten bokad & utskriven!:)


Sunny Saturday


Blev inget bloggande igår, orkade inte ens sitta vid datorn:$ men nu ska jag uppdatera lite.

Träffade min nya psykolog igår för första gången och det kändes oväntat bra faktiskt. Hon ställde tusen frågor om mitt privatliv & det kändes inte ett dugg konstigt att berätta för henne om hur jag mår, tvärtom, det känns bra att vi tar tag i detta.

Mamma har åkt iväg till Västerås, så i helgen är det bara jag & pappa hemma. Vi åkte ner till stan igår och hyrde 4 filmer till mig, och igår kollade jag på två av dem:) hade en myskväll hemma, vilket var väldigt skönt.

Idag är det Lördag och det är härligt väder ute!:)

Vet inte rikigt vad jag ska göra idag. Känner nog mest bara för att vara hemma, men kanske ska träffa Linn & Lisa lite senare ikväll. Och så måste jag prata med Elin, antingen idag eller imorgon, för vi ska boka våra NärCon biljetter!:D

Förresten. Jag har sett en sjukt snygg skinnjacka på Cubus, som jag funderar på att köpa. Ska fråga pappa om de kan betala hälften, för den kostar 500:- och med 1050:- går halva pengarna åt :c och jag som ska till Göteborg på påsklovet, haha! xD

Wellwell. Nu ska jag gå upp & städa hamsterburen:) sen får vi se vad som händer.

Hoppas ni får en toppendag i det underbara vädret.

Peace out!

BÄST BÄST BÄST!<3






Blir tokig om jag inte får se honom snart igen!:$ Ta mig tillbaka?<3

Backstage!









Bilder från helgens utgång:)
tog några fler, men detta är de som blev bäst:$.

ett rymningsförsök som nästan lyckades :c




Vaknade runt 4 tiden imorse, av att min hamster nästan hade lyckats ta sig ur sin bur alldeles själv. Har berättat tidigare att hon helatiden vill rymma, men jag har inte trott att hon skulle lyckas! Förrän imorse.. Vad hade hänt om jag inte hade vaknat av ljudet? Hade hon då lyckats ta sig ut? Jag tror faktiskt det, förr eller senare i alla fall. Jag kände mig som världens sämsta hamsterägare när jag bytte ut hennes stora bur mot den lilla igen. Tur att man har två burar säger jag bara. Funderar dock på att fråga pappa om vi kan köpa en ny bur till henne... IGEN! Fast denna gången en med bara galler?! För plastburar fungerar som sagt inte. Får visa pappa hur stort hålet är först och kolla lite vad han säger. Annars får jag väl köpa en bur själv, nästa gång jag får pengar:$ för såhär kan man inte ha det..

Wellwell. det var allt jag hade att säga nu.

Det är tisdag idag och jag har en kort skoldag, med bara 2 lektioner. Börjar inte förrän 13:05 :). Ikväll ska jag träna också. Gött gött!

Animal





[bild från google]


Var på Överby i helgen och fick köpt en jättebra "exercise ball" till lilla Dixie. Hon har fått springa i den 2 gånger om dagen sen jag köpte den och det verkar som att hon gillar den. Det är bra, för hon får känna hur det luktar utanför buren och också springa av sig lite. Annars vill hon bara rymma:$ haha. Så har du en hamster som försöker rymma helatiden, köp en "exercise-ball"!:)

Peace out!

Luck Comes Easy



vill bara be om ursäkt för det deppiga inlägget jag skrev tidigare idag.

har bestämt mig för att försöka att inte tänka så mycket.. men det lär bli svårt:$
och ångesten SKA jag komma över! andra har lyckats med det, så varför skulle jag inte klara?:)

nu är det bara positiva tankar som gäller!:D 


(tog med studentmössan hem förra veckan & igår hämtade jag hood-tröjan och de andra sakerna jag beställde. kände mig bara tvungen att visa er hur mössan ser ut)

Sitter här och väntar på att Linn & Elin ska komma förbi, så att vi kan gå ut och gå en sväng:D. Skulle egentlugen ha tränat, men det blev inte så, så det blir promenad istället:).

Imorgon är det först skola & sen på kvällen är det BS som gäller. Barkis fyller år, så vi ska fira henne. Lär bli en trevlig kväll:) och det ska bli skönt att slippa tänka på allt jobbigt<3.

Peace out!





ångest & oroliga tankar :c

Tårarna rinner och i mitt huvud far oroliga tankar omkring. Tankar om honom. Tankar om framtiden, hur fan ska jag klara av att börja högskolan när jag inte ens klarar av gymnasiet? Tankar om det förflutna, men allt som har hänt har hänt & det går inte att ändra på. Tankar om mig själv, "du är ful" "du är äcklig" "försvinn härifrån". Behöver jag säga att mitt självförtroende inte är det bästa idag? :(

Allt jag vill just nu är att flytta från trollhättan. Till en helt ny stad. Jag vill börja en ny utbildning, som jag faktikst kan trivas med. Och jag vill börja mitt nya liv (jag brukar hata när folk säger så, men nu förstår jag vad de menar). Är så trött på allt här, jag menar, jag har bott här i 18 år, klart man tröttnar:$

Vill att allting ska bli bra igen. Och framförallt vill jag slippa ha ångest för minsta lilla grej! :c


studiedag:)



Studiedag idag och det är verkligen superskönt att få lite ledigt från skolan nu när alla läxor/prov/inlämningsuppgifter osv. kommer på en och samma gång:).

Jag har bestämt mig för att städa rummet idag, ska även dammsuga hela mellan-våningen och förhoppningsvis får jag lite pengar för det:$.

Idag kan man även börja söka in till högskolan, men jag ska vänta tills helgen och jag tar pappa till hjälp & passar
på att söka lägenheter samtidigt. Har hittat en del bra utbildningar som jag ska söka & jag tycker att jag borde komma in på någon (a) haha!

Förresten, jag måste bara berätta en sak! Jag har börjat lämna in mitt CV på lite olika ställen nu & det känns bra. Passade på att börja lämna in mitt CV i helgen, då jag och Elin var ute på Överby. Ska lämna in på 2 - 3 ställen till och hoppas att någon nappar på det, haha x).

Kan passa på att berätta en till sak när jag ändå håller på:). Jag ska börja ta tag i övningskörningen ordentligt nu, för jag vill så gärna ha körkort innan jag flyttar, eller åtminstone försöka få körkort innan:$ så tänkte passa på att köra mycket nu när snön/isen har så gott som försvunnit.

Tror inte det var något mer jag skulle skriva nu?:$ Laddar antagligen upp före-efter bild på rummet sen. men innan jag städar ska jag sitta här ett tag tänkte jag (a)

Peace out!




DIXIE SAYS HELLO










10:50




Att börja 13:05 och sluta 16:00 är inte helt fel känner jag!:)
dock ska jag åka lite tidigare, för jag och Mariam ska jobba med vårat projektarbete, som vi snart är klara med.

Bäst av allt är nog att min studentmössa får följa med hem idag :D. De andra hade tydligen hämtat sina igår, men eftersom att jag var sjuk får jag hämta min idag istället. Och det gör att allt som har med student att göra kommer kännas mer verkligt!

Ska snart gå upp och få i mig något att äta, innan jag drar till skolan.

Ikväll är det träning som gäller!:D Nu vet ni det.

DET VAR JAG





Mest för att låten stämmer så bra in nu "/ <3
plus att den är väldigt bra!



"Saknar dig fast du står här mitt framför mig"


Måndag



Måndag idag och jag är hemma från skolan.
har fortfarande ont i öronen & blir det inte bättre i veckan ska jag till vårdcentralen.
har huvudvärk.
har ont i magen.
har oroliga tankar.
har svårt att tänka på något annat än dig:$ (önskar att det inte var så)
har knappt sovit någonting inatt! (låg och tänkte på massa saker, som gjorde att jag inte kunde sova)


Vet inte ens varför jag sitter här nu, men det finns inget annat att göra:$.

Funderar på att kolla gårdagens avsnitt av Big Brother, efter att jag har suttit här en liten stund till (a).




For a pessimist, I´m pretty optimistic



(bild från Fairfest 2009)

Sakta men säkert börjar jag återigen få grepp om saker. Behöver jag säga att det känns bra? Känns faktiskt toppen att saker äntligen börjar lösa sig och till och med kännas lite bättre. Dock är allt inte bra än, men på god väg!:) Allt kanske inte är omöjligt trots allt och mina drömmar kanske äntligen kan gå i uppfyllelse!


Öroninflammation!



precis som jag trodde :/

it sucks!