En liten fundering bara.

Om man vanligtvis brukar ha 35.7 grader i kroppstemperatur, har man då feber när man har 36.5 grader som de flesta andra har? Någon som vet det? Jag har nämligen ganska låg kroppstemperatur så känner mig hängig och febrig när jag har över 36 grader (vilket är normalt för de flesta). Att jag dessutom är hypokondriker gör inte saken bättre precis, haha.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag tror att det skulle klassas som feber, allting är väl relativt! Du har ju åtminstone förhöjd kroppstemperatur om inte annat!!

SV: So i've heard. Jag säger hela tiden att jag ska se på den serien hit och den serien dit. Men jag lyckas aldrig få tummen ur och göra det. Men jag SKA haha. ;)

Jaa men verkligen. Och man vill ju verkligen inget annat än att köra i början haha. Så hoppas verkligen att den där bilen hittar hem till mig snart. :D

Aaah oki. Men det låter sjukt skönt juu, inte illa med backstage hehe. :):) Är det några bra artister som ska spela?

Armbanden kostade runt 50-lappen om jag inte minns heelt fel. De var inte dyra i alla fall. Fanns även ett neongult. Skitfina allihopa!! Oh tycker så synd om er som inte har New Yorker nära, jag har lyxen att ha det på två ställen nära mig. Kanske inte är så bra när jag tänker efter, men man får ju snygga kläder åtminstone ;)

Kram


2013-03-05 @ 21:43:57
URL: http://themusicneverstops.blogg.se
Postat av: elin stridh

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)


2013-03-05 @ 22:28:00
URL: http://elincecilia.com/
Postat av: Elin

SV: Beautiful Creatures såg vi! :)


2013-03-05 @ 23:07:02
URL: http://geniet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback